Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Halka arz bitti ve yeni bir dönem yarin sabah 15/04/2005 Cuma günü saat 10:00'da baslayacak. Bundan sonra Trabzonspor hisse senetlerinin IMKB'deki hareketlerini bu basliktan takip edelim.

Örnek hisse senedini görmek isteyenler asagidaki linke tiklayabilirler.

Vatana Millete hayirli olsun Yatirimcilarin da yüzü gülsün )

http://img14.echo.cx/my.php?image=tspor20xk.jpg
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Hayirli ugurlu olsun insallah gelecek sene borsadan gelecek paralarla sikinti yasamayiz 3 tane daha SMKOWIAK alirsak bizi kimse tutamaz,1 DEFANS 1 orta 1 forvet 1milyon usd*3 =3 milyon usd
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

hayirlisi olsun biizde 3-5 tane aldik insallah en güzel günler bizim olur

SEYYAH ALI

Yorum

Insaallah bu senetler alanlarin yüzünü hep güldürür.Hayirlisi olsun bakalim.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Her ay düzenli sekilde hisse almayi düsünüyorum...

Yarin islem görecek olan hisseler %20 den fazla deger kazanmasi bekleniyor..
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

bana kaç tane senet düstügünü nerden bilicem? bu senetler bana gönderilicekmi? senetlerde islem yapmak için denizbak int. subesinimi kullanicagiz?

cevaplari aliyim

Talebini yaptigin Denizbank veya diger kurulusun bulundugu yerde yatirim uzmani olarak görev yapan kisiye telefon etmen ve hesap numarani verip talebinin karsilanip karsilanmadigini sorman gerekir......Subeye telefon etmen yeterli...

Ayrica sana satilan hisse senetlerini ister sana verilmesini talep edersin istersen de senin adina TAKASBANK'ta saklanmasini....Eger kendin saklamayi düsünüyorsan ki bu pek mantikli olmaz bu durumda hisselerini yine hesabinin bulundugu subeden teslim alabilirsin......
            ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

Eh hayirli olsun. Ne diyelim?
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

ALLAH'im Insallah her seyinhayirlisini verirTrabzonspor'umuza...
                [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

bana kaç tane senet düstügünü nerden bilicem? bu senetler bana gönderilicekmi? senetlerde islem yapmak için denizbak int. subesinimi kullanicagiz?

cevaplari aliyim

ozgur reis sen en iyisi git denizbank sb albir internet sifresi takip etmen daha kolay olur hisse senedin karsilanip karsilanmadigini sb den ögrenebilrisin ..borsa saatleri 9.30-12.02 14.00-16.3 arasinda bu saatlaer arasinda istersen internetten kagidini satabilirsin istersen daha cok hisse senetlerinden alabirsin.
                  "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Her ay düzenli sekilde hisse almayi düsünüyorum...

Yarin islem görecek olan hisseler %20 den fazla deger kazanmasi bekleniyor..

zaten kagit ilk ciktiginda tavan olur sen ilk gün unut almayi bence

tabi sunuda gözününde bulundurmak lazim kagit herzamn cikacak diye birsey yok düsebilirde..bide söyle bir olay war kagidisatmassan (2 ay olarak biliyorum) %13 kar payi aliyorsun..bu kagit cok iyi olacak suraya yaziyorum bu kagit 10.00 bulacak ..
                    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

artik ,, trabzonspor size parami veriyor, niye tutuyorsunuz takim`` diyenlerede verilecek cevap hazir [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

parayi adamakilli kullanirsak seneye mutlu sona ulasabilriz bu konuda da Atay baskanimiza güvenimiz tam tesislesme ve kurumsallasma yolunda da iyi adimlar atilmali borsadan kazanilan paragelecekde para getirisi olan islerde de kullanilmali yönetime düsüyor bu görev bize de onlari desteklemek ...
                        birgün mutlaka...

Yorum

Dünya takimi olma yolunda en önemli adimlardan birini daha attik. Hayirli olsun..

Yorum

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Baskanimizin seansi baslatmasini çok isterdim...

Iyide IMKB'de sadece bizim senetlerimiz alinip satilmayacak!...FB-BJK-GS gongu çalarsada hepsi için çalmis olacak...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Trabzonspor Sportif Yatirim ve Ticaret A.S hisse senetleri 1. Seansta yüzde 0.95 deger yitirirken, Akmerkez Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S hisseleri yüzde 0.63 deger kazandi.
                              Trabzonspor Sportif hisseleri 1. Seans sonunda 5.20 YTL'ye gerileyerek halka arz fiyati olan 5.25 YTL'nin altinda kapandi. Hisse senetleri 1. Seans boyunca 4.75-5.70 YTL araliginda islem gördü.

Peki bu bilgileri hangi zaman araliginda takip edebiliriz?
                              Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                              Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim