Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabrıç yattara ıyıyse eskısı gıbı gelırse...avrupa lıg ve kupada sag acıkta yattaranın... veyahut o mevkının yedegı veya aslı olabılecek kapasıtede...bu cok sevındırıcı..

sol a hakatten adam lazım..atıbamı... sısteme gore colman mı oraya monte edılır bılemem ama...ben sahsen aydın karabulutu sol açıga alırdım..yıkılmayarak gıden ayagına hakım ve senol hocanın elınde...

su an pek moda olan ozan ıpeğın 3-4 gomlek ustunu yaratılabılır orda...sol açıkta..

---------------------------------teo-------------------------

aydın(gabrıç)---------rıguelme-------yattara(gabrıç)

-----------------------atıba(colman)-------------selçuk(colman)--------

gıbı...ıyı bır yabancı sol acıkta olabılır sol acıga ıcabında...
    En son The Ciks tarafından düzenlendi; 19.04.2010, 23:22.
    "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
    --------------------------Novalis--------------
    ------------

Yorum

• Şenol Güneş`in ağzindan yetenekli golcümüz Umut Bulut :

"Murat Şahin'in risk alıp hücuma çıktığı pozisyonda 5’e 1 yakaladığımız pozisyonda bile golü zor attık. Bu konuda sıkıntılarımız var, gol sorununu çözemedik"

Yorum

• Maçtan önce arkadaşlara 2-2 biter dedim, iki tarafın da açık oynayacağı belliydi, bu yüzden bol pozisyonlu ve tempolu bir maç bekliyordum. Aslında beklediğim gibi de oldu, iki takım da defansları orta sahaya yaklaştırınca bol pozisyonlu bir maç oldu. Trabzonspor çok iyi oynadı diye gözükebilir ama bu rakiple alakalı bir durum. Trabzonspor’dan ziyade maç iyiydi diyebiliriz. Seyir zevki açısından güzel bir maçtı. Yoksa, Kasımpaşa Antalyaspor gibi ortasahayı kalabalık tutup daha sağlam oynasa, farklı bir Trabzonspor görebilirdik.

Maç, benim tahmin ettiğim gibi 2-2 de bitebilirdi, fark da olabilirdi. Ama Trabzonspor’da Umut oynadığı sürece bu gol sorunu çözülmez. Bir önceki postta da yazdım, son üç maçtır Trabzonspor gol atamıyor ve Umut hala 90 dakika sahada. Son üç maç değil, 3 yıldır bu sorun devam ediyor. Kaçırdığı goller artık şaka gibi. Teo’ya vermediği pasları anlamak mümkün değil. Ve işin en ilginç yanı, birkaç istisna maçı saymazsak, Umut bu takımda Ersen Martin gittiğinden beri yedek kalmadı. Herkes yedek kaldı, ama Umut yedek kalmadı. Oysa oyuna sonradan girerek çok daha fazla katkı yapabilecek bir oyuncu. Ligin kalan maçlarında kesinlikle Teo ve Burak’a forvet mevkiinde şans tanınmalı, ve seneye bir forvet daha alınmalı.

Teo’ya gelirsek kumaşının iyi olduğunu belli ediyor, hala zamana ihtiyacı var. Umut biraz bilinçli hareket etse, bugün beleş de olsa Teo’nun iki golü vardı, bir de çizgiden çıkarılan topu girseydi hat-trick’le kendisini bulacaktı. Ha, halamın bıyıkları olsa amcam olurdu ama Futbol’da şans diye birşey var. Bu dediklerim olsa, ki olabilirdi, Teo bundan sonra üstüne koyarak gitcekti, rahatlayacaktı, ama şimdi stresi arttı sadece. Umarım kalan maçlarda daha çok şans bulabilir.

Maçın ilginç bir noktası da Engin’in sağ bek oynamasıydı. Mecburiyetten de olsa Song varken (Ceyhun’u stopere çekerek) Engin’i kullanmak cesur bir tercihti, Şenol Hoca’yı tebrik etmek lazım. Ofansif anlamda etkili oldu ama defansif anlamda göremedik kendisini pek, çünkü Yılmaz Vural o kanattan gitmeyi düşünmedi pek. Oysa, o kanattan zorlayabilirlerdi.

Kasımpaşaspor’un, Yılmaz Vural geldikten sonra her maçta ısrarla yaptığı bir ofsayt taktiği var. Her maçta duran top olduğu zaman, takım komple çıkıyor ve en az 4-5 oyuncu aynı anda ofsaytta kalıyor. Ligin ilk yarısındaki maçta bu duruma düşmüştük, bugün de düştük. Ve dahası her hafta her takım düşüyor. Ya, bir akıllı teknik direktör de bunu önceden düşünüp bir tedbir alamıyor bunu anlamıyorum. Bariz belli, Kasımpaşa duran topta ofsayt taktiği yapacak, sende önceden ayarla, tüm Kasımpaşa defansı ileri çıkıp sizin 5 hücum elemanınızı ofsaytta bırakırken, sizde çaktırmadan kısa boylu bir adamı geriden ileri koşturun ve topu ona atın. 5 oyuncu ofsaytta olsa ne yazar, top o kısa boylu geriden koşan adama gelince, al sana kaleciyle karşı karşıya net pozisyon. Bunu niye düşünemiyor hocalar anlamıyorum, ve bunu düşünemedikleri gibi her maçta da aynı ofsayt tuzağına düşüyorlar. Bugünkü maçtaki pozisyonun aynısı belki bu yıl 10 defa yaşandı Kasımpaşa maçlarında. Bir insan aynı hatayı iki kere yapar mı ? Trabzonspor aynı hatayı iki kere yapıyor ama. Hadi ilk maçta hoca farklıydı ama oyuncular da mı bun düşünemiyor ?

Son olarak da, ne kadar eleştirilselerde, Trabzonspor’un beyni Selçuk-Collman ikilisi. Oyunu yönlendiren tamamen bu iki oyuncu. Colman biraz daha az top kaybıyla oynasa, Selçuk biraz daha seri olabilse bildiğiniz Xavi-Iniesta gibilier.

Maçtan önce arkadaşlara 2-2 biter dedim, iki tarafın da açık oynayacağı belliydi, bu yüzden bol pozisyonlu ve tempolu bir maç bekliyordum. ...
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yoktan varettigi tek pozisyon yok orta saha oyuncularının emeklerini heba etti
          etme ya...soldan karşı karşıya geldiği pozisyonda resmen topu söktü aldı.....niye diğer forvetler umutun girdiği kadar pozisyona giremiyor....biz olumlu olup,kaçırdığı her pozisyondan sonra umutu sabırla alkışlarsak,düzelecektir....teofilo ile çok maç yapsınlar bence uyumlu ikili olurlar....

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne Umut ne de Teofilo şuan ki görüntüle bu takımın forveti olamaz Umut'u zaten biiliyoruz Teofilo da bence işimize yarayan bir oyuncu değil ikili mücadelelerde gücünü kullanamıyo, özellikle agresif savunmacılara karşı çok etkisiz, topla da hızlı değil gol vuruşları iyi ama fazla pozisyona girebilen bir oyuncu da değil umarım iyi bir forvet alırız.
            Arkadaşım Teo'yu ne zaman izledin de ne zaman böyle olduğu kararına vardın? 3 defa 11'de oynadı 60'ar dkka diğerleri 5-10 dkka.Ne zaman kondüsyon yakalicakta koşacak ve ikili mücadele gücü olacak

Bu adam ne doğru düzgün kamp dönemi geçirmiş, ne böyle değişken bir mevsimde yaşamış, böyle yemekleri ilk defa yiyordur kimbilir, yeni bir kültür yeni bir ortam. Bunca şeye rağmen pas alış verişi ve ortasahayı hucuma gelmesi için ayağında top tutuşu gayet iyi..
            #LiverpooL#
            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Umutun presinden,baskili oyunundan ben de hazederim ancak bugün ilk kez umuttan bir bok olmayacagini anladim!
              Kacirdiklari icin degil ya da futbol oynunu okuyamamasindan degildi bu yeni durum! Sahada ileride birlikte oynadigi partnerine yaptiklarindan kaynaklandi bu!

her iki yarida da kanimca bilerek ve isteyerek teoya toplari cikarmadi ki ayni teo daha gecen macta ona öyle mükemmel bir pas atmisti ki!
              Yine benim kanimca bu bencilligin altinda yatan sebep umutun gol atan bir teo karsisinda sahada tutunamayacagi, kulübeyi boylayaci ve orada da cürüyecegi gercegi! Hele bir pozisyondan sonra teo ona neden bana atmadin dercesine serzeniste bulunurken umutun onun yüzene bakmamasi/bakamamasi var ki aslinda herseyi acikliyor!bugün umut sayet o gol pozisyonlarina girdiyse bunda arkadaslarinin yillardan bu yana birlikte oynadiklari icin ona alismis olmalarinin cok büyük etkisi var! yoksa o toplar teoya da atilabilirdi cünkü hep bosluklara kacti teo. Teo umut gibi oraya buraya kosmuyor! dogru zamanda dogru yerde olmaya calisiyor ve umut hep onun önünde arkasinda oynamaya calisiyor! bugün oynanan maca gelenedegin teonun oyun sistmeinde kendisine yer aradigini zannetmistim ancak bugün farkettim ki umut bu teoyla cok yakin oynama hatalarinin bas mimari!
              Teo lami cimi yok iyi futbolcu! bir kac pozisyonda defanstan ortasahaya top cikaramiyorduk ve teo ortasahaya gelerek top cikarmamizda inanilmaz yardimci oldu takima. ileri yaptiklarini düsünerek ve görerek yapiyor. yani futbol önsezisi kuvvetli bir oyuncu teo. Umutta bu bahsettiklerimizin hicbirisi maalesef mevcut degil!umutun rolu benim icin bundan sonra sadece forvetin yaninda destekleyen ikinci forvet rolu! attigi golde de benim hosuma gitmedi... Seninle kosan arkadaslarina bir hosluk yapiverseydin bu aksam bircogumuzdan aferin ve destek alacaktin ancak sen sana yakisani yaptin ve simdi bu forum da dagil olmak üzere ektiklerini biciyorsun! yakinda maalesef isliklanmaya ve daha sert elestirilere hazir ol umut!
              oynadigimiz futbola gelince! Enginin sagbek oynamasi cok büyük bir riskti ve bu risk tuttu! kimse cikip yeni sagbekimiz falan diyerek futbol alimligine soyunmasin cünkü bugün song olmasaydi oynadigi kanattan gol ya da goller yiyebilirdik kaldi ki cezasahasinda yaptigi ve calinmayan penaltiya deginmiyorum bile!
              bu mac gösterdi ki bir macta yaptigin degisiklik digerinde geri tepen bir silaha dönüsebiliyor! teo ceyhun degisikliginden bahsediyorum.Ceyhun o kadar kalabalgin arasinda kayboldu ve takimi yavaslatan elemana dönüstü. ben isterdim kibu macta zafer oyuna girsin ve macin basindan itibaren cok büyük efor sarfeden colman biraz defansif oynamaya baslasin ve zafer de ortasada oynasin!en azindan oyuncumuzu da dünya gözüyle görmüs olurduk!
              Macin adami bana göre colman ve yanina da begenmesek dahi alanzinhoyu koymaliyiz! brezilyali bir kac hafta önce bir söyleside belirttigi üzere insiyatif almaya basladi ve bu benim cok hosuma gidiyor! yaz kampinda biraz daha güclenmis bir alan bu takimin hucum gücünün en önemli dislisi olur!
              bakin ne colman ne alan sakatlik problemi yasiyorlar ve özellikle alan bazen cok sert faullere maruz kaliyor.
              Cale yine benim dikkatimi ceken oyunculardan ve tabi ki egemen! yine eskisi gibi güven vermeye basladi! bir de sezerin kanatta oynamasina alisamadim ben! madem sezer oyuna girecek ve teo cikacak o zaman ceyhuna ihtiyacimiz yoktu sahada ve bunun yeirne baris tercihi düsünülebilirdi! bu da bir fikir olarak karsimiza cikiyor! tosunun oyuna girmesi de bir arti olarak algilanabilir. Selcuk görünmüyor ancak cok büyük isler yapiyor mac esnasinda. colmani alani rahatlatiyor ve acikcasi onlarla en iyi pas alisverisini de selcuk yapabiliyor su an takimda.
              onur bildigimiz gibi... kalecimizin olmasi güzel sey velhasil.
              Senol hocanin bir seyler denemesi benim hosuma gidiyor! Uzakdogu havasindan mi suyundan midir nedir yariyor insana...

yaza ben de bir tayland yapayim;-)

Yorum

• önceden umutu desteklemek gerektigini inanıyodum bende cünkü iyi niyetli oldugu ve bişeler yapma peşinde oldugu aşikardı.belki yetenegi kısıtlı oldugu için yerine getiremedi istediklerini olabilir. ama bugüne geldigimizde kendini ön plana cıkarma istegi ve iyi niyetten uzak bi görüntü sergiliyor bana göre.zaten yetenekten yoksun bi futbolcu ve kafasında tilkiler dolasan bi futbolcunun bu takımda sürekli 90 dakika oynamasına sıradan bir taraftar olarak dayanamıyorum artık.düşündügüm adalet yapısında yapılanın yanlış olduguna inanıyorum. bu renklere gönül vermiş olarak artık yeter diyorum UMUT BULUT'u kesebilecek bi futbolcu istiyorum!
                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Maçın son yarım saatine yetiştim. Futbolumuzdan çok hakemin hataları gözüme çarptı. Geldiğim an Kasımpaşa'nın verilmeyen penaltısı, hemen ardından verilmeyen kırmızı kart, golden önce (net göremedim ama gördüğüm kadarıyla) aleyhimize çalınmayan faul...

Umut'un inanılmaz bencilliği de kaçmadı bu yarım saatte gözümden. Hayır, Yattara seviyesinde tekniği olsa eyvallah da, tekniği 0 (yazıyla: sıfır). Ya bunun farkında değil, ya da gerçekten saha içinde herkes "bana atma" diye bağırıyor bu adama
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Umut yine sç baş yoldurdu ama çoğu maça göre daha iyidi diye düşünrklen bu seferde teo ya inatla vermediği paslar isyan ettirdi beni Sanki aman adma atmasın o atarda atmaya alıırsa beni keser diyemi düşünü nedir Halbuki b gün iyi işlerde yapıyordu bride pasları verseydi en azından birini verseydi okadra gol kaçırmasını biraz tolare edebilirdi

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar sızden tek ıstegım bılmem belkı bos konusyorum ama macı unutup su trıbunler konusunda neler yapabılırız...rezıllık dız boyu almıs basını gıdyor trıbunlerde..
                      tamamen katılıyorum..herkes eleştiriyo bişekilde ama stada giden taraftar resmen uyuyo.şu eskişehirin bursanın taraftarını gördükçe imrenmemek elde değil.biz neden böyle olamıyoruz anlamıyorum.

Yorum

• Gelelim isin özüne.

Fb ye karsi iddiali olmak gerektigi icin,kazanmaya inanmak sart oldugu icin fb yi insallah yenecegiz dedik.

Ama bir tarafta alex,diger tarafta umut bulut.

Daha fazla söze gerek var mi?
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          etme ya...soldan karşı karşıya geldiği pozisyonda resmen topu söktü aldı.....niye diğer forvetler umutun girdiği kadar pozisyona giremiyor....biz olumlu olup,kaçırdığı her pozisyondan sonra umutu sabırla alkışlarsak,düzelecektir....teofilo ile çok maç yapsınlar bence uyumlu ikili olurlar....
                          Umut'u alkışlaması için Japonlara robot yaptıralım yine de işe yaramaz. Adam A-TA-MI-YOR. Daha acısı Attıramıyor da.

Yorum

• Bir teknik adam hele de bu ülkede aynı zamanda psikolog olmalı... Benim bu konuda endişem yok.. Korkmayın hoca hem yorgun falan değil hem de ne yaptığını biliyor...Dua edelim transferde isabet yakalayalım...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Umut bir pozisyonda Alan'ın ayağındaki topu almaya çalışmasını görünce
                              ne kadar acziyet içinde olduğunu bir kez daha anladım...
                              Olmuyor Umut olmuyor...Olmadıkça da arkadaşlarının pas tercihlerinde
                              hep 2. derecede kalıyor...Yakında istenmeyen adam olabilir ...
                              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut bir pozisyonda Alan'ın ayağındaki topu almaya çalışmasını görünce
                                ne kadar acziyet içinde olduğunu bir kez daha anladım...
                                Olmuyor Umut olmuyor...Olmadıkça da arkadaşlarının pas tercihlerinde
                                hep 2. derecede kalıyor...Yakında istenmeyen adam olabilir ...
                                ..o pozisyonda umutun verkaça giren oyuncu olduğunu göremedinmi arkadaş...iyi izle..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X