Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

denizli rahat alır

Yorum

Büyük ihtimalle orada olacağım. . . Şu kupayı da bir kaldırsak Ooooff dehşet olur cehenneme çeviririz Olimpiyatı.

Yorum

kupayı alsakta almasakta gidicez en azından takımı fener maçı için motive ederiz.
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

ulan işsiz kaldık kötü zamanda yoksa o stadda bende olmak isterdim

Yorum

Kupayı alırsak dolar o stad. Alamassak kimse gitmez.

Yorum

Ben İstanbulda olsam özellikle kupayı alamazsak giderdim maça
              Hemde illegal yöntemlerle kasa kasa domates ve yumurta götürürdüm maça
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kupayı alırsak 50.000 alamazsak 5 kişi bile gitmez.
                Bende Öyle Tahmin Ediyorum:

Yorum

Kupayı alamazsak H.H bu maça gelmesin..Mutlaka dayak yer..
                  #LiverpooL#
                  -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

İlk olarak SüRMeNe_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende Öyle Tahmin Ediyorum:
                    Alsakta giderim,almasakta 20 yıldır olduğu gibi...
                    Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

Kupayı alırsak Olimpiyatta bayram tadında bir maç bizi bekliyor

Yorum

İnşallah kupayı aldıktan sonra bu maça zevkle gideceğiz

(UEFA)

Yorum

Bu maça kesin gidilecek arkadaşlar.Hele İstanbul ekibi kesin gitmeli.Sınavım olmaz umarım.

Çevre illerden katılım az olur kupa alınmazsa, ama alamasak da gitmek nasıl büyük bir takım olduğumuzu herkese gösterir.Ben her halükarda gideceğim bir aksilik olmazsa ve sınav olmazsa.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Eskisehir,Ankaragücü maglubiyetlerini "Aklimiz kupadaydi " diye gecistirenler ; Kupayi alamayip ta Denizli`ye yenilirsek mazeretleriniz ne olacak merak ediyorum.

Yorum

İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskisehir,Ankaragücü maglubiyetlerini "Aklimiz kupadaydi " diye gecistirenler ; Kupayi alamayip ta Denizli`ye yenilirsek mazeretleriniz ne olacak merak ediyorum.
                              Abi onu kupayı alamazsak değil, kupada kötü ve isteksiz oynarsak şeklinde değiştirelim bence.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

bumacta takima tam bir teepki koyalim artik kupayi alsada almasada ayip ya koskocaman trabzon ikinci sinif topcularla doldu bir tukiye kupasimi sizi avutacak gercekleri gorelim onca para harcandi bir tepki yok senleridir

biz tepkisiz kaldikmi her gelen yonetim boyle avutur insanlari ama guzel bir tepki eminin bazi insalnlarin aklini basian getirir bunu trtabzondaki insanalr belki yapmiyor biz yapalim istanbulda

maca gelincede 12 siranin altinda bir takim kesin yeneriz artik onu cunklu bu siranin altini yeniyoruz genelde
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X