Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi geceler arkadaşlar...inşallah yarın staddayız ama ben avrupa yakasında oturuyorum olimpiyat stadına nasıl gidebiliriz bir yerden otobüs kaldırılacak mı bilginiz var mı? lütfen yardımcı olun öğrenciyiz arabamız yok))))

Yorum

• forma şansı bulamayanlar inşallah bu maçta oynar

Yorum

• İlk olarak bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu kupa sevincini çok abarttılar hiç olmuyor artık yeter.

Biz büyük bir takımız ve bu kupadan da daha 5-6 sene evvel üst üste iki kez kazandık.bu kadar abartmanın alemi yok.kendİmİzİ kÜÇÜk dÜŞÜrmeyelİm artik
        arkadasİm ne yaptik sevinmek icin taraftar olarak bİz İstanbuldakİ taraftar olarak kupayİ aldİgİmİzdan buyana yanİ bu macİ beklİoruz kutlamak İcİn anlİcan bİz daha bİsey kutlamadİk kutlamayİ asİl sİmdİ gorcek herkes merak etme bİz abartmİoruz bİz ufak bİ gosterİ yapİcaz sadece ama bunu herkes kendİsİ buyutcek
        Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq

Yorum

• otobus kalkıyo mu maça kalkıyosa gidecem kalkmıyosa biri beni fatih-karagümrük,taksim,aksaray vb merkezlerden alabilir mi
          Sen BORDOysan ben MAVİ..

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kupa sevincini çok abarttılar hiç olmuyor artık yeter.

Biz büyük bir takımız ve bu kupadan da daha 5-6 sene evvel üst üste iki kez kazandık.bu kadar abartmanın alemi yok.KENDİMİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYELİM ARTIK
            Birde futbolcularımızın gözünden bak istersen.Alanzinho ve Yattara kupa sevincini gördükten sonra şampiyonluk görmeden bi yere gitmem diyor.
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Ben de maça gideceğim ama 18:30'de biten mesaiden sonra..

YTÜ Davutpaşa Teknopark'ından olimpiyata en anlamlı gidiş herhalde metro ile Yenibosna, ordan minibüs şeklindedir, değil mi? Daha iyi bir alternatif bilen varsa yazsın lütfen...

Biraz erken gidebilsem iyi olacak, indirimdeki formalardan almak istiyorum. Bİr de bizim ufaklığa tshirt filan alırım.

Bir de ricam var maça gidecek arkadaşlardan.
              Kesinlikle hiç kimse karaborsacılardan bilet almasın. Turnikeden geçtikten sonra da biletinizi görevliye bırakmayın, yanınıza alın.
              Kulübün maddi geliri, önümüzdeki sezon transfer için bütçe açısından bu dediklerimin çok çok önemi var.
              Lütfen DİKKAT!!!

Akşam maç çıkışı Anadolu Yakası'na Ataşehir-Kayışdağı tarafına döneceğim.
              O taraflara dönecek olan varsa beni de alsın..
              Ahmet abi, duy sesimiiiiiiiiiiiiiii....
              En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 10.05.2010, 00:01.
              Derin Trabzonspor
              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Kardes Takımımız Trabzonspora Denizlispor macında basarılar dileriz Gönlumuzun sızınle ŞanlıTrabzonn ınslh bu macta urfa unutulmaz 63 .dk hıc unutulmaz dıye dusunuorumm kardeslerım zaten hepsı temız kalplı abılerımızde var ıclerınde hepsıne yenıden teskrlerımı sunar sızın gıbı temız yureklı dogru ınsanları kardes edındık ya baska ne olsun mac vaktı burda gorusme dılegıyle allaha emanet olun ıyı geceler herkese kardeeslerim Inslh yarın trabzonsporda 3 puan alırr Kupa Ve basketten sonrada üçüncu sevıncı Trabzonlulara bızlere yasatır insallah basarılar..
                İnandık Size Bu Sene Görmek İsteriz Sizleri Şampiyonluklar İçinde Şampiyonn OLunca Tüm Türkiye İnleyecek >ŞANLIURFASPOR< Diyee..

Yorum

• bu mac göründügü gibi formalite maci degil.
                  ligi 5. bitirmemiz icin bu maci almamiz sart.
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• maça gidecekler bileti ceplerinde gitsin.orda almak eziyet bu bir.
                    ikincisi turnikede mutlaka okutup yanınıza alın ve yırtın bileti yoksa sizin bilet dışarda karaborsa satılır ve olan Trabzonsporumuzun parasına olur benden hatırlatması.
                    üçüncüsü inşallah yattaranın dönüşü muhteşem olur...
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Su an ne kadar bilet satilmis, bilen varmi???
                      BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• imkanı olan herkes ailesini alıp gelsin maça arkadaşlar , tiründe en az 30 bin görmek istiyorum bu maç. İnşallah dolduracağız.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Arkadaslar b.evlerden maça gidecek olan varsa benimle haberlesebilir mi!!! beraber gecelım !!!1
                          8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• yattara-alan-engin-gabriç-teo-colman horoz bunlar denizli nasıl öter bu maç fark bekliyorum fark
                            5.lik bizim için önemli oraya gelen seyirciye güzel futbol izlettirin
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Stadın çevresinde herkes birbirini uyarsın...Biletlerin yırtıldğından emin olalım...Kulübün parasını çaldırmayalımmmmmmmm
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X