Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eyy Taraftar Uyuma TS Clublar Tek Tek Kapanıyor!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ts uLudaĞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sarıyerde ki TS club da kapandı.. 1-2 ay acık durdu ve sarıyer gıbı bı yerde okadar trabzonlu olmasına ragmen kapandı..
    Sarıyerdeki mağazanın kapanması normaldi.
    Sebebide mağazaya 3 arkadaş girdiğinde nefes almaya yer kalmıyordu çok küçük ve yeri çok sote bir yerde yani ara sokaktaydı.
    Bnede sarıyerde çalıştığım için biliyorum.
    Klübünde anlamadığım yanı bayilik verilirken acaba mağaza açılmadan kontol edilmiyormu yada beli başlı kıstaslar koyulmuyor mu ?

Bir türlü anlamış değilim bu konuyu.
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• ürünlerin hem çeşiti yok hemde nike olmayanlar cok kalitesiz bunlara yeni çare bulunmalı yöneticiler görevlendirilmeli
      aklım kendine mezar kazabileceğin kadar derin (ts_61)

Yorum

• Ts Club'larda bulunan ürünler maaalesef pahalı.Tamam forma fiyatlarına lafım yok ama diğer ürünler aşırı pahalı.Ben Trabzonda gezdim maddi gücüm olduğu halde 2-3 parça aldım ve bıraktım.Tekrar ediyorum ürünler pahalııııı.........
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak çeko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni Sahra TsClub da kapanırsa şaşırmayın. Hafta sonu gittiğimde yeni sezona ait bordo forma dışında hiçbir şey yoktu. Kulüpten ürün alamadıklarından yakınıyodu. Bence orasıda fazla dayanmaz...
          Zeki abi, geçenlerde gittim oraya. Dükkan sahibi ile sohbet etme fırsatım oldu biraz. Bahsettiğin gibi Trabzondan ürün getirtmekte zorlandığı belirtiyor fakat bu oraya has bir şey değil. Dükkan kendilerinin (kira problemi yok yani) kendileri de Trabzonlu ciddi anlamda zarar etmedikçe kapatacaklarını sanmıyorum.

Ama Ts Club'un ürün yelpazesi bu aralıkta kalırsa,ürün dağıtım anlayışı bu şekilde olursa bayilerin yapacak çok fazla şeyi kalmaz.
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Ne olursa olsun takımımızın lisanslı ürünlerini almaya dikkat edelim ve bu kapanmalar bir sona ersin !
            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim