Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni sezonda formalari kulübümüz üretecek

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kappa yl ayolaa devam istemiyoruz dandik formalar atkilari t shirt leri düzeltin ama kappa miz ellemeyin

Yorum

kappa çok güzel yapiyodu formalari ama tabi ki kulüp kari çok önemli... Trabzonlu tekstilciler fazladir... belki kaliteli seyler üretilebilir...
      [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

arkadaslar kappa'yi ne uefa'da nede sampiyonlar liginde giyebiliriz. febe'de o yüzden zaten adidasla anlasti. kappa'nin formalari disinda diger hiçbir ürünü yaramaz yaparlarsa esofman, sapka. bere gibi seyler yapsinlar. bilmem anlatabildin mi?

Yorum

bence kappa ile anlasip hem kappa ile devam edilmeli hem de t-shirt sweatshirt benzeri seyleri kulüp kendi yaparak oradan gelir elde etmeli..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

eyer kaliteli biseyler olacaksa bence bizim yapmamiz daha ii olurr..
            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

ben kappayla devam edelim diyorum kappalar hem cok guzel hem de diger liglerdew kappa sponsoru olan bir kac sayili takim var bize kappa sponsor olmasiyla kappanin turkiye satislari bile artti bence vazgecmeyelim

Yorum

kappayla devam edilsin derim onun bile havasi bambaska simdiye kadar hiç bir formamiz kappadaki kadar satmadi

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                  kappa fabrikasini satin alsinlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]

abim, cimento fabrikasini alirsak orda yapilir formalar :-)
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                    kappa fabrikasini satin alsinlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]

abim, cimento fabrikasini alirsak orda yapilir formalar :-)

tas gibi formalarimiz olur... yakisir yani... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

formalar ayni kappanin stiline benzetilirse yapsinlar!
                      İnsan ol evlat!

Yorum

Forma konusunda çok hassasim ben. Puma'nin kirmizi-mavi TS formalari o kadar itici gelmisti ki bana, geçen gün hali sahada o formalardan giyen bir arkadasa yalvar yakar tisört giydirdim... Tam nihayet disarda da gönül rahatligiyla giyilecek, "kip" duran bir forma yaptilar dedik, simdi böyle bir haber...

Ben Kappa'lari çok seviyorum, sanirim sagdan soldan yine Kappa forma ararim seneye.

Yorum

Dunyanin hicbir onemli liginde hicbir onemlikulup kendi formasini kendi yaptirmak gibi komik bir yontem uygulamiyor. Bu takimlar spor malzemeleri ureten buyuk markalarla uzun vadeli sozlesmeler yaparakastronomik sponsorluk ucretleri aliyorlar ki bu rakamlar cogu zaman forma satislarindan elde edilecek kari katliyor.

Cok uc bir ornek olacak ama 3 yil once Manchester United, Umbro`yu birakmasi karsiligindaNike`la 10 yilligina 300 Milyon Sterlinlik-rakam yanlis degildir-(yani yaklasik 570 milyon dolarlik) bir anlasma imzaladi. Gogus reklamindan bahsetmiyoruz. Sadece M. United markali spormalzemelerini uretmesi karsiliginda!!!

Biz Kappa`dan kac para aliyoruz bilmiyorum ve aslinda bu isin baska bir boyutu.Yalniz200,000 Dolari 1,5 Milyon`a cikarabilme umidiylekulubun forma uretmeye kalkismasi -ki bu yontemle basari sansi bence cok dusuk - formalar uzerinde kumar oynamaktan baska bir sey degil! Biz Turkler`de adettir: problemli noktalari cozmek yerine once dogru isleyen seyleri kurcalar ve bozariz!

Kappa formalari Trabzonspor icin bugune kadar yapilmis olan en iyi formalar ve takimimiza ve kulubumuze ayricalikli (exclusive) bir hava katiyor. Kappa, gercekten dediger takimlarintaraftarlarinin gipta ettigi formalar yapti.

Kanaatimce, bu isten extrakaynak elde edilmek isteniyorsa, oturulsun Kappa`yla yapilmis sponsorluk anlasmasinin sartlari gozden gecirilsin. Mumkunse uzun vadeli yeni birkontrat yapilsin. Tamam biz bir Manchester United, Milan, Real Madrid degiliz ama ben Trabzonspor markasinin su ana kadar dogru ve verimli pazarlanabildigine inanmiyorum.Bir takimin pazar gucunu&amp;degerini elde ettigi sportif basarilar, kulubun imaji, oyuncu kadrosu, taraftar kitlesivb. gibi faktorler belirler. Ben son 2-3 yillik performansi, misyonu vesanli mazisiyle ve de mevcut oyuncu kadrosuyla, Trabzonspor`un piyasadegerinin su an cok iyi birduzeyde olduguna inaniyorum. Bence tek eksimiz taraftarimizin - sosyoekonomik sebeplerden dolayi - tuketim potansiyelinin dusuk olmasi. Bu konuya da bir cozum uretirsek Trabzonspor bircok buyuk markanin agzini sulandiracaktir.

Yoneticilerimize son sozum: Lutfen Trabzonspor adini ucuza satmayin!Edited by: The Londoner
                          "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                          Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

bence sadece taraftar formalari kendimizce üretilmeli maç formalari yine kappa olamli hem besiktas fener ve galatasaray bu sponsorluktan para alirken biz niye alamiyoruz biliyonuz mu çünkü biz yeterince forma satamiyoruz

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img] bence fazla bir çözüm olmayacak [img]smileys/smiley17.gif[/img] taraftar bilinçsiz

Yorum

kappa dan vazgeçmek bizim için kötü olur.çünkü çok karizma formalarimiz var. Böyle bir düsünce niye olustu anlamadim zaten formalarimiza çok fazla talep yok bunun üretimine geçerek kar elde etmek hayal olur.Edited by: FERSAT
                                Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                                Sadri ŞENER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim