İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kulüp Yönetimimize Arz Ediyoruz. (İstek, Öneri ve Eleştirilerimiz)
Daraltma
X
-
cok güzel bir fikir. alman birinci lig takimi hoffenheim da her milli mac arasinda bölgenin bir birinci veya ikinci lig takimi ile mac yapiyor ve bir devre as kadro ikinci devre ise yedek agirlikli kadrolar ile cikiyor. böyle hem taraftar havaya giriyor, hem yedek futbolcularin moreli düzeliyor ve kendini gösterme firsati oluyor... yane bir dostluk maci yapilmasi gerekiyor bu milli mac arasinda! lütfen yönetime bu bildirilsin.
-
Daha ekonigi:İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Ceylan, Tabata, Sercan Yildirim ve Taner Gulleri
veya
Mehmet Topuz, Fatih Tekke, Ozer Hurmaci, Ön libero
Paket halinde secebilirsiniz
Mehmet Topuz, Fatih Tekke, Murat Ceylan
bu ücü yeter
Yorum
-
Daha da Ekonomiği FATİH TEKKE !! İstiyoruzZzİlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ekonigi:
Mehmet Topuz, Fatih Tekke, Murat Ceylan
bu ücü yeterHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
TRABZONSPORUMUZUN ibb ile yapacağımaçın takvimi açıklanmış. maç saati 16.15 olarak ayarlanabilir. böylece daha çok çalışan insanın maça gitmesi sağlanmış olur. o hafta naklen yayınlanan sivas maçı 16.15 te . bizim erken oynamamız demek bir çok çalışan insanın maça gitmemesi anlamına geliyor.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
insanlar bu kadar yazı yazıyor okunmasını istiyorum örneğin ben size önceden beridir keşfettiğim oyuncuları yazıyordum neden bir tanesine bile bakmadınız şimdi keşfettim denmeyecek oyuncular kaldı elimde bari bu oyunculara bakın eskileri kadar iyi olmasada
foggia, ledesma (laizo)
cazorla, mati fernandez (villareal) farfan (schalke) sami khedira (stuttgart) vargas, felipe melo, montolivo (fiorentina) love(cska)
palacio (boca) hatırlarsam tekrar yazarım
Yorum
-
Ever Banega – Valencia
Fernando Forestieri – Genoa yada siena
Martin Galvan – Cruz Azul
Cesar Villaluz – Cruz Azul
Ochoa – America
Sotiris Ninis – Panathinaikos
Omar Esparza – Chivas
Mamadou Sakho – PSG
Mehmet Ekici – Bayern
Deniz Naki – Leverkusen
Yorum
-
1. taraftar grupları organize olamıyor. 20bin kişilik stadta 2 bin kişilik ses çıkmıyor. taraftarlar tek çatı altında toplanmalı tek yürek olmalı
2. avni akere gelen misafir takım taraftarı istediği gibi pankart flama asıyor. biz deplasmana gidince kaşkolumuzla bile stada zor giriyoruz. (örneğin sivas stadı, a.sami yen)
misafir takım seyircisi içeriye girerken özellikle bizim taraftarı tahrik edici flamaları toplanamazmı???
son hafta fener maçında flama olayından dolayı tribünler karışabilir.L İ M A N
Yorum
-
1- ts clup cok cesitli urunler uretsın bunlar icin gidip barcelona manchesater gibi takımlar ornek alınsın oyle buyuk amlemli seyler yapmasınlar alan rahatlıkla dısardada giysin
bu isi manchester cok iyi yapıyor boyle tişört yapılabilir mesela urun cesitleri cogaltılmalı mesela buz kalibi trabzon amblemli olan bornozlar yapılabilir boyle aklımıza gelebilecek
bunları buyuk kulupler yapıyor bizde yapmalıyız fenerbahce senede 50 trilyon kazanıyor bu isten bizde boyle olmalıyız ama nedense tam bir amatörlukle yonetiliyor
çok buyuk ambemle yok ama yazılarla hos bir seyler yapıyor adamlar bizimkilerde yapmalı dısarda rahat giyilebilecek seyler olamı messela su kapsonlu gibi bir sey yazılarla super yapmıslar bence boyle olmalı bazı seyler

2- trabzondaki taraftar icin kombine var deplasman kombinesi peki bizim gunehimiz ne bizim icin niye yok bu
bizde trabzonda mac izlemek istiyoruz bizim icinde istanbuldan ucaklı bir sey yapılabilir mesela ben gider bu sene 300 ytlye maraton kombinesi alırdım toplam kulube 2.500 oderdim
300 tl kombine
2.200 ucak parası 17 hafta icin gayet normal bir miktar zaten ucaklar bu fiyata hatta bundan ucuza bilet satıyor
yani her hafta 130 lira oluyor ucak parası gayet normal klup bunun icin bir atılım yapmalı eminim en az iki ucak gider trabzona ve hem burdan giden takımlarını destekler hemde orda biraz para harcar bu dusunulmeli bence
bunu 8 taksitli yapsa yonetim eminim cok insan gider alır bundan cunku burda insanlar ailesiyle yasıyor
iki kişi bir tane alır mesela bir hafta biri bir hafta digeri gider adam bası iki kişi odeyecegi rakam 1.250 tl olur super olur
3- taraftarlar organize edilmeli onlara beli bir yer ayrılmalı ve ordad toplanmalı bjk yaptıgı gibi yani bir bolume bagıranlar gitmeli ve stadta herkes onları dinlemeli onlar nasıl bagırtırsa herkes oyle bagırmalı
on tane grup olcana bir grup olmalı stadta ortak bir isim verilmeli onlaraEn son genç61 tarafından düzenlendi; 26.03.2009, 15:56.bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
Trabzonspor TV'nın yayın hayatına başlamasını istiyoruz Trabzonspor taraftarları olarak. Trabzonspor için hazırlanan projeleri hayata geçirmenizi bekliyoruz umarım bundan sonra bu konulara daha fazla önem vererek taraftlarımızın güzel yüzünü güldürürsünüz.
Yorum
-
trabzonspor tv açılsın ve mağlup olduğumuz maçlar veye berabere kaldığımız maçlarda aldığı parayı hak etmeyen oyuncuların cezalandırılmasını istiyorum mesela forvet hakkı kaçırdıklarının atsalardı şidi averajda patlama yapmıştık fenerbahçedeki lugano bizim forvetleri geçecek bu nasıl bir futbolculuk sonra yapılan basit hatalar yüzünden giden puanlar her maç sonu teknik direktör basit hatalar yaptık gibi cümleler kuruyor bu hataların sonu yok para cezası verilirse belki düzelir diye düşünüyorum
Yorum
-
Saygideger yönetimimiz,
BMN´den taraftarimizi her konuda temsil edicek 2 kisi secmenizi rica ediyorum.
Böylelikle aramizda bir köprü olusturmus oluruz. Siz bize rahatca ulasma imkani bulmus olursunuz yani isteklerinizi, taleblerinizi ve uyarilarinizi kolay ve hizli sekilde burdan duyurma sansi bulmus olursunuz. Birebir gönlünüzden gecenleri bize aktarmis olursunuz.
Ve bizde size ulasma imkani bulmus oluruz. Görmediginiz veya yaptiginiz hatalari size belirtme imkanimiz olur. Önerilerimizi ve planlarimizi size anlatma sansimiz olur.
Tabi ki resmi sitemizden siz bize ulasmaya calisiyorsunuz bizde size ulasma imkani buluyoruz. Ama maalesef bu sadece teoride kaliyor, o yüzden realitede bunun böyle olmasi icin "sizin" aranizda "bizden" yönetici/taraftarla iliskiler sorumlusu/arabulucu vs. istiyorum.
Klavye basindan iliski kurmak göz göze gelip bir yemek yemek kadar etkili ve güzel degil.
O yüzden her iki taraf icin bu önemli konuya "bir el atarsaniz" sevinirim.
Saygilar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum