Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TrabzonCell bulunmuyor maalesef ama isim yazdırma işi kolay.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• xxl forma mevcut mu?
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Aynı çarşıda Fenerium, GS ve BJK store'larda var maalesef. Fiyatları arasında pek fark yok. Fark ürün çeşidi ve kalitede. Kısaca düşük kalite yüksek fiyat.

Sıradan Anadolu takımlarının da bir çeşit mağazaları var artık. Bizimkisinin kalitesi onlarınkine yakın üç sülüklerinkine uzak.

Geçen hafta Fethiye'deydim, Fethiyespor store'da bile bayağı ürün çeşidi vardı yani.

Bu konuya profosyonelce yaklaşıp ürün kalitesi, ürün çeşidi ve fiyat ayarlaması iyi yapıl1mazsa üç sülüklerin forma gelirlerine daha çok özeniriz.
        Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          xxl forma mevcut mu?
          xxl bedeli nike firması üretmiyor zaten. XL bedeni mevcut Tsclubta
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı çarşıda Fenerium, GS ve BJK store'larda var maalesef.

Bence bu iyi bir şey.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              xxl bedeli nike firması üretmiyor zaten. XL bedeni mevcut Tsclubta
              istanbul'da Tsclub'dan xxl aston villa forma aldım.Ankara'da olmadığı söylendi ama bir umut belki gelmiştir diye sormuştum.
              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• oguzhan trabzondan bana söylenen xxl formanın uretilmediği sendeki formanın bedenini kontrol edip bana yazarsan sevinirim selamlar.

Yorum

istanbul'da Tsclub'dan xxl aston villa forma aldım.Ankara'da olmadığı söylendi ama bir umut belki gelmiştir diye sormuştum.
                  Astonvilla tarzı forma bu sezon üretilmedi Yeni sezon ürünlerinde XXL beden bulunmuyor...
                  Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                  Her Türlü

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oguzhan trabzondan bana söylenen xxl formanın uretilmediği sendeki formanın bedenini kontrol edip bana yazarsan sevinirim selamlar.
                    etikette yazanları yazayım,XXL 193 cm GB47/48 yazıyor.forma geçen sezonun forması olduğundan olabilir mi?
                    edit:eyüp kılıç'ın mesajını sonradan gördüm,muhtemelen bu durum forma geçen senenin olduğu içindir.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Niyazi Ağabey buradan da merhaba tekrar arkadaşların huzurunda da selamlar mekanımız hayırlı olsun. En son aldığım yeşil arabalı tişörtü öyle severek giyiyorum ki anlatamam iş yerinde sokakta ayrı bir havamız oluyor o tipte konulu tişörtlerin arttırılması çok daha güzel olacak.

En son sipariş verdiğim beyaz baskılı siyah piranalı tişört hala gelmedi sanırım. Birde pembe polo tişörtte yok sanırım ama gelirse buradanda bana ulaşabilirsiniz ?

Bu arada ben EMRE ağabey. Ankara Hastanesi'nden ...

Tekrar iyi günler bol kazançlar ...

Yorum

• Artık resmi açılış istiyoruz..
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

xxl forma mevcut mu?
                          Nike kalıpları büyük xl zaten xxl kalıbında.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Harbi ne oldu bizim resmi açılış ?
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Büyük ihtimalle Gençlerbirliği maçı zamanında olur açılış.
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Organizasyon varmı 27. sine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X