Aynı çarşıda Fenerium, GS ve BJK store'larda var maalesef. Fiyatları arasında pek fark yok. Fark ürün çeşidi ve kalitede. Kısaca düşük kalite yüksek fiyat.
Sıradan Anadolu takımlarının da bir çeşit mağazaları var artık. Bizimkisinin kalitesi onlarınkine yakın üç sülüklerinkine uzak.
Geçen hafta Fethiye'deydim, Fethiyespor store'da bile bayağı ürün çeşidi vardı yani.
Bu konuya profosyonelce yaklaşıp ürün kalitesi, ürün çeşidi ve fiyat ayarlaması iyi yapıl1mazsa üç sülüklerin forma gelirlerine daha çok özeniriz.
oguzhan trabzondan bana söylenen xxl formanın uretilmediği sendeki formanın bedenini kontrol edip bana yazarsan sevinirim selamlar.
etikette yazanları yazayım,XXL 193 cm GB47/48 yazıyor.forma geçen sezonun forması olduğundan olabilir mi?
edit:eyüp kılıç'ın mesajını sonradan gördüm,muhtemelen bu durum forma geçen senenin olduğu içindir.
Niyazi Ağabey buradan da merhaba tekrar arkadaşların huzurunda da selamlar mekanımız hayırlı olsun. En son aldığım yeşil arabalı tişörtü öyle severek giyiyorum ki anlatamam iş yerinde sokakta ayrı bir havamız oluyor o tipte konulu tişörtlerin arttırılması çok daha güzel olacak.
En son sipariş verdiğim beyaz baskılı siyah piranalı tişört hala gelmedi sanırım. Birde pembe polo tişörtte yok sanırım ama gelirse buradanda bana ulaşabilirsiniz ?
Bu arada ben EMRE ağabey. Ankara Hastanesi'nden ...
Yorum