Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stadyum Projesi... (1)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad ha deyince olacak bir iş değil evet, ama yapan nasıl yapıyor onu da anlamak mümkün değil.....

Kayseri 11 ayda bitiriyor stadı...Tebrik etmek lazım.
    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• stepanovum

Millatan önceki yazı o yazıların tarihine bak. Hatta muhtemelen Atay Aktuğ dönemine aittir o yazı
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Aslında kalmasını çok isterdim bi dahaki seçimde göstere göstere oyumu kullanabilmek için......

Ama maalesef o kadar ömrü olmayacak.... İnsanları en fazla 1 kez kandırabilirsiniz.. paralı başkan diye oy verildi kendisine takımı paramparça etsin diye değil.......

Ha yönetimde kuracak başkanda olacak bu kesin ama burada değil ya kasımpaşada yada istanbul B.B. de....

Karşısına aday çıkarmı çıkmazmı bunu yakında görürsün.... Milletin sesi çıkmıyorsa bu onun mükemmel oluşunu göstermiyor jherşeye rağmen kongreye kadar takımın iyiliği için kponuşmuyorlar.... ama kongrede öyle olmayacak.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Merak etme konuşanlar kuru gürültüden başka bir şey değil. Yani konuşurlar ancak icraat yapamazlar. Elbette adaylar çıkacaktır ancak ciddi bir şekilde herkesin desteğini alan biri çıkmayacaktır. Zaten genel kurula kısa bir süre kala herkesi stat heycanı sarar hatta camianın önde gelenleri Albayrak'a destek mesajları verirler.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Stat projesinin posteri şuan Trabzon meydanında asılıyo
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 2 saattir başbakanın meydandaki konuşmasını dinliyorum.çünkü bu proje hakkında açıklama yapacağını tahmin ediyodum.sonunda da yaptı beklenen açıklamayı.şuna inanıyorum ki 2011 yılına kadar başımızda bulunacak yönetimler bu işe 4 elle sarılırlarsa bu iş olur hayal de değil.bazı arkadaşlar şimdiki stadın yerine,acele olsun diye,yapılması gerekir diyolar.haklılık payı çok ama bu proje geç kaldı diye de acele edip ilerisi için hata yapmamak gerekir.şimdiki yere yapılacak stad ne otopar ihtiyacını karşılar,nekulübe ek gelir sağlar.sağlasa bile yeni projeyle kıyaslanamaz bile.
              6000 dönümlük arazini üzerinde stad olmayacak sadece.AVM'ler otel,spor salonları vs.ama en önemlisi otogarın da bu komplekste olacak olması.bir otogarın yıllık getirisi ne alış veriş merkezine benzer ne otele ne de başka bir şeye.
              bu yazdıklarım yönetimi desteklediğim anlamına gelmez.keşke bu yönetim gitsede daha sağlam,iş bilir bi yönetim gelse.ama gelende bu projeye sahip çıkacak.trabzonsporun geleceği bu proje.
              # BMN #

Yorum

• amin inşallah
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak telkombe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başbakan'ın ağzından bunu duymak güzeldi.
                  Ben bu projenin en geç 2011'e kadar tamamlanacağına inanıyorum.

Spor-Siyaset olayında saçmalayanlar var.Yurtdışında kulüp sahibi olan bakanlar,başbakanlar var.
                  Bizdde öyle birşey de yok.Sadece biri Fenerbahçeli,biri Galatasaraylı biri bilmemneli...
                  Şimdi başbakan Fenerli diye bu projeyi yapmaz mı yani?
                  Aşın bunları ya.
                  Bu proje tamamlandığında hangi yüzle o stada gidip maç izleyeceksiniz çok merak ediyorum.

siyasilerin oyuncağı olmaya devam edin siz 100 sene beklerisiniz stadı

Bu arada mesajım silinmiş neden silindi aacaba? Yönetimi eleştirenlerin mesajları silinerek yada banlanarak susturulmaya çalışılıyor galiba

Yorum

• Bu arada mesajım silinmiş neden silindi aacaba? Yönetimi eleştirenlerin mesajları silinerek yada banlanarak susturulmaya çalışılıyor galiba
                    burada öyle bir şey yok ya belki yanlış bir kelime yazmışsndr.Stad projemsisi de hala tartısılıyor cek caklı cümleler kurmayalım artık.

Yorum

• 2011 lerden bahsediliyor.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Arkadaşlar forumda siyasi mesajlar yasak.siyasi fikirlerinizi burada açıklamayın silinir. konulara siyaseti sokup sonrada silindi diye niye alınganlık yapıyorsunuz.

Yorum

• Bunda siyaset yok dimi. hep çifte standart

yandaki şu işarete tıklayıp gözümüzden kaçan mesajlar konusunda bizi uyarabilirsiniz.
                          En son Gürkan tarafından düzenlendi; 20.07.2007, 18:42.

Yorum

• Bu stad projesi bildiğim kadarıyla 2011'e hazır olacak. Tabii stadyum İstanbul'daki Olimpiyat Stadı gibi olacak. Yani tribünler sahaya çok uzak kalacak. Trabzonspor olarak bizim olimpik stadla ne işimiz var? Böyle bir stad bence Trabzonspor için hiç iyi olmaz. Hep diyoruz ki, seyirci sahaya yakın olsun. Bu durumda nasıl yakın olacak? Bilen biri varsa anlatsın.

Yorum

• İlk olarak KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunda siyaset yok dimi. hep çifte standart

yandaki şu işarete tıklayıp gözümüzden kaçan mesajlar konusunda bizi uyarabilirsiniz.

Kılıç, biz bu sitede siyaset olmaması için elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz.Birazda siz yardım ederseniz buraya siyaset kokan mesajların yazılmasına izin vermeyiz...Gözden kaçırdıklarımız olabilir.O zamanda sizler bizlere yardımcı olmak zorundasınız...

Bizim gözden kaçırdığımız siyasi içerikli mesajları bize bildirin...Ayrıca burada kimseye çifte standart uygulanmaz.Bu önyargılardan kurtulalım...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Mantalite61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                siyasilerin oyuncağı olmaya devam edin siz 100 sene beklerisiniz stadı
                                Ben beklerim.Er-geç bu stadın yapılacağına inanıyorum.
                                Benim inandığım bu proje gerçekleşmezse üzülürüm hepsi o.
                                Peki siz bu projeyle alay edenler,bu proje tamamlandığında hangi yüzle gelip o statda maç izleyeceksiniz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X