Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftar Stad çizimleri Projeleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sketchup ta çizim ypan arkadaşlar eğer rendering işlemlerini artlantis adlı programda yaparsa 10 numara model renderı elde edebilrler ben proje tesliminde sketchup ta çizip artlantiste render aldım gayet başarılı bir program.
    iste benim tek sorunum bu zaten ama artlantis programini nerden bulacam
    bide söyle bisey var para vermek istemiyorum

Yorum

• İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aramızda mühedis olan varmı bilmiyorum ama Bekir arkadaşım heralde sen az çok bu işlerden anlıyorsun benim şöyle bir fikrim var malum seyirci kapasitesi 30 binmi olsun 45 binmi olsun diye tartışıp duruyoruz şöyle birşey yapılamazmı 45binlik stad yapalım ama stadında şöyle bir özeliği olsun dev raylı sistemlerle stadın kapasitesi 30 bine düşürüle bilmeli veva daha aza böylelikle stadın dolmma riski ortadan kalkar ve çok modern bir stadımız olur bence üzerinde durulsa yapılabilir sizce
      para olduktan sonra dünyada hersey yapilir
      ama trabzona öyle stad kimse yapmaz cok pahali
      olur
      ama daha basit yöntemlerle mesele catidan asagya söyle duvar gibi
      perde indirip
      en üsteki atiyorum 10 sirayi kapatip kapasite düsürülebilinir

Yorum

• bekir kardeşim nasıl yapıyosunuz bu projeleri
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• arkadaşlar nasıl yapıyosunuz bu projeleri söleyinde bizde yapalım yha
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak senna61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bekir allah razı olsun senden kardeşim bilmediğim için o kadar uğraşıyordum stadı yaparken çok sağol

ayrıca basamak ölçüleri içinde teşekkürler bendeki dosyada o ölçüler yazıyordu demek hatalıymış onlar
            mesela galatasarayin yeni stadinda görebilrisin

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar nasıl yapıyosunuz bu projeleri söleyinde bizde yapalım yha
              Google sketchUp diye bir program var harika bir şey. Artık proje çizmek için senelerce insaat mühendisliği okumaya gerek yok Bu işin şakası tabii. Programı şurdan indirebilirsin http://sketchup.google.com öğrenmek için 10-15 dak yetiyor
              İSTANBULU EZE EZE ,
              EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• Sketch-up ile daha önce ev falan çiziyordum bir kaç kez stadyum yapmaya kalktım fakat kısayol gibi bu tuşları kombinasyonları falan bilmiyordum. En ince detayına kadar kendim uğraşmaya çalışınca bıkıyordum hep bu iyi oldu ya
                t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu saha şablonunu kendim çiziyorum, sürekli bazı yerlerden hata veriyor. Paylaşırmısın bizim gibi amatörlere saha şablonunu. Hem köşeli hemde oval nasıl istersen her ikiside olsa iyi olur
                  t @Selim_Turan

Yorum

• Dortmundun stadı gibi sahaya yakın ve yoğun olmalı.30 bin kişi kesmez 61bin olsun. bilet fiyatlarını düşürürsün sorun kalmaz

En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 28.01.2011, 23:55.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu saha şablonunu kendim çiziyorum, sürekli bazı yerlerden hata veriyor. Paylaşırmısın bizim gibi amatörlere saha şablonunu. Hem köşeli hemde oval nasıl istersen her ikiside olsa iyi olur
                      paylasirimda nasil yollim sana ?

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sketchup ta çizim ypan arkadaşlar eğer rendering işlemlerini artlantis adlı programda yaparsa 10 numara model renderı elde edebilrler ben proje tesliminde sketchup ta çizip artlantiste render aldım gayet başarılı bir program.
                        internettene indirebiliyormuyuz bu programi

Yorum

• yeni arenam yakinda bitiyor
                          En son trabzonspor10 tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 10:52.

Yorum

• İlk olarak Huskyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet arkadaşlar bende Pes 2010 için Avni Aker yapıyordum resimleri paylaşayım dedim...
                            Bu Arada Bekir61 çizimlerini beğendim...Eline sağlık

Bu stadı çizen bana ulaşırsa oyuna aktarabiliriz pes 2013 e, tabiki hala duruyorsa

Yorum

• PES 2012 ve 13 için Türkçe Spiker Extreme 12 ve Extreme 13 yamasında Avni Aker stadyumu var.

Yalnız buradaki Stadyum daha gerçekçi gözüküyor... Tabiki bunu günümüze uyarlamak da lazım. Köşelerdeki tribünler eklenmeli. kale arkalarındaki ağlar kaldırılmalı falan filan
                              t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim