Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün akşam farkındamısınız bilmiyorum ama 2. golümüzün değeri tam 1,7 milyon tl idi.....

5. ile 6. olmak arasındaki maddi fark 1,4 milyon tl....

Buna galibiyet primi 300 küsür binlirayıda eklerseniz manevi anlamı yanında maddi anlamıda fena değildi.....
    Keşke daha profesyonel bir organizasyon olsaydı da, bu rakamlar lisanslı ürün satışları ile tavan yapabilseydi... Fakat ne mümkün...
    Tır'ın kapısını 2 kişi kesmiş, millete komut veriyor "3 kişi gelsin, tamam, durun! 5 kişi gelsin" ürün almaya geleni dövecek gibiler, stadın içinde A4 kağıtlara oklarla TS Club yazısı asılmış, Tırdan umudu kesince buraya bakalım dedik, içeride her formadan birer adet asılmış, sanki koleksiyon yapıyorlar...

Basketbol takımın Lig Şampiyonu olmuş, basketbol ile ilgili bir tane bile ürün yok ortalıkta...

Daha çok yazılacak şeyler var da, kime ne anlatacaksın ki...

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşım Umut 2 tane gol kaçırdı,Yattara bir tane % de 1000000 gol kaçırdı,Teo tam üç tane % yüzlük golleri kaçırdı,Umut Umut takmışsınız adama ağzıyla kuş tutsa nafile kim veriyor bu gazı anlamadım
      Umut oynayacak bunu kafanıza sokun o kadar işte
      U M U T o y n a y a c a k.

Eğer oynamaya devam edip böyle goller kaçıraksa biz şimdiden sinir haplarını içmeye devam edelim. Umut oynuyor koşuyor mücadele ediyor ama gol atamıyor...

Umut bu takımda kalmalı ama yedek olarak kalsın...
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• 61 dakkada ne yapıyor taraftar tam bir komedi biri alkıs bir uclu biri laylay ne yaptıgı belli tam bir komedi bizim taraftar

bjk macında bjk taraftarı 61. dakkada bir uclu cekti maca gidenler bilir

bizim 61 de ne yaptıgımız belli degil yanı mac boyunca bagırmayı gectim daha 61.dakikada bile birsey yapamıyoruz
        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Takıma,yönetime, teknik heyete salladığın yetmedi şimdi de taraftara mı sallıyorsun ?
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• sadece umutun kaçırdıklarını görüyor millet?

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadece umutun kaçırdıklarını görüyor millet?
              Hepsini görüyoruz da, adam seçmeye bayılıyoruz....

Yorum

• Maç öncesi iki tarafında açık oynayacağını sonuçta güzel futbol izleyeceğimizi düşünmüştüm. İlk onbeş dakika çok iyi oynadık. Bunda Denizli'nin rahat ve açık oyununda etkisi vardı. Sonra bizimkiler durdu oyun kör dçğüşüne dönüştü nerdeyse...

Hoca haklı olarak genelde şans vermediği oyuncuları denedi.

Ceyhun: ne yaptığını tam olarak anlayamadım. Ortada koşup durdu ama nereye ne zaman gideceğini bilmeden...

Sezer: kendine verilen şansı iyi kullanamadı. Çok pas hatası yaptı. Gönderilirmi bilemem ama kalsa bile yedek olur ancak...

Ferhat: Güçsüz ve dağınıktı. Bu takımda ilkonbir oynayamaz. Eğer sol beke takviye yapılırsa takımdan gidecekler arasında...

Umut: yine çok koştu mücadele etti ama yine çok gol kaçırdı. Bu takımda kalmalı. En azından iyi bir yedek olur...

Teo: Maalesef umudum yok. Oyunu okuyamıyor güçsüz. Eğer golcumüüz buysa işimiz çok zor.(umarım seneye toparlarda bizde özür dileriz)

Yattara: Uzun zamandır oynamamasına maç eksikliği olmasına rğmen iyi mücadele etti. Hala kendini bulamamış. İnşALLAH seneye tam hazır hale gelir...

Genel olarak yedek oyuncularımız iyi değillerdi. Bizim 3-4 direkt oynayacak oyuncuya ihtiyacımız var. önlibero ve forvet olmazsa olmaz durumunda...
                BMN|KOCAELİ

Yorum

Arkadaşım Umut 2 tane gol kaçırdı,Yattara bir tane % de 1000000 gol kaçırdı,Teo tam üç tane % yüzlük golleri kaçırdı,Umut Umut takmışsınız adama ağzıyla kuş tutsa nafile kim veriyor bu gazı anlamadım
                  aynen katılıyorum.diyorumya yazıları okuyunca hayretler içerisinde kaldım ne bu çifte standart

Yorum

• İlk olarak Ckrgl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üst üste 4.maçımdı Trabzonsporumuzu desteklemek için gel gör ki o kadar zulüm çekmeye değmedi bugün ki maç.Eğlence olsun futbol olsun doyurmadı tam manasıyla.Doğunun da batının da alt tarafları sessizdi.Taraftar olarak tam organizeyşın olmadı.Yine GG'nin sesi çıktı bide Batı tribününde bir grubun çok uzaktılar kimler olduğunu hissedemedim ama bütün olimpiyat maçlarına gittim ilk defa Batı tribününü bu kadar dolu gördüm.Gelen herkesin ayağına sağlık.
                    Bende Batı tribün alttaydım. Haklısın ilk defa batı tribününden bu kadar ses çıktığını duydum.
                    KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

