Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupa Sonrası istanbulu düşünemiyorum o macda olacagım kesinlikle
    Liverpool FC Trabzonspor
    Steven Gerrard

Yorum

• kupayı alırsak 4 kişiyle ordayız inşallah
      Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak carizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar bu haber için hürriyeti aradım.İnternet servisinden Ali bey ile görüştüm.Hatalı olduğunu kendiside kabul etti.Gerekli yerlere iletileceğini ve konuyla ilgili beni bilgilendireceklerini söyledi.Aslında bu yetmez.Çünkü bu haber gazetede de çıktı.Kesinlikle tekzip etmeleri gerekiyor.Bunuda konuşacağım ve sonuna kadar takip edeceğim.

Bilgilerinize..
        ercan saat.i yönetiyor hurriyet sporu ve tam ezik bir fb.li.
        sanmam bir sonuç alabileceğini.
        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Kupa ile çoşarız.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Gitmeyi düşünüyorum kupayı alırsak %100 alamazsakta demek istemiyorum ama alamazsakta gidecem inşallah
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• bende kupayi alirsak 15 kişi ile gitmeyi dusunuorum trabzondan kombine biletler geldi onlarla gitcem alamassakda 9 kişi ile gitcem inslh kupayi alicaz ama buna yurekden ınanıorum...
              Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq

Yorum

• Arkadaşlar gerçekten bilgisi olan kişiler cevaplasın.. Şimdi diyelimki kupayı aldık ve Denizli maçı p.tesi. Bu maçı Pazar'a çektirme gibi bi şansımız olabilirmi itiraz ile? Eğer gerçekten böle bi şansımız varsa napmamız gerek napabiliriz Bilgisi olan biri bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

Maça gelincede her halükarda gidicem ama P.tesi gelmek isteyipde gelemeyecek olan renktaşlarımız olcak mutlak.. Hayırlısı diyelim.
                En son Uğur Odabaş tarafından düzenlendi; 05.05.2010, 00:13.
                2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                https://twitter.com/U_TS1967
                https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak UquR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar gerçekten bilgisi olan kişiler cevaplasın.. Şimdi diyelimki kupayı aldık ve Manisa maçı p.tesi. Bu maçı Pazar'a çektirme gibi bi şansımız olabilirmi itiraz ile? Eğer gerçekten böle bi şansımız varsa napmamız gerek napabiliriz Bilgisi olan biri bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

Maça gelincede her halükarda gidicem ama P.tesi gelmek isteyipde gelemeyecek olan renktaşlarımız olcak mutlak.. Hayırlısı diyelim.

Denizlispor demek istedin , yanlisikla Manisa yazmissinda

Yorum

• İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Denizlispor demek istedin , yanlisikla Manisa yazmissinda
                    Fb maçından başka pek bişey düşündüğüm yok şu aralar dostum uyarın için tşk ler

Yorum

Arkadaşlar gerçekten bilgisi olan kişiler cevaplasın.. Şimdi diyelimki kupayı aldık ve Denizli maçı p.tesi. Bu maçı Pazar'a çektirme gibi bi şansımız olabilirmi itiraz ile? Eğer gerçekten böle bi şansımız varsa napmamız gerek napabiliriz Bilgisi olan biri bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

Ben şuana kadar itiraz ile birşey değiştirdiğimizi hatırlamıyorum resmi olarak , ama hep itiraz ediyoruz. Bakalım nereye kadar.

Sanmıyorum o kansızlar pazartesi demişse pazartesi olur ama biz yine gider doldururuz orayı o TFF nin inadına.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben şuana kadar itiraz ile birşey değiştirdiğimizi hatırlamıyorum resmi olarak , ama hep itiraz ediyoruz. Bakalım nereye kadar.

