Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulübümüzle İlgili Aksaklıklar ve Çözüm Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu başlıktan çok iş çıkar,haliyle genele alınması lazım diye düşünüyorum.
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kombine almak için taraftar kart zorunluluğumu var taraftar kart olmayanlar alamıyor mu??
      Evet aynen öyle arkadaşım....... Taraftar kart tamam güzel bir uygulamada zorunlu tutlması bence çok yanlış......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet aynen öyle arkadaşım....... Taraftar kart tamam güzel bir uygulamada zorunlu tutlması bence çok yanlış......
        peki bu sene mi çıktı bu kural böyle birşey yoktu önceden...Kombine alacaktım maaşı alınca ama şimdi vazgeçtim!!!

Yorum

İlk üye olmaya gittiğimde formları doldurdum.... Taksit yapmak istediğimi söyledim.....Tek pos makinesi var dediler taksit istiyorsan Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gitmen gerekiyor dediler....

dedimki koskoca Trabzonspor bir pos makinesi daha alamıyormu taksit için......

dedilerki daha yeni üye oldum hemen başladın muhalefete......

üye olalı bu hafta tam 2 yıl oldu.... ama bayramlarda gelen 2 satırlık kısa mesaj dışında hiç bir icraat göremedim..... Sözgelimi ben üyeyim 2 yıldır taksitlerimi ödüyorum. 25 tl lik taraftar kartı alan adamın benden daha fazla ayrıcalığı oluyor.... Böyle garip iş olurmu....

Bne ilk yapılacak mevcut klüp üyeliklerine yeni fırsatlar sunulmalı. Üyelikler daha aktif hale getirilmeli... Çeitli kampanyalar düzenlenmeli.... Aidatını düzenli ödeyen üyelere çeşitli bonuslar verilmeli...

Her üye ile özel olarak ilgilenilmeli... Çünki 20 bin civarı üyemiz var hepsine birer kombine satılsa stadyum tıklık tıklım olur... Yaparsın üyeler için %20 indirim. Yanındada kale arkası için kaşkol maraton ve kapalı içinde orjinal forma hediye edersin. kampantya ile bunu herkese duyurursun çok zor şeyler değil bunlar....

Siz oturun koltuklarınızda kart alırken üye olurken kombine alırken ne kadar zorluk varsa çıkarın insanlara.. sonrada neden kombine satılmıyor diye hayıflanın yok böyle bir şey arkadaşlar.... herkes elini taşın altına koymalı...

Yorum

İlk üye olmaya gittiğimde formları doldurdum.... Taksit yapmak istediğimi söyledim.....Tek pos makinesi var dediler taksit istiyorsan Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gitmen gerekiyor dediler....

dedimki koskoca Trabzonspor bir pos makinesi daha alamıyormu taksit için......

dedilerki daha yeni üye oldum hemen başladın muhalefete......

üye olalı bu hafta tam 2 yıl oldu.... ama bayramlarda gelen 2 satırlık kısa mesaj dışında hiç bir icraat göremedim..... Sözgelimi ben üyeyim 2 yıldır taksitlerimi ödüyorum. 25 tl lik taraftar kartı alan adamın benden daha fazla ayrıcalığı oluyor.... Böyle garip iş olurmu....

Bne ilk yapılacak mevcut klüp üyeliklerine yeni fırsatlar sunulmalı. Üyelikler daha aktif hale getirilmeli... Çeitli kampanyalar düzenlenmeli.... Aidatını düzenli ödeyen üyelere çeşitli bonuslar verilmeli...

Her üye ile özel olarak ilgilenilmeli... Çünki 20 bin civarı üyemiz var hepsine birer kombine satılsa stadyum tıklık tıklım olur... Yaparsın üyeler için %20 indirim. Yanındada kale arkası için kaşkol maraton ve kapalı içinde orjinal forma hediye edersin. kampantya ile bunu herkese duyurursun çok zor şeyler değil bunlar....

Siz oturun koltuklarınızda kart alırken üye olurken kombine alırken ne kadar zorluk varsa çıkarın insanlara.. sonrada neden kombine satılmıyor diye hayıflanın yok böyle bir şey arkadaşlar.... herkes elini taşın altına koymalı...
            bence tamamen skandal bize hiç yakışmıyor kombine alacaktım 180 peşin para verecektim sırf bu tarafatar kart için almıyorum ne oldu şimdi kulüp 25 kazanmak için benim verecek olduğum 180 i kaybetti iyi mi oldu yani bence kombine sayısının azalması bu sene bu olay yüzünden oldu

Yorum

İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              peki bu sene mi çıktı bu kural böyle birşey yoktu önceden...Kombine alacaktım maaşı alınca ama şimdi vazgeçtim!!!
              Şöylede bir kolaylık diyeyim sana.... Taraftar kartı olan birisinin kartı ile kombine alabilirsin......

Yorum

Şöylede bir kolaylık diyeyim sana.... Taraftar kartı olan birisinin kartı ile kombine alabilirsin......
                Doğru diyorsun da bence bu rezil bir uygulama sanki sorumlu sınavı olan öğrenci gibi gösteriliyor taraftar sınavı veremezsen diploma alamazsın..:@

Yorum

aslında o taraftar kartını hediye gibi yapsalar daha güzel olurdu mesela 180 milyon kombine bunu sezon başlamadan içine taraftar kartının parasını eklersin 205 milyon kombine biz kombine alanlarada traftar kart veriyoruz die hem alan hem satan memnun olur böle olsaydı iyi olurdu
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

ondan sonra da niye kombinelere ilgi olmuyor diyolar...100 milyonluk kombineyi taksitle 200 yap....taraftar kart zorunluluğu koy daha ne olsun

Yorum

Bakınız dergimiz Trabzona bile doğru dürüst gelmiyor. Örneğin Trabzon tanjanttaki Migros mağazasına Fenerbahçe, Gs ve Bjk nin dergileri ayın birinde geliyor. Oysa fırtınanın merkezinde yani Trabzondaki mağazaya Trabzonspor Dergisi hiç gelmiyor. Sonrada neden dergimiz yeterince satış yapmıyor diyoruz.

Bu konuda Migrosa sitem dolu bir mesaj yazmış ayrıca Trabzon mağazası müdürüylede konuşmuştum dilekçemi tekrarladım dergi gelene kadarda müdürün başının etini yiyeceğim.
                      Yalnız bu konularda bizim ilgilendiğim kadar yöneticilerde ilgilenmeli müdahil olmalı....

Sözgelimi Migrosun yurt genelinde 1200 mağazası var. Ortalama 5 er tane dergi satsalar ( ki İstanbulda çok daha fazla olur ortalama diyorum) 6 bin ek traj eder..... bu da çok güzel bir gelir kaynağı olur.....
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 13:22.

Yorum

Faik Migrosta derginin olmaması migrosun kabahatimi?

Yorum

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zor ama imkansız olamaz.Mesela bu olayın maliyeti belki 2,5 milyon dolar bu 1 futbolcu parası.Ama katacağı şeyler paha biçilemez.

Ben bu konuda ve okullar başlarken okul ihtiyaçlarına trabzonspor ürünlerininde katılması konusunda klube mail attım.Umarım kaile alırlar.
                          İki sene önce böyle bir projemiz vardı.Külübe baş vurduk.Kulüpte çalışan bir arkadaşımdan depolarda vestelin showtvin sponsor olduğu zamanlardan kalma formalar olduğu tüyosunu aldık.O formaları bile kulüpten alamadık.Daha doğrusu adam gibi bir muhatap bile bulamamıştık.

Birde şunu söyleyeyim kulüp formaya para vermez.

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faik Migrosta derginin olmaması migrosun kabahatimi?
                            Abi Carrefourlarda varda neden Migrosta yok ilk başta bunu düşündüm...

Gözden kaçmış olabilir dedim dilekçe verdim ona rağmen dağıtmamaları onların hatasıdır... Bu konuda bir kaç arkadaş daha gerek netten gerekse telefon yoluyla sıkıştırırsa genel bir olay olduğu kanaati uyanır ve daha etkili olur diye düşünüyorum...

Ama derginin migrosta ya da genel olarak dağıtımında bir sorun var... O da tabiki yönetimin kabahati... Düşünün 1058 km uzaktan Fbnin dergisi ayın birinde Trabzonda oluyor ama bizim kendi dergimiz ayın 10undan önce gelmiyor....

Tam 2senedir bunu klübe yazdım dergiye yazdım dijital bütün platformlarda onlarca kez yazdım.... yine aynı tas aynı hamam

Yorum

Dün dergimizle ilgili Migrosa tekrar mail çektim....

Akşam giderkende Migrosa uğrayıp müdürüyle konuştum.... Bana dergiyi dağıtan firmanın sorumlu olduğunu söyledi. Dışarı vermiyorlarmış.. Dedimki rakip firmanız Carrefour bu dergiyi satıyorda siz neden satmıyorsunuz ? Diğer klüpler varda bizimki neden yok ?

Müdür Bey sağolsun çok ilgilendi ve Migrosun ilgili birimine dileğimi ileteceğini ve sonucu cepten bana ileteceğini belirtti.... İnşallah olumlu bir sonuç alırız...

Yorum

satış sitesinin yetersizliğini geçtim. Sitedeki ürünlerin fotoğraflarının kalitesi benzinlikten hediye edilmiş digital kameralar kadar. YUH demek geliyo içimden!!
                                İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim