Bütün takımı kadro dışı bıraksın o zaman o gözünüzde çok büyük olan Şenol hocanız. Onur dışında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk sağolsun sayesinde golü yedik''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
- Sayın Hacısalihoğlu açıklama bekliyoruz..
- Sizdende sadri bey...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 dakkayi gecti ama hakem uzatmis bayaTRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Onur ağladı mı??? İkinci yarı 5 dk baktım sonucun ne olacagını anladım kapattım boş yere sinirlenmeyim diye. Onur hariç diğer kimsede istek yoktu. Biraz da Colman istekliydi. Adamlar rahat rahat orta açabiliyolar deli oldum walla.. Şimdi Onur gitse Umutu tekme tokat dövse, hatta sadace Onur değil diğer takım arkadaşları Umutu tekme tokat dövse haklılar...Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!
Yorum
-
Şu Onuru ağlattınız ya helal olsun size
Ne hakkınız var 95 dakika takımı tek başına idare eden bir adama 96 da gol yedirmeye ...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Hala Umut'u savunuyorlar lanet olsun böyle kafaya böyle zihine böyle düşünceye lanet olsun adam 30 saniyede 2 tane sarı kart gördü hala umutsuz yok öyle yok böyle gidin kumdan kale yapın futbol oynayın bu kadarda olmaz"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Bu macta galip gelememekten dolayi kac para kaybettiysek umut denilenfutcolcu m......... vettesine ceza keseceksin senol bey hala bu adamdan umudun varsa yaziklar olsun bu futbol mantiginaSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum