denizli rahat alır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
Ben İstanbulda olsam özellikle kupayı alamazsak giderdim maça
Hemde illegal yöntemlerle kasa kasa domates ve yumurta götürürdüm maça
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Bende Öyle Tahmin Ediyorum:İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı alırsak 50.000 alamazsak 5 kişi bile gitmez.
Yorum
-
Alsakta giderim,almasakta 20 yıldır olduğu gibi...İlk olarak SüRMeNe_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Öyle Tahmin Ediyorum:
Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
İnşallah kupayı aldıktan sonra bu maça zevkle gideceğiz
Yorum
-
Bu maça kesin gidilecek arkadaşlar.Hele İstanbul ekibi kesin gitmeli.Sınavım olmaz umarım.
Çevre illerden katılım az olur kupa alınmazsa, ama alamasak da gitmek nasıl büyük bir takım olduğumuzu herkese gösterir.Ben her halükarda gideceğim bir aksilik olmazsa ve sınav olmazsa."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Abi onu kupayı alamazsak değil, kupada kötü ve isteksiz oynarsak şeklinde değiştirelim bence.İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskisehir,Ankaragücü maglubiyetlerini "Aklimiz kupadaydi " diye gecistirenler ; Kupayi alamayip ta Denizli`ye yenilirsek mazeretleriniz ne olacak merak ediyorum."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
bumacta takima tam bir teepki koyalim artik kupayi alsada almasada ayip ya koskocaman trabzon ikinci sinif topcularla doldu bir tukiye kupasimi sizi avutacak gercekleri gorelim onca para harcandi bir tepki yok senleridir
biz tepkisiz kaldikmi her gelen yonetim boyle avutur insanlari ama guzel bir tepki eminin bazi insalnlarin aklini basian getirir bunu trtabzondaki insanalr belki yapmiyor biz yapalim istanbulda
maca gelincede 12 siranin altinda bir takim kesin yeneriz artik onu cunklu bu siranin altini yeniyoruz geneldebu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum