Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon fener.
    FIRTINA

Yorum

• İnşallah Burak 11'de başlamaz

Yorum

• bu maci almamiz lazim artik. ilk 4 de bitirmemiz lazim. en büyük sansi simdi bulduk yine.

hazir bejeke yenildi yenip aradaki farki indirmemiz lazim...

Yorum

• Yedeklere full sans.

baris, zafer, teofilo felan filan...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyon fener.
            Kardeşim bunu gidip fenerin sitesine üye olduktan sonra oraya yazacaksın.Bize ne başka takımın işlerinden. Biz yazıyormuyuz buraya sibel kekilli yeni film çekmiş diye.

Kusura bakmayın konuyu dağıtmakta istmezdim.
            BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• Fb nin olimpiyatin istememesinin bir diger nedeni de olimpiyatta kendilerinin aldigi basariz,bizim ise aldigimiz basarili sonuclardir.

Biz olimpiyati,fb urfa yi istedi.

Burda yapilmasi gereken bu maci baska bir ilde oynatmakti.

Bu kayseride olabilirdi,bursa da.

Gerci faruk özak Trabzonspor yönetimi de urfa yi istedi diyor,inanirim da.

Yanlis basliga yazdim,devam edeyim.

Kasimpasa maci avni akerde bu sezon son macimiz,bu acidan taraftara galibiyetle veda etmek hos ve gereklidir.

Bjk nin yenilmesiyle az da olsa 4.cülük sansimiz belirdi,bunu da zorlamak lazim.
              En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 18.04.2010, 22:12.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ah be Şenol hocam yedek oyunculara da birazcık şans versen çok iyi olacak.

Yorum

• Avni Akerdeki son maçımızda taraftarımıza galibiyet hediye etmek için takımımız elinden geleni yapacaktır ve maçın zevkli geçeceğini düşünüyorum

Yorum

• kasımpaşaya bir öfkem yok. sinirimde yok.ama o yılmaz vuralı sevmem.adam değil bence.delikanlı gibi sözlerinin arkasında durmuyor.sürekli kıvırıyor.
                    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnşallah Burak 11'de başlamaz
                      Burak , Giray ve Serkan bu Macta SAri Kart cezalisi
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• yarin taklaci guvercinin yerlerde takla atmasini yuvarlanmasini keyifle izlemek istiyorum. yenmek yetmez o serefsizin topac gibi yerlere dondugunu gormek istiyorum, bunu bize cok gormeyin usaklar.

Yorum

• Bizim için oyuncular açısından çok kısıtlı bir maç olacak diye dşünüyorum..
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak , Giray ve Serkan bu Macta SAri Kart cezalisi
                            TEOFİLO GOL ATACAK.

Evet ilk golü bu maçta atacak, benim gibi düşünmeyenlere gerekçeli kararı maçtan sonra yazacağım.
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzoncellden "takımımız son kez taraftarın önüne çıkıyor"diye mesaj geldi.

Denizli maçı Olimpiyata mı alındı?
                              *
                              *
                              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Kasimpasa nin ligde kalmayi garantilemesi ve bizim de rahat olmamiz nedeniyle zevkli bir mac olacagini düsünüyorum.

Gollü bir mac olacaga benziyor,gerci bizde golleri kim atacak ayri bir konu.

Buna ragmen umut ve oynarsa teo nun gol atacagina inaniyor,3-1 3-2 gibi skorla kazaniriz diyorum.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X