geçen gün geldiğimde BİZE HER YER TRABZON yazılı atkılardan kalmamıştı o yüzden sordum kolay gelsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ts Club Ankara
Daraltma
X
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMontun fiyatı nedir Hakan?
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor umuzun kalem parfümü...
Trabzonspor umuzun şişe parfümü...
Bu da yeni montumuz...
Bu da doğma büyüme Trabzonspor lu bir taraftarımız...(Ben Tsclub ın modelisti
)
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaranti bankası Kavaklı dere Ankara subesi Niyazi Dinç (Tsclub Ankara)
Buraya yatıracağınız para ile istediğiniz ürünü size havale ile gönderebiliriz...
Yorum
-
Benim gibi, uzakta ki Trabzonsporlular için bir adet hesap numarası almanız çok faydalı olur. Teşekkürler...
İsme havale dönemi bitiyor yılbaşında. IBAN zorunluluğu geliyor. Zaten şu anda bile Garanti internet şubesinden isme havale için TC kimlik no istiyor. Onu da vermek istemem ben olsam. Hesap açtırmak en kolay çözüm.En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 18.12.2009, 19:28.
Yorum
-
İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
NiYAZi AĞABEY HA BU ATKI GELDİ Mİ ? GEÇENDE SORMUŞTUM HATIRLARSAN ? YENİ GELEN PAKETLERDE VARSA BANA BİR TANE AYIRIRMISIN ? AYRICA BİLGİLENDİRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM ..?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum