Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Mağazaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• murat türköz ‏@TrkzMurat şimdi
    Formalarımızın bazı bedenlerinde yaşadığımız geçici eksiklikler, Pazartesi itibariyle giderilecek olup TS Club'lardan temin edilebilecektir.
    .

Yorum

• Online alışverişle satışa sunulan ürünlerin büyük çoğunluğu rezalet ve yeni ürünlerin hiç biri yok neredeyse. Formalar 2-3 aydır temin edilemedi, marstan getirtiyorlar herhalde.

Yorum

• TS Club Üsküdar mağazası kapanmış ve yerine Fenerium açılmıştır.

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TS Club Üsküdar mağazası kapanmış ve yerine Fenerium açılmıştır.
          Çok kotu olmus.
          Kulubunde çok sucu var.Kaç yıldır dogru durust urun çıkmıyor.Renklerımız çok guzel.Bır turlu ıstedıgımız tarzda urunler çıkmıyor.
          BlackSeaTigerS ın kendı tasarladıgı tshırt muthıs olmus.Kulup nasıl tasarlayamıyor anlamıyorum.Başka bır ıs var herhalde

Yorum

• 04.09.2016 Pazar günü kendime ve iki çocuğuma yeni sezon forması almak için İstanbul trafiğini çekip Avrupa yakasında tek olan Bakırköy TS Club'a gittim. Gittiğimde kepenkler kapalı ve üstünde sayım nedeni ile kapalıyız yazısı vardı. O kadar yolu boşa gelmememi yanayım, yola çıkmadan telefon edip telefon açılmadığında hanımın ''Gitmeyelim o kadar yolu telefonu açmadılar işte '' sözünü dinlemeyip hiç kapalı olur mu diyerek gitmeme mi yanayım bilemedim?

Hiç Pazar günü TS Club kapalı olur mu? Veya yıl içinde sayım olur mu? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Kapattıysanız kapattınız deyin, internetten vs. bildirim yapın, milleti de keriz yerine koymayın. Millet gelecek yeni sezon forması almak için uğraşıp didinecek sizde satmamak için direneceksiniz? 18 milyonluk İstanbul'da ortalama 9 milyon insanın yaşadığı Avrupa yakasında tek şube olan Bakırköy şubesi de kapalıydı vesselam. Yazık...

Tabi bu basiretsiz Bakırköy TS CLub ile basiretsiz TS CLub franchising zinciri beni ve Trabzonspor sevdamı engeleyecek mi tabi ki de hayır.. Nasipse arife günü Şile'ye giderken Anadolu yakasında ki TS CLub'lardan birine uğrayacağım. Siz dua edin bu milletteki Trabzon ve Trabzonspor aşkına, yoksa hiç bir şey hak etmiyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak mechanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              04.09.2016 Pazar günü kendime ve iki çocuğuma yeni sezon forması almak için İstanbul trafiğini çekip Avrupa yakasında tek olan Bakırköy TS Club'a gittim. Gittiğimde kepenkler kapalı ve üstünde sayım nedeni ile kapalıyız yazısı vardı. O kadar yolu boşa gelmememi yanayım, yola çıkmadan telefon edip telefon açılmadığında hanımın ''Gitmeyelim o kadar yolu telefonu açmadılar işte '' sözünü dinlemeyip hiç kapalı olur mu diyerek gitmeme mi yanayım bilemedim?

Hiç Pazar günü TS Club kapalı olur mu? Veya yıl içinde sayım olur mu? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Kapattıysanız kapattınız deyin, internetten vs. bildirim yapın, milleti de keriz yerine koymayın. Millet gelecek yeni sezon forması almak için uğraşıp didinecek sizde satmamak için direneceksiniz? 18 milyonluk İstanbul'da ortalama 9 milyon insanın yaşadığı Avrupa yakasında tek şube olan Bakırköy şubesi de kapalıydı vesselam. Yazık...

Tabi bu basiretsiz Bakırköy TS CLub ile basiretsiz TS CLub franchising zinciri beni ve Trabzonspor sevdamı engeleyecek mi tabi ki de hayır.. Nasipse arife günü Şile'ye giderken Anadolu yakasında ki TS CLub'lardan birine uğrayacağım. Siz dua edin bu milletteki Trabzon ve Trabzonspor aşkına, yoksa hiç bir şey hak etmiyorsunuz.
              Bakırköy mağazasını kulübe devri oldu... Bu yüzden kapalıydı. Ama franchising sistemindeki rezalet konusunda sonuna kadar katılıyorum.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaşlar Ümraniye TS Club mağazası kapandımı?
                Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• TS Club mağazası Maltepe Park AVM'de

Taraftarlarımıza daha rahat bir atmosferde keyifli bir alışveriş ortamı yaratmak amacıyla; bir yandan mevcut mağazaların konseptlerini yenilerken, bir yandan da yeni mağazalar açılması için çalışmalar yapıyoruz.

Bu kapsamda yeni TS Club Mağazamız İstanbul Anadolu yakasındaki Maltepe Park AVM'de açıldı ve taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
                  Yenilenen dekorasyon taraftarlarımızın büyük beğenisini kazanırken, TS Club’ların yeniden yapılandırılması kapsamında değişen yeni koleksiyonlar da mağazalarda yerini aldı.
                  Mağazamızın resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: tsclub-ankamallda_880.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 86.6 KB 
Kimlik: 11211142

Ankaradaki arkadaşlar,Ankamall Avm'de bir süre önce açıldı mağazamız.

Ulaşmak isteyenlere yol tarifi yapabilirim.Konum itibariyle güzel yerde.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bugün saat 18:00 sularında telefon etmeden Bakırköy Ts Club mağazasına gitmek gibi bir gaflet ve dalalette bulundum kapalıydı maalesef. Olmadı Mall of İstanbul'a geçeyim dedim oraya telefon ettim 3-4 kez aradım onlar da açmadı. Bu mağazalar açılıyor mu???

Yorum

• Kulübümüzün lisanslı ürünlerini Avrupa’daki taraftarımızla buluşturuyoruz

Avrupa’da yaşayan taraftarlarımızın artık daha kolay, hızlı ve güvenilir alışveriş yapabilmesi için tsclubeurope.com sitesiyle yayındayız.

Avrupa’da yaşayan tüm taraftarlarımız artık alışverişlerini kendi para birimleri ve yerel teslimat avantajlarıyla gerçekleştirebilecekler.

Ayrıca sipariş takip ve satış sonrası her türlü soru ve talepleri için 0031 (0) 857 32 6161 numaralı destek hattımızdan bilgi alabilecekler.

Destek hattımız hafta içi her gün 10.00 – 14.00 arasında hizmet vermektedir.

http://tsclubeurope.com
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Pendik'te yok muydu zâten ? ulan ya bizim dükkana açsaydim Maltepe'de, ama Pendik de yakin, skinti
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pendik'te yok muydu zâten ? ulan ya bizim dükkana açsaydim Maltepe'de, ama Pendik de yakin, skinti
                              Maltepede vardı zaten TsClub MaltepePark alışveriş merkezinde eğer kapanmadiysa..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maltepede vardı zaten TsClub MaltepePark alışveriş merkezinde eğer kapanmadiysa..
                                olabilir, dogrudur... bi de Kartal'da mi var ? o bölge 3 Ts club kaldirir mi yaa... is yapiyorlarsa iyi valla
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim