Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetime bu konuda şikayet mailleri gönderelim.belki çok ufak bir ihtimal onlarda Federasyona başvurup pazar gününe aldırırlar.

Yorum

• ne dersınız.istanbulda oturan usaklar doldururmuyuz stadı

Yorum

• pazartesi o saatte orası dolmaz ters gün ters saat
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• maçın pazartesi günü olması çok kötü oldu...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• 70 bin kişi ille rekor kırarız asıl kupa kutlaması olimpiyatta iyi bir organizasyonla istanbulu çatlatalım
            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• manisa maçında ki gibi otobus kalkarsa dolar..bizim oranın insanı çılgındır kupa aşkına ne olursa olsun o stad 50 bin üzerinde taraftarla dolar..
              Sen BORDOysan ben MAVİ..

Yorum

• bu maçta yönetim kombine sahiplerine bir güzellik yapmayacak mı
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Ordayim....
                  Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Karşıdan falan gelecek varsa haberleşelim. Esenler Otogarından alabilirim gelecekleri. Okulum hemen orda ve ordan da maç için otobüse geçeriz. Tek başıma gitmek istemiyorum

Başka şehirden gelecekler içinse özel arabayla gelen varsa beni de alabilir Haberleşelim, tek başıma gitmek istemiyorum.
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• oradayız artık o gün...
                      eğer işten erken çıkarsam duruma göre sultançifliği tarafından birilerine alabilirim..
                      araçta nasılsa boş yer olacak..

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oradayız artık o gün...
                        eğer işten erken çıkarsam duruma göre sultançifliği tarafından birilerine alabilirim..
                        araçta nasılsa boş yer olacak..
                        Abi Habiblerde oturuyorum Haberleşelim.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Gelir de stadı inletmezsem bir daha da maça gelmem Çok fena planlarım var Hele ki Fener'e öyle bir planlarım var ki

Yorum

• Yedek agrlikli cikacagimizi düsünüyorum. InsAllah Fener macini son hafta yine aliriz Artik alistik. Can cikar huy cikmaz

Baris - Yattara - Murat - Teo - Rasimcan - Tolga

hadi ilk 11'e

Yorum

• Bancede yedek kadro ile çıkalım. Onlar için çok iyi maç olacaktır.

Colman,Engin,Umut kadroya alınmasın.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Baris, Murat Tosun ve Teo'yu ilk 11'de görmek istiyorum...

mümkün olsa da Zafer'de oynasa

Kalede büyük ihtimal Tolga oynar
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X