Aydın Üniversitenden bu hafta haber verecekler... biz bir an önce konuyu belirleyelim...
Kongre Üyeleri Aylık Değerlendirme Toplantısı
Daraltma
X
-
İki ayda bir yapalım, genel kanı o yönde kiminle konuşsam.
Konu belli: Yeni Dönemde Trabzonspor
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
İsterseniz kahvaltı bir sohbet ortamı oluşturabiliriz...
Ve sadece kongre üyelerini değil imkanı olan üyelerimizi de çağıralım. Onlar da katılımcı olsunlar...
Sohbet kısmı daha uzun olacağı için bu organizasyona eş ve çocukları getirmeyiz.
Ne dersiniz...
İstanbul'da olursa Bursa'dan gelebilirsin değil mi abi?“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Salon işi netleşmedi abi.
Kahvaltı ayrı reis.
Bunu devamlı yapıp fikir üretmemiz lazım.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
-
Istanbul olursa ben bile sartlarimi zorlarim
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkinYorum
-
-
Ücret?
Biz açıkçası para verme taraftarı değiliz bu konu için
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
-
Açık büfe kahvaltı kişi başı 25 TL, salonu öğrenirim. Program olmadığı bir tarihte ayarlarız diye tahmin ediyorum.
Yalnız işletme prensiplerine göre restoranın tamamını kapatamıyoruz, bu yüzden katılımcı sayısı önemli. 100-150 kişiye kadar rezervasyon yapılabiliyor diye biliyorum.En son bkandil tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 19:31.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum