Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teo
    nun geldiği köyde ofsayt yok galiba
    fenerbahçe dünya pisliğidir..
    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Teo'nun uyumsuzluğu var geldiğinden beri. Bunu yaşadı. Profesyonelliğin gereklerini tam olarak yerine getiremiyor. Avrupa'ya yeni gelen bir oyuncu olarak geldiği yerdeki rahatlığı bekliyor. Bugünkü çalışması iyiydi. Top ayağındayken ne yapacağını bilen bir futbolcu ama fizik güç olarak istenilen seviyede olmayınca uygulamada hatalar oluyor"

Benim kaç zamandır anlatmak istediğimde budur...

Bana inanmak istemeyenler Şenol hocaya inansın artık..
      #LiverpooL#
      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        teo
        nun geldiği köyde ofsayt yok galiba
        Yan hakemin geldiği köyde de ofsayt yok o zaman Bu durumda, Teo ile yan hakem(!)in hemşo olma ihtimali aşağıdakilerden hangisidir?

ççç
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• renkdas mesajlarini ortalamasan iyi olcak
          hem yasak... hem güzel durmuyor
          Tamamdır Rengdaş bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
          En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 10.05.2010, 22:44.
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamamdır Rengdaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
            Gene orta oldu ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• teodan ümidim yok.

Yorum

• Yattara gelecek sezon bizim için yeni bir transfer gibi olacak.
                Ben Murat Tosunu beğendim.
                Keşke Burak yerine ona şans verilseydi.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• ligtv de umutu doya doya övüyorlar
                  BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Forumdaki hava maca yansidi,futbolcular özellikle macin ilk yarisinda oyunu ciddiye almadilar.

Bu maci kazanmak zorundaydik bu nedenle senol günes fb macindan bile daha fazla efor sarfetti.

Murat tosun olumlu sinyaller verdi,teofilo ise sos.

Sezer bu takim icin yetersiz,ceyhun ise hantal oldugunu ortaya koydu.

Umut u anlatmaya gerek yok,pozisyona girmede usta ama kacirmada bir o kadar beceriksiz.

Bu arada ferhat da bu takimda bosuna tutulmamalidir,en kötü cale yi ferhat a tercih ederim.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ligtv de umutu doya doya övüyorlar
                      Ts'de kalsında başarılı olamayalım die dir..

Nasılsa biliolar seneye kalırsa 10 maçta 3 atacak 200 kaçıracak
                      #LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Yattara: "Kendimi seneye hazırlıyorum"

Uzun bir aradan sonra Denizlispor karşısında forma giyen Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara, taraftara mesaj yolladı..

Yattara'nın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
                        Lig TV'yle röportajı Fransızca yapan Yattara, kendisine '10 senedir Türkiye'desin Türkçe konuş' diyen vatandaşı Youla'ya "Ben Türk değilim ki" diyerek Türk vatandaşlığının onaylanmaması nedeniyle sitemde bulunarak şunları söyledi:
                        "Çok uzun zamandan sonra sahadaydım. Stres vardı heyecanlıydım da. Teknik açıdan bir sorun yok ama fiziksel düzeyde handikaplarım var. Buna rağmen fena da geçmeyen bir maç oldu. Maçı hasarsız olarak atlatmış olduk" diye konuştu.

Taraftara mesajı olup olmadığı sorulan Gineli oyuncu, soruya Türkçe olarak şu cevabı verdi:
                        "Kendimi seneye hazırlıyorum. Taraftara çok şey göstermek istiyorum, inşallah seneye bu olur."

Ajansspor

Yorum

• takım genelde iyidi teofiloda fiziğini güçlendirmesi lazım bu sene bitti artık seneye kalite topçular almamız lazım şenol hoca işini bilir
                          NE KAVGAM BİTTİ NE DE SEVDAM!!!!!

Tarifi olmayan bir aşksın TRABZON

Yorum

• Gerçekten yorulmadınız mı Umut Bulut'la şahsi sorunlarınız mı var..?
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Teknik Direktörümüz Şenol Güneş müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"İlk 15 dakika iyiydik. Pozisyonlar bulduk, gol de bulduk ve pozisyon da vermedik. Oyun güzelliğimiz yoktu. Kaçırılan goller vardı, kontrolsüz oyun vardı. Güzel taraftarımıza yakışmayan bir oyun oynadık. Daha farklı bitmeliydi. Hoşgörü şundan ileri geliyor kazanılan kupa sonrasındaki yorgunluk.. Benim oyuncum oyun ciddiyetini sahaya koymalıdır. Sinirlendim bugün.

Yattara hazır değil henüz. Yattara'yı yeni oyuncu olarak görüyoruz, bazı arkadaşlarımızı da denedik bugün. Fizik güç olarak iyi değiller. Çalışan oyuncu her zaman kendi şansını yaratır. Murat bunu bügün yarattı. Teo'nun uyumsuzluğu var geldiğinden beri. Bunu yaşadı. Profesyonelliğin gereklerini tam olarak yerine getiremiyor. Avrupa'ya yeni gelen bir oyuncu olarak geldiği yerdeki rahatlığı bekliyor. Bugünkü çalışması iyiydi. Top ayağındayken ne yapacağını bilen bir futbolcu ama fizik güç olarak istenilen seviyede olmayınca uygulamada hatalar oluyor"

Uzun bir aradan sonra Denizlispor karşısında forma giyen İbrahima Yattara, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Çok uzun zamandan sonra sahadaydım. Stres vardı heyecanlıydım da. Teknik açıdan bir sorun yok ama fiziksel düzeyde handikaplarım var. Buna rağmen fena da geçmeyen bir maç oldu. Maçı hasarsız olarak atlatmış olduk"
                              Taraftara mesajı olup olmadığı sorulan Gineli oyuncu , soruya Türkçe olarak şu cevabı verdi:
                              "Kendimi seneye hazırlıyorum. Taraftara çok şey göstermek istiyorum, inşallah seneye bu olur."

Takımımızın ikinci golünü kaydeden Murat Tosun maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ferhat koşu yaptı önüm boşaldı. Kalecinin önde olduğunu gördüm sert mi plase mi vurayım diye düşündüm plase iyi vurdum. Çok güzel bir andı. Bu sahada her sene golüm vardı. Sezona golle başlamıştım golle bitirmek istiyordum. Hocama teşekkür ediyorum. Geçen sene bu zamanlar çok sevdiğim yengemi kaybetmiştim. Golü ona amcama ve yeğenime hediye ediyorum."

Resmi Site
                              En son Halit Akyüz tarafından düzenlendi; 10.05.2010, 22:48.

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ts'de kalsında başarılı olamayalım die dir..

Nasılsa biliolar seneye kalırsa 10 maçta 3 atacak 200 kaçıracak
                                Aynı şeyi Sezerede dediler. Trabzonsporun değişilmez oyuncusu olacakmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X