Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Becerikli oyunculara ihtiyacimiz var.

Ceyhun,ferhat,sezer,burak,umut ve teofilo bu sinifa girmiyor...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oh ne şöyle ayaklarımı uzatıp rahat rahat kasılmadan bir maç izlemek ne güzelmiş....Üstelik tırnaklarım sapasaglamdı 90 dk sonunda
      özellikle ilk yarım saat.yattarayla alanzinho yer değiştirdi trabzon oyunu rakibine oynatmaya başladı...

Yorum

• Murat Tosun'un golü: http://www.facebook.com/video/video....45537560&saved
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          muratin golünü ikinci secti ligtv.
          1. Sırada şu anda

Yorum

• güzel maç...haklı sonuç..!Denizliye 2.ligde başarılar...!
            İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              özellikle ilk yarım saat.yattarayla alanzinho yer değiştirdi trabzon oyunu rakibine oynatmaya başladı...
              hasan hüseyin hakkı kim nerde oynadı hoca niye onu aldı bunu oynattı demeden izledim vollaha...kasmadım kendimi
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Ayaklarıma kara sular indi .. Tatmin etmedi oynanan futbol ama yinede helali hoş olsun Trabzonspor'uma .. Statta atmosfer güzeldi, özellikle 61'de ..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Arkadaşlar sezon boyu oynatılmayan Ferhat, Murat, Teo hakkında ne çabuk fikir sahibi oldunuz ?

4 senelik hatta 2 senelik sürekli oynayan oyuncuları yollayın.
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uzun bir aradan sonra ilk oynadığı maçta bile "al da at" dercesine en az üç pas verdi. Bu adam gerçekten sihirli.
                    Teo'ya attığı pas kaçmazdı..sonra Yattara asist yapmadı oluyor
                    Umut'a attığı uzun pası ise uzun zamandır görmemiştik açıkçası..oynadımı oynuyor ş.refsiz..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forumdaki hava maca yansidi,futbolcular özellikle macin ilk yarisinda oyunu ciddiye almadilar.

Bu maci kazanmak zorundaydik bu nedenle senol günes fb macindan bile daha fazla efor sarfetti.

Murat tosun olumlu sinyaller verdi,teofilo ise sos.

Sezer bu takim icin yetersiz,ceyhun ise hantal oldugunu ortaya koydu.

Umut u anlatmaya gerek yok,pozisyona girmede usta ama kacirmada bir o kadar beceriksiz.

Bu arada ferhat da bu takimda bosuna tutulmamalidir,en kötü cale yi ferhat a tercih ederim.
                      Yayın ihalesi ilk 6 ya belli bir yüzdeyi eşit olarak paylaştırıyordu. Gelecek hafta ne oalcağı belli olmaz , o yüzden bu hafta kazanmak zorundaydık ve kazandık. Gelecek yıl ki forvet hattını çok merak ediyorum.
                      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Arkadaslar, macin tekrarini lig tv yayinliyacak mi?
                        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• kanaltürk son noktada bizim başakanı konuşuyorlar başkan fenere maçını sordu muhabir oda çıkacaz oynayacaz yenilcez gelcez dedi

Yorum

• Sezer ve Ferhat çok çok çok kötüydü ..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar, macin tekrarini lig tv yayinliyacak mi?
                              Boşver kardeşim izleyipte Umut sayesinde saç baş yolma
                              #LiverpooL#
                              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teo'ya attığı pas kaçmazdı..sonra Yattara asist yapmadı oluyor
                                Umut'a attığı uzun pası ise uzun zamandır görmemiştik açıkçası..oynadımı oynuyor ş.refsiz..
                                Maçı Fblilerin arasında izledim, Murat. O sırada Spormax kanalında da Fb-Banvit basket maçı vardı, ancak kumanda benim elimde, hepsini gıcık ettim. Bu maçın bir önemi yok basket maçını açsana dediklerinde banane oğlum ben Yattara'yı izleyeceğim dedim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X