Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kışlıklarl ilgili sorunlar hala devam ediyor swit türü şeyler hala gelmedi gelince sizlererle paylaşırım

Yorum

• Olası bir Gs galibiyeti ile ürün satışları çoşacaktır.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Aslında ürünler çoğalsa, ürün satışlarıda çoğalacakta..
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu fotoğraflarda da ben hiç yokum :hıh:
          selo arkada o kadar muhabbet ettik onurla tjikuzuyla...fotoğraflarda olmasan da olur
          Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında ürünler çoğalsa, ürün satışlarıda çoğalacakta..
            kazımım şu bir gerçek ki o satışlar takımın başarısıyla pararleldir...başarı oldukça, şampiyonluk iddamız güçlendikçe satışlar da artacaktır...

keşke herkes sizin gibi taraftar olsa da iyi günde kötü günde bırakmasa takımı ama malesef...
            Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resmi satış sitemizde yeni çıkan ürünler, daha doğrusu TS Clublarda satılan ürünlerin tamamı yok.

Önerim yeni gelen ve satışta olan ürünlerin farklı yönlerinden çekilmiş fotoğraflarını buradan paylaşmanız.
              abi aynen dediğin gibi..o siteyle ilgilenen kişilere ulaşmak gerek..sonuçta bir çok insan o siteden alışveriş yapıyor..tsclub olan yerler zaten belli...

anadoludaki bir çok taraftar bu yüzden forma alamıyor..tamam belki isteyen mutlaka bir şekilde satın alır ama erişimi kolaylaştırmak satışı da mutlaka arttırır..
              Bordo Mavi

Yorum

• kışlık ürünlerimizin tamamına yakını geldi ve raflardaki yerini aldı kışlık ürün sornlara ve bekleyenlere şimdiden hayırlı olsun kol saatlerine kadar ürülerimiz mevcut.

Yorum

• Kışlık ürünler de yeni ürünler mevcut mu ?
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İşte bu habere çok sevindim.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kışlık ürünlerimizin tamamına yakını geldi ve raflardaki yerini aldı kışlık ürün sornlara ve bekleyenlere şimdiden hayırlı olsun kol saatlerine kadar ürülerimiz mevcut.
                      Önerimi yineliyorum: Resmi satış sitemizde yeni çıkan ürünler, daha doğrusu TS Clublarda satılan ürünlerin tamamı yok.

Önerim yeni gelen ve satışta olan ürünlerin farklı yönlerinden çekilmiş fotoğraflarını buradan paylaşmanız.

Neler çıktığını taraftar bilirse satın almak için size mutlaka uğrayacaktır.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• AFS abi doğru söylüyor. Ts Club sitesinde berbat bir resmi olan poları alan bir arkadaşın çektiği resimlerden ürünün aslında çok güzel olduğunu görüp bende satın aldım. Ürün resimleri ürünün gerçek kalitesini yansıtırsa satışa olumlu etkisi olur.
                        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kışlık ürünlerimizin tamamına yakını geldi ve raflardaki yerini aldı kışlık ürün sornlara ve bekleyenlere şimdiden hayırlı olsun kol saatlerine kadar ürülerimiz mevcut.
                          niyazi abi ben uğrayayım da bir kaç fotoğraf çekip, koyalım buraya...

gerçektn arkadaşların da dediği gibi önemli...
                          Bordo Mavi

Yorum

• Faik abi ilgin için teşekkürler. Yeni ürünleri ben de merak ediyorum gerçekten.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• yeni ürünler model ve kalite olarak beğenilecek kalitede resimleme konusunda FAİK önerine teşekkürler müsait zamanında bekliyorum merekla bekleyenlere de ulaşmış oluruz selamlar.

Yorum

• formasının amblemi deforme olan kopanlar için ts amblemi getirttim duyurulur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X