İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 4 Eskişehirspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
61ronin61
-
61ronin61
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda düşencelerimi yazıyorum forumdakilerin yüzde doksanı anlamıyor bir kısımda varki ben yazınca elince kılıçla bekliyor saldırmak için yazdığımı anlamıyor bile neyse yazdıkalarım hep çıkıyor kaleciden tutun stada kadar öncedende bin kere yazdım ama yine kısaca özet geçiyim bu sene şampiyon bjk olacaktır uydurma bir süleyman seba sezonu hikayesi hakemlerin maçları yönetmesinden de anlamıyormusunuz burda bizim pozusyonalrı değerendirenler hakem yanlış karar verdi diyenler beyler hakemler yanlış filan karar vermiyor bin kere yazdım okumayanlar okusun yanlış karar diye bişey yok art niyetli kararlar var bu ligde lig başlarken düşecek şampiyon olacak ilk 4 te olcak takımlar belli saf gibi izlemeyelim durumları birlik olamassak dostumuz yok bu ligde (bursa karabük hariç) medya basın siyasiler işadamları holding sahipleri tv ler gazateler herkes güce tapıyorherkes bu üçünün yanında hak adalet diye bir şey yok burda bazen yazanlar oluyo adil olalım durüst olalım fair play olalım bunları 30 yıldır oluyoruz zaten sonuç ne ve istanbul şeytanları bize gülüyorlar hala adalet dürüstlükten bahsediyorlar diye türk futbolunda adalet dürüstlük diye birşey yoktur en çok bağıran isyan eden kazanır şike tapelerindedemi bir şey görmediniz aziz ne diyor şampiyonluk istanbul dışına çıkmamalı yani bu çakallar yani istanbul 3 pisliği birbirinede yatar şampiyonluk için o yüzden bizim bu fubol savaşında şampiyon oldugumuz yıllardaki gibi agresif korkusuz acımasız olmamız lazım
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ekleme yapayım uydurma süleyman seba sezonu demiştim ondan sonra 4. yıldızı fb de gs de takamıyacak bjk şampiyon olacak sebeğlerini açıklayayım bı siyasiler oy kaygısından dolayı bizim şampiyonluğumuzu vermediler kanun çıkardılar için kötü yanı chp mhp de desdekledi bu durumu ne kadar acı.evet gs şampiyon olmayınca fb sevinecek fb şampiyon olmayınca gs sevinecek bjk şampiyon olunca bjk sevinecek bjk sol yapıdadır işte filmin koptuğu an herkes mutlu olucak fb li gs şampiyon olmadı diye gs li fb şampiyon olmadı diye bjk de şampiyon oldu diye sevinecek mutlu olucak bir taşla 3 kuş vurmak buna denir oylar yine silip süprülecek ts mi kimin umrundaki şampiyonluğunu vermeyen bir iktidara yüzde 75 oy vererek sürünmeye rezil olamaya müstehaktır
Yorum
-
61ronin61
gözünüzü açın 30 yıldır uyutuluyoruz o futbolcu oynamadı hakem yanluş karar verdi ben bu komedileri geçeli çok oldu biz 30 yıldrı bilerek şampiyon oldurulmuyoruz şampyon olsakta kupamız verilmiyor ey trabzonspor taraftarı stada gelin takımı desdekleyin ama gerekleride görün gerekirse maçlar bitmesin yeterrr ulaaan 30 yıldır kim bekledi hangi takım bekledi ve desdekledi takımını siyasi bir görüşüm yok ama bizze yapılanlarıda bize çektrilenleride tek aşkımız trabzonsporsa seçimlerde verin biz bunları hiçbir zaman haketmedik
Yorum
-
61ronin61
biz piyon değiliz anlı şanlı trabzonuz trabzonsporuz trabzon insanı delikanlıdır adildir kalbi vardır yeter ulan 30 yıldır komedi izliyoruz 96 2003 2010 hep engeleniyoruz ama suçlu biziz tepkisisiz anca bu forumda birbirimize gider yapıyoruz kavga ediyoruz hani aslolan rabzonspordu en üst sevgimiz kimliğimiz trabzonspordu eskişehir maçında stad fuul olmalı artık hiçbirşey eskisi gibi olmamalı madem yeni türkiye var o zaman yeni trabzonspor olmalı
Yorum
-
Eskisehir'i yenme yenerizde degisen ne olacak? Gormuyormusunuz Istanbul takımları rezalet futbollarina rağmen puanlari toplamaya devam ediyor.biz toparlansak bile bu haftalardan sonra şampiyonluk imkansız.hakem şikesi son sürat devam ediyor.biz 68 puan civarinda toplayalim kafi.bu ligi sikebahce şampiyon tamamlar.bütün kritik maçlari evlerinde oynayacaklar.tahminim bjk 2. Bizde 3.bitiririz ligi.sahsen beni avrupa kupasi ilgilendiriyor.Napoli takımıni zorda olsa eleyecegimizi düşünüyorum.Allahin izniyle bu işi Trabzon'da bitirecegiz.