Almanyaya da acilsin yaa, hemen gitmeye calisirim......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Mağazaları
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankarada 1 ağustostan itibaren hizmet verilecekmiş resmi sitede açıklama yapıldı hayırlı olsun
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın Ankara'da şubesi açılıyor.
Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Ankara Kızılay Soysal İş Merkezi'nde Ts Club Mağazası açılması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Mağazanın 1 Ağustos Cumartesi gününden itibaren taraftarlarımıza hizmet vereceği açıklandı.
Yorum
-
Ts Clup
Ts Clup Bayiliri açıldığı gibi tek tekde kapanıyo Bakıröydeki Tsclup yetkilisiyle görüştüm kendisi yeni ürün gelmemesinden her ürünün her ebatta olmaması müşteri alış veriş yapmamaya zorladığını dile getirdi.Tsclup larda üstünü alıp giyebileceğin ürünleri sayısı çok az bundan dolayı tsclup yetkilisini görevden alınması gerektiğini düşünüyorum...Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
yıllar önce bu sorunlar yine vardı. Marmariste büyük bir spor mağazasına aynı bugünki gibi yapmışlardı ozamanın yöneticileride.
neler anlatmıştı adam yaa.
geldiler oturduk konulştuk şöyle şöyle yapacağız dediler gidişo gidiş demişti.
Trabzonda bile istediğiniz eşofman takımı için haftaya gelir diyen zihniyetten bundan iyisi beklenemez zaten. (haftaya gelir ancak dedikleri eşofmanda statyumun altındaki depoda varmış bunuda itiraf etmişlerdi hatta)2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
TsClup magazaları fiyasko oluyor cunkü tedarik etme kabiliyeti yok...
Magazacıyı desteklemezse bu iş olamaz zaten...
Dergiyi bile becerip zamanında cıkaramıyorlar...bunun sebebi para değil işbilmezlik ne yazık ki...Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
-
İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsClup magazaları fiyasko oluyor cunkü tedarik etme kabiliyeti yok...
Magazacıyı desteklemezse bu iş olamaz zaten...
Dergiyi bile becerip zamanında cıkaramıyorlar...bunun sebebi para değil işbilmezlik ne yazık ki...
beğendiğin seyin bedeni yok bedenleri olanları beğenmiyosun bundan getirirmisin diyosun bilmem belki gelir diyo kabiliyet butrabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.
Yorum
-
Kardesim Birtanede Almanyada acin Münihte felan hem bana yakin olurama Almanyada okadar Trabzonsporlu var birtane Berline ve Birtane Münihe acilmali... en azindan burada rahat rahat alis veris yapariz paket parasi cok cok daha az... cargo ya verilecek paraya bir forma daha alirim... duyun beniii....
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
Yorum