Asıl kongrenin cumartesi olacağını düşünüyorum. Kavga dövüş.. ohoo cümbüş var . Bence herkes gelsin. Pazar günü sadece oy kullanılır ve cumartesi olanlar da bize ışık tutar
Cumartesi günü benim gibi ilk defa Trabzon'a gelecekler için kesin yer ve saat verseniz çok mutlu olurum...
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Arkadaşlar abiler ben muhtemelen aranızda olamayacağım yinede şansımı zorlayacağım ancak şu anda %5-10'luk bir ihtimal gibi gözüküyor geçen hafta attlattığım sağlık sorunlarımdan ötürü dinlenmem gerekiyor.. Çok tanışmak istediğim abilerim vardı ancak nasip olmadı vardır bir kısmet...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
cumartesi saat 16: 00 da basket maçı var orda buluşulamaz mı? ben de başka bir kongre üyesi arkadaşımla katılabilirim..birde bu başlık genelde olsa daha güzel olur.. ben tesadüfen gördüm...
En son SEDER tarafından düzenlendi; 02.12.2015, 12:17.
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil,TRABZONSPOR'lu Olandır.
cumartesi saat 16: 00 da basket maçı var orda buluşulamaz mı? ben de başka bir kongre üyesi arkadaşımla katılabilirim..birde bu başlık genelde olsa daha güzel olur.. ben tesadüfen gördüm...
Bu hafta basket maçımız deplasmanda, pazar günü İstanbul'da Efes'le.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum