Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonlu her yerde var.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ben gittim sordum 30 temmuzda acılıcagını soyledıler pusudayım beklıyorum
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• semtlerinde uygun yere afiş asmak isteyenler için iki tane afiş mağazada duruyor yarın saat 14 den sonra gelip alabilirsiniz.

Yorum

• İlk etapta 30 temmuzdu ama 30 temmuzu biraz daha geçecek maalesef.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk etapta 30 temmuzdu ama 30 temmuzu biraz daha geçecek maalesef.
            benım zamanım var beklerım
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• kazım yazı konusunda bir gelişme varmı görüşebildinmi.

Yorum

• Henüz değil ama onu hemen halletmeye çalışayım.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Niyazi abi hayırlı olsun.

İnşallah Ankara'da TSclup açılsın diye bekleyen arkadaşlar mağaza açılınca gereğini yaparlar...

Sevgiler

Turhan

Yorum

• Sadece Ankara'da Ts Club açılsın diye bekleyenler değil de herkes gereğini yapar umarım.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Şükür kavuşturana.İstanbul Beylicium İş Merkezi’nde açılan Ts club süper olmuş bence.Bir havlu için taaaa oralara gittik.Ankara ts club da umarım bir okadar güzel olur.Önünden geçip bakanlar dönüp tekrar bakmalı.Eğer Trabzonsporlu değillerse bunca hayatı boşa geçirmişim diye bir düşünce kaplamalı hafızalarını.

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şükür kavuşturana.İstanbul Beylicium İş Merkezi’nde açılan Ts club süper olmuş bence.Bir havlu için taaaa oralara gittik.Ankara ts club da umarım bir okadar güzel olur.Önünden geçip bakanlar dönüp tekrar bakmalı.Eğer Trabzonsporlu değillerse bunca hayatı boşa geçirmişim diye bir düşünce kaplamalı hafızalarını.

hangi havlu
                        ÇIL61NLAR gibi sevdik be abi......

REPLAY......

Yorum

• hayırlı olsun baskentımıze...
                          8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak ugurcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hangi havlu
                            o kurulanduğun havlu.Bide hangisi diyor ya.Neler çektim neler onu almak için.

Bu arada beylicium iş merkezindeki Ts club taksit yapmıyor (ancak 2 taksit) tabi buda alım gücümüzü zorlaştırıyor.Ankaradaki Ts club buna dikkat ederse bence daha fazla satış yapacaktır.

Yorum

• Ankara mağazasının tadilat işleri bitmiş ürünler bekleniyor... Tüm ankaralılara hayırlı olsun İstanbul'dan en az sizin kadar sevindim. TsClub dan afiş alıp bulunduğunuz bölgede uygun yerlere astırabilirsiniz hazır afiş bulunmaktadır....

Tüm Renktaşlara Hayırlı olsun.
                              http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• Ankara'da Ts Club Mağazası açılıyor
                                Bu habere 56 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın Ankara'da şubesi açılıyor.

Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Ankara Kızılay Soysal İş Merkezi'nde Ts Club Mağazası açılması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Mağazanın 1 Ağustos Cumartesi gününden itibaren taraftarlarımıza hizmet vereceği açıklandı.

Hayırlı olsun Ankara
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X