Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Mağazaları

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu ts clublşarın kapanmasının tek sebebi kulübümüz ve nike tarafından üretilen ürünlerin yetersizliği ya da bizim ekonomik şartlarımıza uygun olmayışından kaynaklanıyor.
    bence sorunun temeli burada ve bu konudada kim çalışıyorsa bu konu üğzerine eğilinmesi gerekli.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Artık İZMİR ede bekliyoruz yeter ya
      NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Artık İZMİR ede bekliyoruz yeter ya
        İZMİT'deki gibi olacaksa bence hiç olmasın daha iyi..

Tavsiye etmem..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2 ay sonra kısmetse ilk maaşımı alacam. İlk maaşımla bunu almak istiom. Epeydir gözüm vardı
          Eğer Bu Ürünü Alırsanız Direk İplerini Cıkarın Yıkamaya Atmadan Yoksa 60 Liranıza Yazık Olur
          Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

Bugün Yenisahra'ya gittim.Doğan yiğenime bebek ürünleri almak için.

Ama hiç bişey yok.

Adama burası kapanacak diye bişey duydum doğru mu dedim.

Burası Trabzonspor'a en çok para kazandıran bayisi dedi

Madem orası en çok klübe para kazandıran mağazası ne adam gibi ürün var ne de orası tamamen Trabzonspor mağzası.

İçerde gese,8taş ürünleri vardı.

Ne zaman gitsem 1 hafta sonra ürün gelicek.

Birde logolu polo tsshirtün fiyatı orda 44TL ne iş anlamadım ?
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

bursayada 1 tane gerekli bursa trabzpnlu kaynıyo ben internetten sipariş etmeyi düşünüyom
              Fırtına esecek

Yorum

Büyükler Birleşiyor
                19 Haziran 2010 / 09:27
                “TS,FB,GS,BJK ve Milli Takım aynı çatıda buluşacak
                Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “Dört büyük kulüp aynı mağazada buluşsun” önerisini ortaya attı. Kiğılı, “Her takım kendi reyona sahip olsun ama aynı çatıda buluşsun” dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı,Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın taraftar ürünlerinin satıldığı mağazaları tek çatı altında toplamayı önerdi. Kiğılı, “Düşündüğümüz mağaza içi mağaza konsepti. Her takım kendi kasasına, reyonuna sahip olacak ama ortak çatı ile maliyetler azaltılacak. Taraftarın yakınlaşmasını ve futbolda terörün azalmasını da hedefliyoruz. Bu konsepte Federasyonu dahil edip milli takım formalarını da satabiliriz” dedi.

MALİYET TASARRUFU

Yıllardır hazır giyim sektörünün içinde olduğunu, aynı zamanda spor ve futbolun da içinde yer aldığını hatırlatan Kiğılı, bir yıldır Fenerium’ların başında bulunuyor. “Bu süreçte gördüm ki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aynı alışveriş merkezinde ya da aynı caddede mağazaları var” diyen Kiğılı, taraftar ürünlerinin satıldığı mağazaları aynı çatı altında toplama önerisinin Galatasaray yöneticileri tarafından da kabul gördüğünü anlattı. Kiğılı, mağazaların aynı çatı altında toplanmasıyla yapılacak tasarrufla ilgili şöyle konuştu: “Elektrik, vitrin tasarımı, kira giderleri azalır. Genel giderler bölünür, tasarruf edilir. GS’den arkadaşlar prensipte olumlu karşıladı. BJK ile de konuşacağım. Onlar da sıcak bakar diye düşünüyorum. Umarım proje gerçekleşir.”

MİLLİ TAKIM DA MÜMKÜN

Bu oluşuma Trabzonspor’u da dahil edebileceklerini kaydeden Kiğılı, “Bu kadar yıllık deneyimimle bunun doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor’un taraftar ürünlerini de satabiliriz. Milli Takım’ı da ekleyebiliriz bu projeye” diye konuştu.

Kiğılı, İtalya’da Inter ve Milan’ın aynı mağazada ürünlerinin satıldığı mağaza örneklerinin olduğunu da hatırlattı.

