Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulübümüzle İlgili Aksaklıklar ve Çözüm Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Takımda profesyonelce yapılan iş sayısı 0. Seneye çıkacak formalardan mı yakınırsın, siyasi ziyaretler harici güncellenmeyen siteden mi yakınırsın.. Büyük kulüp gibi yönetilmiyoruz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Takımdakı en onemlı aksaklıklardan bır tanesı scotıng sıstemı.Yada varsa bız bılmıyoruz.İşten anlıyan kişilerle olusturulucak ekıp sayesınde daha ıyı transferler yapabılırız.Bence acılen bu ekıp kurulmalı.Ama gerçekten işten anlıyan kısıler getırılmelı.Oyle torpılle falan olmamalı.
      Ekıbın başındakı adama verıceğın maaş yıllık 350bın euro olur.Diğerlerıne kademe kademe 150 bın ıle 25 bın euro arasında maaş odersın.
      Yıllık 1-2 mılyon euro malıyetı olur.Ama hıc olmassa transfere bosu bosuna para odemeyız.Avrupada çoğu kulup bu sıstemı kullanıyor.Bır ara bızde kuracaktık ne oldu bılmıyorum.
      Iyı bır sıstem kurarsak Atletıco gıbı ucuz oyuncu bulup hem sportıf basarı elde edıp hemde yuksek malıyetlere satabılırız.

Konuyu yanlış yere yazmıs olabılırım.Kusura bakmayın

Yorum

Yukarıdakı mesajda yazdıgım aksaklık yenı yonetım sayesınde gıderıldı.Bence harıka bır iş yaptılar.
        Ts Clubların urunlerıyle alakalı sıkıntılarımız vardı onlarında duzelecegı soylenıyor.
        Ayrıca kulubumuzun resmı sponsoru olan Qnb ye ait Fınansbankta Ts Club için taksit seçenegi yok.Kredı kartıda Trabzonspor kredı kartı.Bonus kart için yapılan kampanyaların hiçbiri bu kartlar için yapılmıyor.
        Turk Telekom Trabzoncell le fazla ılgılenmıyor galıba.Çogu bayısınde Trabzoncell yok.Bır kaç bayıyı dolaşmanız gerekıyor.
        Son olarak kulubu aradıgımızda bazen telefona bakan olmuyor ve telefon meşgule atıyor.Bugun kulubu ve daha sonra Ts Club ı aradım cevap veren olmadı.Madem kurumsallasıyoruz,vizyon dıyoruz, bunlara dikkat etmemız gerekıyor.
        En kısa zamanda duzelır umarım

Yorum

Nevzat Aydın ve Usta başkan harici pek çalışan birileri göremiyorum. Sosyal medyada geçen senenin görselleri var. Her sene üçlü tayfa değişik görsellerle paylaşımlar yapıyor. İlk 11 falan filan. Biz hala aynı. Tsclub desen aynı. Site yenilenmeli, mobil uygulaması lazım. Umarım her şey plan dahilindedir de zamanı bekleniyordur.
          MCMLXVII

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X
          WhatsApp Resmi İletişim