İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Mağazaları
Daraltma
X
-
Arkadaslar denizliye TS Club mobil magaza nezaman geleceni bilen varmi ? Ya da denizlide ürün alabilecem biryer varmi ? Bir kac gün sonra orada olacam.Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM
Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari
Yorum
-
61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel - Trabzonspor’da geçtiğimiz sene vefat eden Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger’in yerine gelen isim belli oldu.
Gelen bilgilere göre Trabzonspor Kulübü daha önce Puma, Galatasaray’ın yanı sıra birçok ajansta görev yapan Sinancan Sözen ile anlaşmaya vardı.
Son olarak PUMA Group'ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Sinancan Sözen Trabzonspor Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi.
Sinancan Sözen kimdir?

Futbol ve basketbol alanlarında 10 yılı aşkın süredir görev yapan Sözen’in uzmanlık alanları arasında spor pazarlaması, sporcu yönetimi, spor yönetimi, ünlü yönetimi, sponsorluk ortaklığı, etkinlik yönetim, pazarlama iletişimi, pazarlalama ajansları, uluslararası etkinlikler, kurumsal ortaklıklar, sosyal sorumluluk projeleri, liderlik, takım yönetimi, iş geliştirme, maç organizasyonları, UEFA, FIFA, ECA, FIBA, oyun, spor gibi maddeler sıralanıyor.
Djital pazarlamacı daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, FIFA U20 Dünya Kupası, UEFA Kadınlar 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası, Euroleague gibi önemli spor etkinliklerine katkıda bulundu.
Galatasaray Üniversitesi'nden Uluslararası İlişkiler, Bölgesel ve Stratejik Çalışmalar alanında yüksek lisans derecesi alan Sözen’in ayrıca Bilgi Üniversitesi'nden İşletme / Uluslararası İlişkiler lisans derecesi bulunuyor.
Yorum
-
Ts Club tırlarından biri geçen hafta güngören-haznedar bölgesinde idi. İstanbulda en fazla Trabzonlunun yaşadığı ilçede benim görebildiğim fazla rağbet yoktu. Ya fiyatlar insanları uzak tutuyor yada herkes e-alışverişle iş görüyor.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Aylar yıllar önce mail ler attım geride dönüldü, çalışmalar var dendi.
Turkiye sitesi nasıl bilmiyorum ama Avrupa sitesinde beden seçmeyi kolaylaştıracak işler yapılmalı.
Ürünü tanıtan, resimdeki arkadaşın boy ve kilosu verilir en basitinden ve hangi beden giydiğini yazarlar. Böylece satın alacak kişi hangi beden alması gerektiğini hesaplayabilir.
Veya Macronun sitesinde varsa "size guide" onuda kullanılırlar.
Ve artık retro ürün çalışması olsun, bütün herkes yaptı bizde yapmalıyız. Ünal Karaman ve Ozkan Sumer in yan yana olduğu bir resimde Ünal Karamanin üstündeki ceket mesela.En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 22.10.2021, 08:48.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Az önce Pendik mağazasına gittim saat 20h20 idi kapatmışlar, halbuki 21 yazıyor.
Ardından Sultanbeyli mağazasını aradım, sağolsun Rıza bey ismi yanlış hatırlamıyorsam, bekledi gelmemi hatta yemek falan teklif etti eksik olmasın.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant TapatalkEn son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 18.11.2021, 23:31.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Bayrak alacağım ama tek tip var galiba.
Yorum
Yorum