ŞİDDET, TERÖR BİTECEK

Sporda şiddet ve terör olaylarının giderek arttığına dikkat çeken Kiğılı, şöyle konuştu: “Bu proje gerçekleşince, aynı sporun içinde olan insanlar kulüpleri ayrı da olsa kaynaşmayı öğrenecek. Taraftarı bir araya getirmek için daha güzel bir şey olamaz.”

TS: CİROMUZ ARTAR

Süper Lig takımlarının tek bir mağazadan satış yapmasının doğru olduğunu söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şu bilgileri verdi: “Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu konuda ortak bir çalışma yapılması çok doğru olur. Taraftar ürünlerini tek bir merkezden satışı yapılabilir. Bu konuda Abdullah Kiğılı öncülük etmeli.”

BJK: TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ

Henüz kulübe bir teklif gelmediğini vurgulayan Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Doğru olan satış noktalarını tek bir çatı altında toplamaktır. Ancak kulübe henüz bir teklif gelmedi. Eğer teklif gelirse Beşiktaş kulübü olarak biz de değerlendirmemizi yaparız.”

NASIL ÇALIŞACAK

Mağaza-içi-mağaza konseptinde her futbol kulübünün kendi taraftar ürünleri satılacak.Her takımın satış elamanları da ayrı olacak. Takımların kasası ayrı çalışacak, cirolar karışmayacak.
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Büyükler Birleşiyor
                  19 Haziran 2010 / 09:27
                  “TS,FB,GS,BJK ve Milli Takım aynı çatıda buluşacak

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “Dört büyük kulüp aynı mağazada buluşsun” önerisini ortaya attı. Kiğılı, “Her takım kendi reyona sahip olsun ama aynı çatıda buluşsun” dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı,Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın taraftar ürünlerinin satıldığı mağazaları tek çatı altında toplamayı önerdi. Kiğılı, “Düşündüğümüz mağaza içi mağaza konsepti. Her takım kendi kasasına, reyonuna sahip olacak ama ortak çatı ile maliyetler azaltılacak. Taraftarın yakınlaşmasını ve futbolda terörün azalmasını da hedefliyoruz. Bu konsepte Federasyonu dahil edip milli takım formalarını da satabiliriz” dedi.

MALİYET TASARRUFU

Yıllardır hazır giyim sektörünün içinde olduğunu, aynı zamanda spor ve futbolun da içinde yer aldığını hatırlatan Kiğılı, bir yıldır Fenerium’ların başında bulunuyor. “Bu süreçte gördüm ki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aynı alışveriş merkezinde ya da aynı caddede mağazaları var” diyen Kiğılı, taraftar ürünlerinin satıldığı mağazaları aynı çatı altında toplama önerisinin Galatasaray yöneticileri tarafından da kabul gördüğünü anlattı. Kiğılı, mağazaların aynı çatı altında toplanmasıyla yapılacak tasarrufla ilgili şöyle konuştu: “Elektrik, vitrin tasarımı, kira giderleri azalır. Genel giderler bölünür, tasarruf edilir. GS’den arkadaşlar prensipte olumlu karşıladı. BJK ile de konuşacağım. Onlar da sıcak bakar diye düşünüyorum. Umarım proje gerçekleşir.”

MİLLİ TAKIM DA MÜMKÜN

Bu oluşuma Trabzonspor’u da dahil edebileceklerini kaydeden Kiğılı, “Bu kadar yıllık deneyimimle bunun doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor’un taraftar ürünlerini de satabiliriz. Milli Takım’ı da ekleyebiliriz bu projeye” diye konuştu.
                  Kiğılı, İtalya’da Inter ve Milan’ın aynı mağazada ürünlerinin satıldığı mağaza örneklerinin olduğunu da hatırlattı.

ŞİDDET, TERÖR BİTECEK

Sporda şiddet ve terör olaylarının giderek arttığına dikkat çeken Kiğılı, şöyle konuştu: “Bu proje gerçekleşince, aynı sporun içinde olan insanlar kulüpleri ayrı da olsa kaynaşmayı öğrenecek. Taraftarı bir araya getirmek için daha güzel bir şey olamaz.”

TS: CİROMUZ ARTAR

Süper Lig takımlarının tek bir mağazadan satış yapmasının doğru olduğunu söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şu bilgileri verdi: “Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu konuda ortak bir çalışma yapılması çok doğru olur. Taraftar ürünlerini tek bir merkezden satışı yapılabilir. Bu konuda Abdullah Kiğılı öncülük etmeli.”
                  BJK: TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ
                  Henüz kulübe bir teklif gelmediğini vurgulayan Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Doğru olan satış noktalarını tek bir çatı altında toplamaktır. Ancak kulübe henüz bir teklif gelmedi. Eğer teklif gelirse Beşiktaş kulübü olarak biz de değerlendirmemizi yaparız.”

NASIL ÇALIŞACAK
                  Mağaza-içi-mağaza konseptinde her futbol kulübünün kendi taraftar ürünleri satılacak.Her takımın satış elamanları da ayrı olacak. Takımların kasası ayrı çalışacak, cirolar karışmayacak.

____________________________________-

Trabzon şehri harici uygulanabilir Trabzon içerisinde FB-GS-BJK ürünlerini rahat bir şekilde satmak düşünülemez bile...

Şimdi bazı arkadaşlar diyebilirler, Adidas mağazalarında zaten bunlar formalarını falan satıyorlar burda diye... Bu ayrı birşey resmen Trabzon içerisinde Fenerium'un GS Store'nin Kartal Yuvasının açılması demek olacak. Gelecek için kötü bir hamle...
                  En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 19.06.2010, 20:57.
                  t @Selim_Turan

Yorum

Bu güzel olabilir belki .
                    AMA
                    bu sayede Trabzona mağaza sızdırmaya çalışırlar.
                    Trabzonda başka renkler görmeye tahammül edemez kimse.

Bu arada aynı haber zaten eklenmişti Selim. Hemen bir üst mesajda. biraz dikkat edelim.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu güzel olabilir belki .
                      AMA
                      bu sayede Trabzona mağaza sızdırmaya çalışırlar.
                      Trabzonda başka renkler görmeye tahammül edemez kimse.

Bu arada aynı haber zaten eklenmişti Selim. Hemen bir üst mesajda. biraz dikkat edelim.
                      Evet ya. Trabzon'da FENERIUM olduğunu düşünsene. Yakarlar valla
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet ya. Trabzon'da FENERIUM olduğunu düşünsene. Yakarlar valla
                        hiç bir şey olmaz,siz biliyormusunuz buradaki büyük markaların vitrinlerini fb ve gs formalarıyla süslediğini,siz biliyormuydunuzmu uzun sokağın girişindeki ayakkabı mağazasının vitrininde koskoca fb saatı nın olduğunu
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hiç bir şey olmaz,siz biliyormusunuz buradaki büyük markaların vitrinlerini fb ve gs formalarıyla süslediğini,siz biliyormuydunuzmu uzun sokağın girişindeki ayakkabı mağazasının vitrininde koskoca fb saatı nın olduğunu
                          Boyner,Migros gibi genele hitap eden mağazalarda satılıyor ama sende Zafer feci abartmışsın.
                          En son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 20.06.2010, 19:21.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boyner,Migros gibi genele hitap eden mağazalarda satılıyor ama sende Zafer feci abartmışsın.

Bilmiyorum, gurbetçiyiz
                            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

Forumda fener formalı birisini görmüştüm bende..Hafiften omuzu dokundurmuştum ama anlamamıştı heralde,aynı gün 1 kere daha gördüm kendisini
                              En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 21.06.2010, 00:17.

Yorum

Buradaki yazıları okudukça yemin ediyorum çok kötü oldum geçen rüyamda fener formalı birini TRABZONda görmüştüm kabus sanmıştım demekki değilmiş bu günleride mi görecektik...
                                Nereye gidiyoruz!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X