Teo gidici heralde. Bu anlaşılıyor artık bu durumdan. Küme düşmesi garanti olan hatta Düşen bir takıma karşı bile oynatılmıyorsa bunun açıklanacak bi yanı yoktur.
İnsanların görüşlerini küçümsemekten ne zaman vaz geçeceksin ?
burda herkes birbiri görüsüne cevap veriyor,kimse kimseyi kücümsedigi yok sen niye maydonoz oldun derdin ne?Bizimde görüslerimize karsi görüs belirtenler var.burda herkes herkesin fikrine cevap yaziyor.yeterki sizin gibi 3.sahislar maydonoz olmasin.
Teofilo'nun oynamamasına şaşırmadım, Yattara'yı bile sakatlığı geçtikten iki hafta sonra oynatan Şenol Güneş hocamızdan böyle bir kararı bekliyordum açıkcası. Murat Tosun, Zafer, Barış ve Teofilo'ya hiç şans tanımamasına rağmen Yattara'nın oynaması da diğer oyuncularımız için çok büyük moral bozukluğu olduğunu da hatırlayalım.
burda herkes birbiri görüsüne cevap veriyor,kimse kimseyi kücümsedigi yok sen niye maydonoz oldun derdin ne?Bizimde görüslerimize karsi görüs belirtenler var.burda herkes herkesin fikrine cevap yaziyor.yeterki sizin gibi 3.sahislar maydonoz olmasin.
Maydonoz ve 3. şahıs kelimelerini aynen iade ederkten kaliteni ortaya koyduğunu düşünüyorum ki, burası bir forum, o zaman 2. kişiden sonraki herkes 3. kişi ve maydonoz olur.
Ayrıca sen yorum yapmıyorsun, " hami bilmiyor " , " şenol hoca ' da bilmiyor " tarzı, kendince laf salatası yapıp, senin görüşlerine katılmayan insanları küçümseme yoluna gidiyorsun.
3. kişi ve maydonozdan sevgilerle.
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum