Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni sezonda formalari kulübümüz üretecek

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KULUBUN YAPMASI BENCE HATA...

MALIYET..!

BUNU KAÇ KULUP YAPIOR KI ARKADASLAR?...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• <BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px">
      ARKADASLAR BU KONUDA KULÜBE DESTEK VERMEK LAZIM,KAPPANIN YAPTIGI KARI NEDEN KÜLÜBÜMÜZ YAPMASIN </BLOCKQUOTE>

Yorum

• hala ayni düsünce yapisi..trabzonspor tekstilci degilki forma yapsin....bu ise bilenlere birakmak lazim..

Yorum

• kappa formalarimiz gerçekten çok kaliteliydi, bu kadar büyük beklentileri olduguna göre kalite kesin düsecek demektir [img]smileys/smiley5.gif[/img]

bence bu yil ki kalitede üretim yapabilecekbir firmayla devam etmeli, becerebilirlerse fiyatlari asagi çekmeliler. Trabzonspor A.S. olarak tekstille ilgili büyük bir yatirima girisip farkli uygulamalarda planlaniyorsa ne ala ama bir forma için kendimizin üretim yapmasi ne kadar gerekli tartisilir.

Yorum

• formalarin resmi falan yokmu
            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• Bir forma örnegi

</A>" border="0</A>
              Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
              Sadri ŞENER

Yorum

• biizmörnekmi yoksa biyerden öyle koydunmu
                FIRTINA61

Yorum

• Koçum Fersata bak adam olmus da forma çiziyo) bence çok güzel olmus..valla bravo..
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• BENCEDE KULUBUMUZUN FORMA YAPMASIN GEREK YOK...

ISINI YAPSIN YETER..
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X
                    WhatsApp Resmi İletişim