Akşam taraftarda baya iyidi. Coşkulu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
benİm caps lock bozuk abİİlk olarak külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar çok rica ediyorum.
trabzonspor'un adını yazarken şu zıkkım caps lock tuşunu kullanın !
Trabzonspor "trabzonspor" diye yazılamaz. Biz bu konuda hassasiyet göstermezsek kim gösterecek ?
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
yahu renktaşlarım ben dün maçı izlemedim teoya yapılan eleştirilere bakınca ulan bu adam hiç mi oynamadı dedim?
sonra açtım izledim oynadığı dakikaları ama...
bu takıma teo yaramaz demek için hala erken olduğunu düşünüyorum.
evet bu uşak yavaş kalıyor,uyumsuzluğu var ama hiç hayatınızda top oynamamış gibi yapmayın.hemen uyum sağlayabilmesi pekte mümkün değil.BEN HEMEN UYUM SAĞLAMASINI İSTERDİM nitekim şenol hocada söyledi.topu olduğu zaman futbolu biliyor,yetenekli ama latin amerikadaki rahatlığı burada bulamadı dedi. haklıda.şenol hocaya hak veriyorum.
ben umutu sevmem her seferinde söylerim ama umut önceki maçlara göre daha yararlıydı.atamadı ama tosunun attığı goldede akıllı bir koşu yaptı.
akıllı koşulardan bahsetmiştim buydu işte.dikkat ile izleyin.tavsiye ederim.
teonun kumaşının iyi olduğunu ama eksiğinini çok olduğunu bir kerz daha gördüm.eksikler kamp dönemi ile atlatılır diye düşünüyorum.ve inş düşündüğüm gibi yararlı bir forvet olur.
MURAT TOSUNa gelince.kapalı kutuydu benim gözümde,ama teodaki şanssızlık onda yok çok şükür gol ile başladı diyelim.teo gibi onunda kumaşı iyi.takıma uyum sağladığında teo iile murat bir rekabet içerisine girecektir.muratta çok akıllı bir forvet.Pivot forvet alımı bence takımımızın gol surnunu çözer çünkü pire forvetlerimizin seneye yeteceğini düşünüyorum eğer iyi bir kamp geçirirlerse.
ama herşeyin en iyisini şenol hoca bilir
Entropi İyidir.
Yorum
-
Caps Lock'a da gerek yok abi ya..İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar çok rica ediyorum.
Trabzonspor'un adını yazarken şu zıkkım caps lock tuşunu kullanın !
Trabzonspor "trabzonspor" diye yazılamaz. Biz bu konuda hassasiyet göstermezsek kim gösterecek ?
Shıft'e basılı tutup T'ye basmak o kadar zor olmasa gerek..#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
Maç hakkında bir şey yazasım yok. Staddaydım ve canlı izleyenlerdenim.
Bir maç öyküsü yazacağım biraz dinlendikten sonra. Çok değişik bir gün yaşadık Egemen, Miraç ve ben. İstanbul'u Egemen kısmen biliyordu fakat Miraç ve ben hiç bilmiyorduk. Gökhan abi sağolsun kol kanat gerdi bize. Gerçi Miraç ve Egemen o kolların altına benden önce girdiği için her türlü artistliği yapabiliyorlardı. Almışlar arkalarına Gökhan abiyi bana talimatlar veriyorlar. Şuraya gel, burada in, şurada dur diye. Ulen sanki İstanbul'u biliyorum da.
Olcay Abi, Soner abi, Erdal abi, Gürcan abi, Murat abi, Ahmet, Semih, Ömer Faruk, Özge, Osman, Emirhan, Mehmet, Harun, Engin, Fatih, Mustafa, Bülent abi, ve en sonunda kolundan tutup "yahu ben seni tanıyorum bi dur" diye durdurup "abi nereden tanıcaksın ya" gibisinden bir tepki ile kurtulunca "ulen sen Hasan değil misin?" diye seslendiğimde dönüp "evet abi de sen kimsin" diye söylediğinde "ben İlhan" dediğim an "vayy ilhan abi" diyen Hasan Zaimoğlu'nu da canlı kanlı gördüm.
Maç, futbol, skor vs. gibi etkenler zerre umurumda değildi. Bunca değerli insanı, kaldı ki aralarında gördüğüm an babamı görmüş gibi sevindiğim insanları gördüğümde yaşamış olduğum mutluluğu anlatamam.
İyi ki varsınız, iyi ki BMN'deyiz.
*
Gökhan abi, biz sana ne kadar teşekkür etsek sen yine mütevazi bir şekilde "Ne yaptım oğğğlum ben" edasında takılacaksın ama biz sana sonsuz teşekkür ediyoruz. Açıkcası bu kadarını beklemiyorduk.
ve Olcay abi, büyük bir fedakarlıkla maça gelip akabinde "sizi görmeden dönmem" diyerek yine zorluklarla yanımıza ulaşıp bizimle kahve içmen de bizim için özel bir durumdu. Seni de çok seviyoruz abi.
**
Harika bir gün yaşattınız bize.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
güzel gol atan teknikmi oluyor yani...İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye ıyı bır forvet almamız sart oldu yoksa bu boyle gıtmez...murat tosun ıyı bır forvet olacaktır hıc degılse adam teknık be...
Yorum
-
evet kuzen ayrı bir yazı yazmak lazım..
biraz zamanlama hatası yapmış olsakta 14 saatlik bir periyotta iyi eğlendik..
Gökhan abi hakkını ödeyemeyiz..
tek tek herkesin ismini yazmış ilhan o yüzden ben yazmıyorum.. hepinize teşekkürler..
iyi ki varsınız.. iyi ki burdayız..Hadi eyvallah..
Yorum
-
Ben de sizler gibi düşünüyorum iyi bir forvet lazım ama Teo ya şans verilmesinden yanayım.Önümüzdeki sezon ligin ilk yarısana kadar bakalım ama 90 dakika oynaması lazım...
O zaman anlaşılır iyi bir forvet olup olmadığı..
Futboldan anlayan anlamayan yazarlar şöyle diyorlar "uyum sağlanması en zor mevki forvet"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum