İlk borsaya açıldığımız dönemlerde de,bu borsa dan nasıl para kazanacağımızı anlamamıştım..
Meğer anlayacak birşey yokmuş,zaten para kazanamayacakmışız..
Okadarda boşina yordum kafa tasımın içini..
önce borsaya açılmanın amacını kavramak lazım
borsaya açılırken amaç para kazanmak olmadığı gibi para kaybetmekte değil
amaç kaynak yaratmaktı
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
önce borsaya açılmanın amacını kavramak lazım
borsaya açılırken amaç para kazanmak olmadığı gibi para kaybetmekte değil
amaç kaynak yaratmaktı
ama evdeki bulgurdan olduk galiba
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
HES'i satmak mı? Aman Allahım. Liman ihalesini alsaydık kulübün durumu böyle mi olurdu. HES'i satmak kulübün geleceğini satmaktır. Kaynak yokmuş falan hepsi hikaye.
HES'i satmak mı? Aman Allahım. Liman ihalesini alsaydık kulübün durumu böyle mi olurdu. HES'i satmak kulübün geleceğini satmaktır. Kaynak yokmuş falan hepsi hikaye.
hadi 80 milyon tl bulun o zaman başka kaynaktan
tamam kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmk istemez ama eğer tavuğu kesip satmazsak şimdi, ileride o tavuğun yumurtasını alıp bir tane daha yumurta isteyecekler
hadi bana 80 milyonluk kulüpten kaynak bulsanıza
öyle olmuyor işte
dar zamandayız
kimse istemez bir şeyisatmayı
sen kendinde olan bir şeyi niye satarsın
ya eskiyip defolanmıştır ya da paraya ihtyacın vadır....
öyle hikaye deyip kaçmayın arkadaşım
bana kaynak bulun....
allah allah yahu.
HES satılmazsa kulüp iyice arpalığpa dönecek. Her kongrede yeni leş kargalarıyla tanışacağız. HES satılırsa kulüp düzenli gelirden mahrum kalacak. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
HES satılmazsa kulüp iyice arpalığpa dönecek. Her kongrede yeni leş kargalarıyla tanışacağız. HES satılırsa kulüp düzenli gelirden mahrum kalacak. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
aynen öyle bir durum var
çok doğru tespit
işte burada yöneticilik yeteneği belli olacak
krizi idare etme becerisi
geleceğe dair en doğru kararı alma becerisi,,ileri görüş yeteneği ortaya çıkacak
bir karar verilecek ve ne olacağını eğer allahtan bir mani gelmezse hp beraber göreceğiz inşallah.
bende bu konunun yakın takipçisiyim
bekliyorum
elimizde belli çözümler var
bunalrdan birini seçmeliyiz
ya borç ödenmeyip temettü faizleri ile kulübümüzü yük altında bırakacağız
ya borcu ödeyipdüzenli bir gelir kaynağından olacağız.
unutulmamalı ki hese çok apra kazandı
burada bazı arkadaşların bahsettiği gibi altın yumurtlayan tavuk mevzusu var
hatta geleceğin projesi demiştik bu enerji projesi için
ama şu an öyle zor bir durumda kaldık ki artık bir karar verme zamanı
ama eğer bu kulübün başında ben olsaydım- ki inşallah bir gün gelecek olacağım-hesi satıp önce kulübün ekonomik hareketlerinde her atılımda olacak olan tedirginliği kaldırmak için satardım hes'i.
çünkü her olayda karşınıza çıkan ve her gün büyüyen bir sorun olacak bu borsa meselesi
özellikle ödemediğimiz temettü,unutmayın her gün faiz işletirler,acımazlar.
bekleyelim
şu an elimizde net bilgi ve belgeler olmadığından konuşamıyoruz
sadece tahminler üzerine
hes in tam ederini bile bilmiyoruz
belki bu borcu karşılayacak ve üstne para kalacak,belki karşılamayacak,başka kaynak bulma durumunda kalacağız,belk, proje aktife geçerse geliriyle taksit taksit bu borcu ödeyip borsayı düzelteceğiz
bu konuda başkanı bir dinlemek lazım
ve fakat hiçbirşeyin düzgün olmadığı güzle ülkemizde ne gariptir ki beyin yoksunu spor yazarları ha bire başkana takımı soruyorlar
başkanın ne işi var takımla yahu,
ve ayrıca bu bir şirket arkadaşlar
trabzonspor bir şirket
yani sadece futbol kulübü değil
vestel gibi,arçelik gibi bir şirket
yani başka atılımlarda yapmalı,
aynen öyle bir durum var
çok doğru tespit
işte burada yöneticilik yeteneği belli olacak
krizi idare etme becerisi
geleceğe dair en doğru kararı alma becerisi,,ileri görüş yeteneği ortaya çıkacak
bir karar verilecek ve ne olacağını eğer allahtan bir mani gelmezse hp beraber göreceğiz inşallah.
bende bu konunun yakın takipçisiyim
bekliyorum
elimizde belli çözümler var
bunalrdan birini seçmeliyiz
ya borç ödenmeyip temettü faizleri ile kulübümüzü yük altında bırakacağız
ya borcu ödeyipdüzenli bir gelir kaynağından olacağız.
unutulmamalı ki hese çok apra kazandı
burada bazı arkadaşların bahsettiği gibi altın yumurtlayan tavuk mevzusu var
hatta geleceğin projesi demiştik bu enerji projesi için
ama şu an öyle zor bir durumda kaldık ki artık bir karar verme zamanı
ama eğer bu kulübün başında ben olsaydım- ki inşallah bir gün gelecek olacağım-hesi satıp önce kulübün ekonomik hareketlerinde her atılımda olacak olan tedirginliği kaldırmak için satardım hes'i.
çünkü her olayda karşınıza çıkan ve her gün büyüyen bir sorun olacak bu borsa meselesi
özellikle ödemediğimiz temettü,unutmayın her gün faiz işletirler,acımazlar.
bekleyelim
şu an elimizde net bilgi ve belgeler olmadığından konuşamıyoruz
sadece tahminler üzerine
hes in tam ederini bile bilmiyoruz
belki bu borcu karşılayacak ve üstne para kalacak,belki karşılamayacak,başka kaynak bulma durumunda kalacağız,belk, proje aktife geçerse geliriyle taksit taksit bu borcu ödeyip borsayı düzelteceğiz
bu konuda başkanı bir dinlemek lazım
ve fakat hiçbirşeyin düzgün olmadığı güzle ülkemizde ne gariptir ki beyin yoksunu spor yazarları ha bire başkana takımı soruyorlar
başkanın ne işi var takımla yahu,
ve ayrıca bu bir şirket arkadaşlar
trabzonspor bir şirket
yani sadece futbol kulübü değil
vestel gibi,arçelik gibi bir şirket
yani başka atılımlarda yapmalı,
Gereksiz tedirginlik göstermişsiniz..
Başkanımız demedi mi,borçların karşılığı fazlasıyla var..
öyle bir yazmışsınız ki ölmüşüz de haberimiz yok. Her ne kadar kanımızın hızlı aktığı bir yapıya sahip olsak da karadenizli olarak o kadar da değil heralde.
Sonuçta ortada bir başkan var ve taraftar var. Yani ilk etapta baktığında bu kulüp sahipsiz değil, en azından başkan borçların karşılanacağını düşünüp orada oturuyor.
Yine öyle bir yazmışsınız ki HES satılırsa ilk siz talip olacakmışsınız gibi geldi bana. Ilgınc ama öyle.
Bu kulübe ve futbolculara güvenmek görevimizin asli olduğunu unutmamak dileğiyle..
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
öyle bir yazmışsınız ki ölmüşüz de haberimiz yok. Her ne kadar kanımızın hızlı aktığı bir yapıya sahip olsak da karadenizli olarak o kadar da değil heralde.
Sonuçta ortada bir başkan var ve taraftar var. Yani ilk etapta baktığında bu kulüp sahipsiz değil, en azından başkan borçların karşılanacağını düşünüp orada oturuyor.
Yine öyle bir yazmışsınız ki HES satılırsa ilk siz talip olacakmışsınız gibi geldi bana. Ilgınc ama öyle.
Bu kulübe ve futbolculara güvenmek görevimizin asli olduğunu unutmamak dileğiyle..
kulüp mutlaka sahipsiz değil ama eğer bu işlere dikkat etmezsek ne olacak
bu kulüp sahipsiz değil dedik,yeri belki burası değil ama faruk özak'a güvendik 2016 ya aday gösterilmedik,yani bazı beklenmedik durumlarda olabiliyor.
ayrıca kulüp taraftarımızın maddi gerçekleri ve türkiyenin maddi gerçekleri var.fatih tekke bu kadar istenmesine rağmen sene başından beri 2 milyon € yu bulamamış bir klüpten bahsediyorum ben.2 milyon € yu bulmakta zorlaan bir kulüp nasıl olurda 50 milyon € yu bulsun.
ha tekrar dediğim gibi
elimde net kaynaklar yok yani konuştuklarımın hepsi hayali kalıyor
dediğim gibi belki hes'in getirisi karşılayacak bu borçları, yukarıda ayrıntılı biçimde yazmışım bu konuyu.ortada bir sorun var ve şahsım adına ben bu soruna çeşitli çözüm önerileri sunarak bakış açılarını genişletmeye çalışıyorum,böylede yapabiliriz diyorum.
yoksa bu kulübü hes'i satmasından cebime para girmez benim.normal bir memur çocuğuyum çok şükür halimize ama bu ülkede normal bir vatandaşın ı ihale kaldırdığı yoksa başkalarının mı ihale kaldırıp kaldırmadığı ortada.
eğer bu kadar para babası arasında bu ihale bir memur çocuğuna kalacaksa siyasetin ve demokrasinin işlevini tekrar sorgulamamız gerekir
ha şunuda söyleyeyim hes ihaleye açılırsa ve mucize olur milyon dolarlarım olursa ilk ben talip olurum tabi onuda belirteyim.
futbolcualra ve kulübe güvenim sonsuz,tabi herkes üstüne düşen görevi iyi bir biçimde yeine getirdiği müddetçe.
saygılar
Yorum