Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak carizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar bu haber için hürriyeti aradım.İnternet servisinden Ali bey ile görüştüm.Hatalı olduğunu kendiside kabul etti.Gerekli yerlere iletileceğini ve konuyla ilgili beni bilgilendireceklerini söyledi.Aslında bu yetmez.Çünkü bu haber gazetede de çıktı.Kesinlikle tekzip etmeleri gerekiyor.Bunuda konuşacağım ve sonuna kadar takip edeceğim.

Bilgilerinize..
    dikkat ve ilginiz icin tesekkurler. cok hassas bir konu.

ama ayiptir, gunahtir. yani insan su yaziyi yazarken dusunmuyor mu acaba trabzonspor hangi senelerde kac puan almistir diye. anadolu denince insanin aklina hic mi gelmez trabzonspor? herhalde haberi yazan "milli takimi tutuyorum ben" diyecek kadar futboldan uzak.
    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• maç saati açıklanıyor pazar günü 16.00
      sonra maçın saati ve günüde değiştiriliyor
      pazartesi 20.00 bu federasyon ne yapmaya çalışıyor
      bırakın yaaaaaa artık bizimle uğraşmayı

Yorum

• hele biz şu türkiye ziraat türkiye kupasını alalımda o maç çok ateşli olur o staddta
        Trabzonsporlu olunmaz , Trabzonsporlu doğulur

Yorum

• yattara 90 dakika oynasin
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• bencede yattara 90 dakika oynar denizlispor karşsında

Yorum

• şimdi istanbulda olanlar seviniyor maç burda tabi üzücü yani pazartesi olması o çok kötü ama bizide bir düşünün 300 falan kombine aldık bizimle gelenlerle bu sayı 400 falan ee manisa maçı istanbulda oldu denizli maçı orada olacak bizim suçumuz ne neymiş kombineler orada da geçerli imiş yok ya o kadar adamı nasıl gedireceğiz oraya beki ha Takımımıza zarar gelmesin diye seslemiyoruz ama o 2 maçın hakkını istiyoruz para verdik isterse sonuncu olalım takımı izlemek istiyoruz bu işe ses çıkarcaz yani sonunda bizim yönetim tff ne derse he babam oldu diyor bu ne ya şamar oğlanı mıyız nedir bu iş ya urfaya ses çıkarma, maçın gününe ses çıkarma iyice tepkisiz olduk ya tribünde bile aman şuna bağırmayalım aman şuna ses çıkarmayalım arkadaşlar deyip duruyorlar biz neyiz arkadaş inşallah kupayı alırız da az seviniriz
              Vakfıkebirliler Grubu Başkanı Murat Günaydın

Yorum

• siz kupayı alın biz bu stadı hertürlü doldururuz..

Yorum

• maçı pazartesiye koyan tff'ye selammmm

Yorum

• o değilde kupa gelirse o stad ne olur ama
                    Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• bence de dolar o stad

Yorum

• en kötü 50 bin
                        Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• bence 50 bindede fazla olur eğer kupayı kazanırsak bide hafta sonu basketbol maçı var beko ya çıkmak için o 3 maçıda kazanırsak o stad 50 binden fazla olur

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dikkat ve ilginiz icin tesekkurler. cok hassas bir konu.

ama ayiptir, gunahtir. yani insan su yaziyi yazarken dusunmuyor mu acaba trabzonspor hangi senelerde kac puan almistir diye. anadolu denince insanin aklina hic mi gelmez trabzonspor? herhalde haberi yazan "milli takimi tutuyorum ben" diyecek kadar futboldan uzak.
                            işin en enteresan tarafı hürriyete, yarın tekzip yada düzeltme yayını için kulüpten şuana kadar herhangi bir şikayetin gelmemiş olması.Kulübü aradım.Kimse yokmuş herkes urfaya gitmiş diyorlar.Bu konuyu nasıl atlıyorlar anlamak mümkün değil.Yazıktır.Bu gün işi gücü bırakıp onlarla uğraştım ama biryere kadar.Taraftarımızında bu konuyu atlamış olması ayrı bir enteresanlık ya neyse..

Yorum

• artık kelimelerim tükendi maç saati bekleniyor itina ile

Yorum

• Kupa gelirse atmosfer harika olur ..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...