Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Ceyhun Hüseyini aratıyor...Hüseyine haksızlık etmişiz....!
    Evet,hüseyin de agirdi ama ceyhun kadar faul yapmiyordu.

Ceyhundan iyi bir orta saha cikarilmak istendi ama tutmadi.

Agir olmasi nedeniyle stoperde oynamasi da mümkün görünmüyor.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bir adam bu kadar çok "zamanlama" hatası yaparmı? Yazıklar olsun..! Asıl sorunumuz ön libero..! Ceyhun gitsin...!
      İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• muratin golünü ikinci secti ligtv.
        BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Murat Tosun bir şansı hak ediyor....!

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            muratin golünü ikinci secti ligtv.
            Ayın mı???

Yorum

• Sezer'i beğenmedim, Ceyhun da fizik avantajını bir türlü kullanamıyor, bu onun adına iyi olmuyor, koca sezonda bir türlü kendini gösteremedi.

Yorum

• Özeti şimdi izledim... Korkarım, dünya 4.müz yeni sezon da takımda kalacak.( Ofsayt olan gole çok fena güldüm). 2. gol süper ama atanının iyi bir tansfer olmadığı gerçeğini maalesef değiştiremiyor

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayın mı???
                  yok 33.haftanin. Birinci baroninin golü
                  BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Önümüzdeki sezonda ceyhun,sezer, umut ile yollarımızı ayırmalıyız... özellikle umuda çok üzülüyorum. Çok sevmeme rağmen olmuyor..Yattarının o paslarını heba etmesi affedilir gibi değil..!

Yorum

• İlk olarak alioğlu4561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ferhatıda beğendim bu maç sırıtmadı
                      ferhat sahanın en kotusu idii
                      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Ferhatlada olmaz...

İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önümüzdeki sezonda ceyhun,sezer, umut ile yollarımızı ayırmalıyız... özellikle umuda çok üzülüyorum. Çok sevmeme rağmen olmuyor..Yattarının o paslarını heba etmesi affedilir gibi değil..!
                        Bu ekibe ferhat ve song da eklenmeli düşüncesindeyim...!

Yorum

• Uzun bir aradan sonra ilk oynadığı maçta bile "al da at" dercesine en az üç pas verdi. Bu adam gerçekten sihirli.

Yorum

• yattara

İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uzun bir aradan sonra ilk oynadığı maçta bile "al da at" dercesine en az üç pas verdi. Bu adam gerçekten sihirli.
                            Yattara oynarsa takımda oynar...Kesinlikle bu adamda birşey var...!

Yorum

• oh ne şöyle ayaklarımı uzatıp rahat rahat kasılmadan bir maç izlemek ne güzelmiş....Üstelik tırnaklarım sapasaglamdı 90 dk sonunda
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burdadaki değerli üyelerimizin yorumlarını okuyorum
                                inanın ciddiye de alıyorum.

Ama neden ben takımımızın 25 (artık kaçsa kişilik kardrosunda kaleye dönük en iyi top alan futbolcusu olarak Teo ' yu görüyorum ?
                                Topu alması ve dağıtması bence de gayet iyi. Ama bu maçta da bu adamın yedek oturtulması bana garip geliyor. Açık açık göndericem mi demek istedi Şenol Hoca sizce de? Bir de Barış Memiş'le Gabriç var. Onların da oynaması gereken bir maçtı bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X