Sanmıyorum o kansızlar pazartesi demişse pazartesi olur ama biz yine gider doldururuz orayı o TFF nin inadına.
                        Doldururuz veya dolduramayız. Benim görüşüm şu şartlarda zor dolar çünkü Bir işci en erken 6-7 gibi çıkacak işinden ee bu maç Ali Sami'yen İnönü veya Kadıköyde olsa diyeceğimki herkez yetişir olimpiyatın güzargahıda düşününce gerçekten gelmek isteyipde gelemeyecekler için üzülüyorum..

Yorum

• aslında en basta mac PAZAR 16:00 da idi ama ne olduysa birden PAZARTESİ 20:00 alindi mac artık sız dusunun altında ne gıbı pıslıkler yatıor.... ama her ne olursa olsun o maca gıdıcem ve gelemıcek arkadaslarda bı sekılde yollarını bulup o stadı doldurmamızda yardımcı olsunlar....

Yorum

Doldururuz veya dolduramayız. Benim görüşüm şu şartlarda zor dolar çünkü Bir işci en erken 6-7 gibi çıkacak işinden ee bu maç Ali Sami'yen İnönü veya Kadıköyde olsa diyeceğimki herkez yetişir olimpiyatın güzargahıda düşününce gerçekten gelmek isteyipde gelemeyecekler için üzülüyorum..
                            ya arakdaslar bu guzargahı nıe bu kadar buyutuyorsunuz sız anlamıorumkı ben manısa macına gıtmıstım en son olımpıyata kartalda oturuoeum ve tam 25 dk da gıttım olımpıyata gıdıslerde trafık olmuor zaten cıkısda trafık bol oluor... zaten gıdebılcek olanlar saat 17:00 da yola cıkar dıoe dusunuorum yol uzak bılmemne dıenlerde saat 7 de cıksa 1 saatde orda olur zaten... ıs cıkıs saatı saat 17:00 dır 19:00 a kadar cokdan bıtıor trafık ve normal trafıgı kalıor ıst... dıcem o kı stada gıdıste trafık olmaz dıe dusunuorum sadece cıkıslarda oluor oda bırden herkes cıktıgı ıcın staddan.... yoksa gırısde sorun olmuor 5 de gıden oluor 6 da gıden oluor 7 de gıden oluor onun ıcın rahat oluor.... yanı manısa macında en son ole olmustu gırıs kolaydıda cıkısda staddan eve tam 3,5 saatde gelmıstım :

Yorum

• İlk olarak dll.AxpY* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aslında en basta mac PAZAR 16:00 da idi ama ne olduysa birden PAZARTESİ 20:00 alindi mac artık sız dusunun altında ne gıbı pıslıkler yatıor.... ama her ne olursa olsun o maca gıdıcem ve gelemıcek arkadaslarda bı sekılde yollarını bulup o stadı doldurmamızda yardımcı olsunlar....
                              Neyini düşünelim peki? Ne pisliği geliyo aklına? Şölemi diyelim bu duruma Gs Fb veya Bjk bizi çekemiyor o yüzden bu güne ve saatemi aldırdılar maçı diyelim? Veya bazı arkadaşların çok abartarak söledikleri gibi biz kupayı kaybedersek Sadri başkan tepkiden korktuğu için böle oldu diyemi düşünelim? Yapmayın arkadaşlar Allah aşkına yapmayın..

Yorum

Neyini düşünelim peki? Ne pisliği geliyo aklına? Şölemi diyelim bu duruma Gs Fb veya Bjk bizi çekemiyor o yüzden bu güne ve saatemi aldırdılar maçı diyelim? Veya bazı arkadaşların çok abartarak söledikleri gibi biz kupayı kaybedersek Sadri başkan tepkiden korktuğu için böle oldu diyemi düşünelim? Yapmayın arkadaşlar Allah aşkına yapmayın..
                                arkdasım senın sorunun mu var bıseymı dedık sadece ılk basta acıklanan saat neden deıstı bı acıklama yapılmadıgı surece herkesın aklına bıseyy gelır en basından berı p.tesı 20:00 deılkı bu.... nıe desıtı bunu ogrenmek bızım hakkımız....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X