Umut seneye de tek forvet oynarsa ağlar durururz
                      dün olimpiyatta İzledim maçı umutun kaleci ile karşı karşıya kaçırdıklarına ne diyorsun hocam ?
                      tamam teo belli adam da İş yok ..
                      eee umut oyle golcu boyle golcu nerde bu golcü ? adam topa dokunsa gol olacak nerelere atıyor topu...
                      Umut bizim forvet olamaz bende bunu iddaa ediyorum o forvetr olursa yandık
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Çok güzel bir eğlence oldu ben çok keyif aldım olimpiyat artık bizim evimiz gibi oldu inşallah seneye açılış burada olur
                        SÜRMENELİİİ...
                        https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Umutunda teofilonun da bu takımda yeri yok. İkisinden de ne yedek olur nede as. Kimseyi savunmanın bir alemi yok. Teofilo çok yavaş , hantal. Bize çuk oturacak forvet lazım. 3-5 yıl alışmasını bekleyeceğimzi adam değil.. Ben forvetin çok da fazla uyum sürecinde zorlanacağına inanmam. Pozisyona girersin , ya atarsın ya atamazsın. İyi forvet 1 olmasa bile 2 de atar.

Umutu bu takımda tutmanın bir alemi yok. Yedek olarak kalır diyorsunuz da bu adam şuanda kaptanken banko yedeğe çektiğimizde bu mücadelesini aynı dirençle gösterebilecek mi acaba ?

Ayrıca yedek forvet neden bulundurulur ? Sıkıştığımız anlarda oyuna girip gol atması , as forvet cezalı yada sakat olduğunda onun yerini tutması için değilmi ?

Umut 33 maç oynadı 10-11 golü var ligde. Yedek olsa kaç atabilir ?

Yedekte olsa işimize yaramaz.

Teo da yaramaz. Bize en az 2 adam gibi forvet lazım. Diğer mevkiler için birşey demiyorum ama 2 forvet kesinlikle ve kesinlikle şart.. Ne klübede , ne sahada umutun da teonun da bir işi yok !

Umut ve teo .. İkisinden birisi seneye ilk 11 de olursa , Kombine almayacağım.. Ve bu şartlarda kombine almayacak en az 10 insan tanıyorum.

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut seneye de tek forvet oynarsa ağlar durururz
                            dün olimpiyatta İzledim maçı umutun kaleci ile karşı karşıya kaçırdıklarına ne diyorsun hocam ?
                            tamam teo belli adam da İş yok ..
                            eee umut oyle golcu boyle golcu nerde bu golcü ? adam topa dokunsa gol olacak nerelere atıyor topu...
                            Umut bizim forvet olamaz bende bunu iddaa ediyorum o forvetr olursa yandık
                            zaten bende illada umut olcak demiyorum umuttan daha iyi bi santrafora ihtiyacımız var. örnek milan baros gibi...

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umutunda teofilonun da bu takımda yeri yok. İkisinden de ne yedek olur nede as. Kimseyi savunmanın bir alemi yok. Teofilo çok yavaş , hantal. Bize çuk oturacak forvet lazım. 3-5 yıl alışmasını bekleyeceğimzi adam değil.. Ben forvetin çok da fazla uyum sürecinde zorlanacağına inanmam. Pozisyona girersin , ya atarsın ya atamazsın. İyi forvet 1 olmasa bile 2 de atar.

Umutu bu takımda tutmanın bir alemi yok. Yedek olarak kalır diyorsunuz da bu adam şuanda kaptanken banko yedeğe çektiğimizde bu mücadelesini aynı dirençle gösterebilecek mi acaba ?

Ayrıca yedek forvet neden bulundurulur ? Sıkıştığımız anlarda oyuna girip gol atması , as forvet cezalı yada sakat olduğunda onun yerini tutması için değilmi ?

Umut 33 maç oynadı 10-11 golü var ligde. Yedek olsa kaç atabilir ?

Yedekte olsa işimize yaramaz.

Teo da yaramaz. Bize en az 2 adam gibi forvet lazım. Diğer mevkiler için birşey demiyorum ama 2 forvet kesinlikle ve kesinlikle şart.. Ne klübede , ne sahada umutun da teonun da bir işi yok !

Umut ve teo .. İkisinden birisi seneye ilk 11 de olursa , Kombine almayacağım.. Ve bu şartlarda kombine almayacak en az 10 insan tanıyorum.
                              ...kesinlikle katılıyorum,eğer büyük hedefler koymuşsak bu umut-teo ile yola devam edemeyiz...akşam umuta düşen pozisyonlarda umutun topu kullanışı tam anlamıyla bana güvenipte hedef koymayın manasını taşıyordu...bu teo yu 1 maç izledim ve bu adam ikinci bir tomasjun dedim,bu forumda onlarca kişi üstüme çullandı,uyum sorunu felan tamam da,futbolcu koşmasından dahi belli olur.....trabzonspor hiç transfer yapmasın,sadece biri kafacı iki santrafor alsın yeter...bizim pozisyon sıkıntımız yok,kaleciler yeterli,defans ahım şahım değil ama iş görür,orta saha iyi,en son dokunuşu yapacak olanlarda büyük sıkıntı var...

Yorum

• Arkadaşlar çok rica ediyorum.

Trabzonspor'un adını yazarken şu zıkkım caps lock tuşunu kullanın !

Trabzonspor "trabzonspor" diye yazılamaz. Biz bu konuda hassasiyet göstermezsek kim gösterecek ?
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X