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskisehir'i yenme yenerizde degisen ne olacak? Gormuyormusunuz Istanbul takımları rezalet futbollarina rağmen puanlari toplamaya devam ediyor.biz toparlansak bile bu haftalardan sonra şampiyonluk imkansız.hakem şikesi son sürat devam ediyor.biz 68 puan civarinda toplayalim kafi.bu ligi sikebahce şampiyon tamamlar.bütün kritik maçlari evlerinde oynayacaklar.tahminim bjk 2. Bizde 3.bitiririz ligi.sahsen beni avrupa kupasi ilgilendiriyor.Napoli takımıni zorda olsa eleyecegimizi düşünüyorum.Allahin izniyle bu işi Trabzon'da bitirecegiz.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin şike yaptığı sezonda bile bu kadar şike yapılmadı şimd federasyon üçünü birden kollayarak şike yapıyor zorla ittirerek götürülüyorlair ise engellemek için herşeyi yapıyorlar en basit rakibi bile zor yeniyoruz federasyonun hakeme talimatıyla bunlar haşaa Allahtan korkar gibi bizden korkuyorlar ama işin gerçeği bizim işimizi bitirdiler yolumuz kesildi sonra gs devre ışı bırakılıcak sonra şikeci şikebahçe talimatla bjk ye yol vericek olay budur
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskisehir'i yenme yenerizde degisen ne olacak? Gormuyormusunuz Istanbul takımları rezalet futbollarina rağmen puanlari toplamaya devam ediyor.biz toparlansak bile bu haftalardan sonra şampiyonluk imkansız.hakem şikesi son sürat devam ediyor.biz 68 puan civarinda toplayalim kafi.bu ligi sikebahce şampiyon tamamlar.bütün kritik maçlari evlerinde oynayacaklar.tahminim bjk 2. Bizde 3.bitiririz ligi.sahsen beni avrupa kupasi ilgilendiriyor.Napoli takımıni zorda olsa eleyecegimizi düşünüyorum.Allahin izniyle bu işi Trabzon'da bitirecegiz.iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum lakin gs' yi birilerinin devre dışı bırakmasına gerek yok çünkü bu rezalet oyunla kendi kendilerini devre dışı birakacaklar.sikebahce kimseye yol vermez.bu isin sonunda Şampiyonlar liginden gelecek büyük para ve prestij var onun icin kimse seba sezonu filan dinlemez kim daha fazla gucluyse ve kim daha fazla sike yaparsa sampiyonluk onun.dogal olarak sikebahcenin olacaktir.
Yorum
-
61ronin61
Yorum
-
61ronin61
bjk şampiyon yapılıcak -1
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda düşencelerimi yazıyorum forumdakilerin yüzde doksanı anlamıyor bir kısımda varki ben yazınca elince kılıçla bekliyor saldırmak için yazdığımı anlamıyor bile neyse yazdıkalarım hep çıkıyor kaleciden tutun stada kadar öncedende bin kere yazdım ama yine kısaca özet geçiyim bu sene şampiyon bjk olacaktır uydurma bir süleyman seba sezonu hikayesi hakemlerin maçları yönetmesinden de anlamıyormusunuz burda bizim pozusyonalrı değerendirenler hakem yanlış karar verdi diyenler beyler hakemler yanlış filan karar vermiyor bin kere yazdım okumayanlar okusun yanlış karar diye bişey yok art niyetli kararlar var bu ligde lig başlarken düşecek şampiyon olacak ilk 4 te olcak takımlar belli saf gibi izlemeyelim durumları birlik olamassak dostumuz yok bu ligde (bursa karabük hariç) medya basın siyasiler işadamları holding sahipleri tv ler gazateler herkes güce tapıyorherkes bu üçünün yanında hak adalet diye bir şey yok burda bazen yazanlar oluyo adil olalım durüst olalım fair play olalım bunları 30 yıldır oluyoruz zaten sonuç ne ve istanbul şeytanları bize gülüyorlar hala adalet dürüstlükten bahsediyorlar diye türk futbolunda adalet dürüstlük diye birşey yoktur en çok bağıran isyan eden kazanır şike tapelerindedemi bir şey görmediniz aziz ne diyor şampiyonluk istanbul dışına çıkmamalı yani bu çakallar yani istanbul 3 pisliği birbirinede yatar şampiyonluk için o yüzden bizim bu fubol savaşında şampiyon oldugumuz yıllardaki gibi agresif korkusuz acımasız olmamız lazım
Yorum
-
61ronin61
bjk şampiyon yapılacaktı -2
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ekleme yapayım uydurma süleyman seba sezonu demiştim ondan sonra 4. yıldızı fb de gs de takamıyacak bjk şampiyon olacak sebeğlerini açıklayayım bı siyasiler oy kaygısından dolayı bizim şampiyonluğumuzu vermediler kanun çıkardılar için kötü yanı chp mhp de desdekledi bu durumu ne kadar acı.evet gs şampiyon olmayınca fb sevinecek fb şampiyon olmayınca gs sevinecek bjk şampiyon olunca bjk sevinecek bjk sol yapıdadır işte filmin koptuğu an herkes mutlu olucak fb li gs şampiyon olmadı diye gs li fb şampiyon olmadı diye bjk de şampiyon oldu diye sevinecek mutlu olucak bir taşla 3 kuş vurmak buna denir oylar yine silip süprülecek ts mi kimin umrundaki şampiyonluğunu vermeyen bir iktidara yüzde 75 oy vererek sürünmeye rezil olamaya müstehaktır
Yorum
Yorum