Kulüp Üyeleri Bölümü...
Daraltma
X
-
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana -
üyelik aidatlarımızı yatırmayı unutmayalım dostlarım.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Aidatları yatıralım arkadaşlar.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİLYorum
-
Trabzonspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın, çoğunluk aranan ilk toplantısı 15.12.2017 Cuma günü saat 12.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılması ilan edilmişti.
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu bu yasal süreç içerisinde yapılması gereken tüm işleri tamamlayıp, Genel Kurul ortamını oluşturmuştur. Hazirun listesinde belirtilen ve genel kurula katılma hakkı bulunan 7578 kişiden oluşan liste görüldü. 15.12.2017 Cuma günü Saat: 12.30’da yapılan tespitte Tüzük gereği gerekli çoğunluğun olmadığı açık olarak tespit edilmiştir.
Bu nedenle daha önce üyelere ilan edilen gündemde belirtildiği üzere çoğunluk aranmayan ikinci toplantı 23.12.2017 Cumartesi günü saat 09.30’da KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi Salonu’nda yapılmak üzere tehir edilmiştir.
Koyulaştırdığım kısım için konuşuyorum; biz katılabiliyor muyuz acaba ?HamişYorum
-
En az 2 yıllık üye iseniz ve bu yılki aidatınızı 30 eylül 2017 tarihine kadar yatırmış iseniz katılabiliyorsunuz.....Trabzonspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın, çoğunluk aranan ilk toplantısı 15.12.2017 Cuma günü saat 12.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılması ilan edilmişti.
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu bu yasal süreç içerisinde yapılması gereken tüm işleri tamamlayıp, Genel Kurul ortamını oluşturmuştur. Hazirun listesinde belirtilen ve genel kurula katılma hakkı bulunan 7578 kişiden oluşan liste görüldü. 15.12.2017 Cuma günü Saat: 12.30’da yapılan tespitte Tüzük gereği gerekli çoğunluğun olmadığı açık olarak tespit edilmiştir.
Bu nedenle daha önce üyelere ilan edilen gündemde belirtildiği üzere çoğunluk aranmayan ikinci toplantı 23.12.2017 Cumartesi günü saat 09.30’da KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi Salonu’nda yapılmak üzere tehir edilmiştir.
Koyulaştırdığım kısım için konuşuyorum; biz katılabiliyor muyuz acaba ?
Önceden resmi sitede liste yayınlanıyordu aidatlarını ödeyenlerin ama bu yıl bulamadım o listeyi.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
Aslında direk sana soracaktım bu soruyu abi.
Cevabın için teşekkürler. O listede adım vardı.
İşten vakit bulabilirsem katılacağım İnşallah.HamişYorum
-
Trabzonsporumuzun üye sayısı 26.446 kişiye ulaşmış dostlar.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
22252 - 24255 üye numaraları arasında kalanlar; Tüzüğümüze aykırı fazladan yapılan ve bu nedenle üyelikten çıkartılanların tam listesi
bu üyeleri tüzüğe uygun hale getirmek olup, bir mağduriyet yaşanmaması amacıyla ilgili kişilerin herhangi bir itirazda bulunmadan yeni baştan kulübümüze müracaat etmeleri halinde giriş aidatı ödemeden bu başvuruları işleme alınarak değerlendirilecektir.
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.06.2018, 16:44.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Trabzonspor Kongre Üyesi Dostlarım......
Takımımızın 25 bin civarı üyesi var..... 2Bu üyelerden 20 bin tanesi bu yıla ait 150 tl aidatını öderse 3.000.000 tl eder....
Bu zor günlerde iyi bir miktar olur.....
Aidatımızı ödeyelim hem takımımıza sahip çıkalım hem klübümüze maddi anlamda destek olalım....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
-
Sevgili Dostlar......
Üyelik aidatımız olan 150 tl yi en geç 1 Ekim tarihine kadar ödeyelim.....
Hem Aralık Kongresinde söz hakkımız olsun hemde klübümüz bu zor günlerde azda olsa gelir kazansın......
20.000 üye 150 tl öderse toplam 3.000.000 yapıyor..... Bu zor günlerde bir borç deliği kapatır belkiNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum