Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulüp Yönetimimize Arz Ediyoruz. (İstek, Öneri ve Eleştirilerimiz)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BAYRAK KANUNU KURALLARINDAN:

1- TÜRK BAYRAĞI ASILMAYAN YERE FLAMA VE BENZER'İ BAYRAK ASILAMAZ.

2- RESMÎ YAS İLÂN EDİLEN GÜNLER DIŞINDA TÜRK BAYRAĞI YA DA FLÂMA YARIYA İNDİRİLEMEZ; İNDİRİLEN BAYRAK VE FLÂMALAR, AYNI ŞEKİLDE YAS BİTİMİ İLE TEKRAR GÖNDERDE BAŞA ÇEKİLİR.

3- TRABZON HÜSEYİN AVNİ AKER STADI, KUZEY KALEARKASI ÜSTÜNDEKİ BAYRAK GÖNDERİ, TRABZONSPOR BAYRAĞI DEĞİL; TÜRK BAYRAĞI ASMA YERİDİR. BURADA YARIDA ASILI TRABZONSPOR FLAMASI KALDIRILMALI VE BU GÖNDERE TÜRK BAYRAĞI ASILMALIDIR.

Fotoğraflar ve yazan: kadiryeter Kadir Yeter.
    Yeni fotoğrafla tespit târihi: 10.6.2014 Sâlı, saat:15.35 TRABZON.

tp://forum.bordomavi.net/
    Kulüp Kulüp Yönetimimize Arz Ediyoruz. (İstek, Öneri ve Eleştirilerimiz)

......................................... O GÖNDERDEKİ TÜRK BAYRAĞIMLA FOTOĞRAF:

En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 19:01.

Yorum

• IHO ve ekibine tesekkür ederiz....
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yönetimden ricam:Trabzonspor resmi sitesinin revizyona gidilerek yenilenmesi çekici bir arayüze kavuşması, Gene bu siteye bağlantılı RESMÎ TRABZONSPOR FORUM sitesinin kurulması, bugün çoğu insanın internete mobilden girdiği gerçeğinden yola çıkarak resmi sitenin mobil versiyonun da yapılması, aynı şekilde siteye üye olunabilmesi(bknz:tottenham vs) ve maç özetlerinin sitede yayınlanması, aktif bir sanal ortam oluşturulmasıdır.Bu konular iletilirse çok memnun olurum.Ayrıca sanal ortam da aktiflik Trabzonsporun tanınabilirliğini ve marka kalitesini artıracaktır.
        Avraam Papadopoulos

Yorum

• Ynt: Kulüp Yönetimimize Arz Ediyoruz. (İstek, Öneri ve Eleştirilerimiz)

Kurban kesilsin.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Yönetimin TS Clup mağazalarında Trabzonspor passolig kart sahiplerine % 5-10-15 gibi indirimler sağlaması TS Clup mağazalarında yoğunluk oluşmasına, kart başvurularının ve seyirci sayısının artışına katkı sağlayacağını değerlendirerek gerekli çalışmayı yapmalarını istiyorum.

Yorum

• 1.si resmi site cidden düzenlenmeli artık. Bunu söyleyen kaçıncı kişiyim bilmiyorum ama düzenlenmesi artık şart.
              2.si ts clublar indirime girmeli, yeni ürünler polar, sweatshirt vs. daha fazla çeşit olmalı.
              MCMLXVII

Yorum

• Önce Manisaspor'u 9-0 yenmemiz battı bir yerlerine,
                peşinden Erkan Zengin ile ilgili haber uyduruldu,
                o da yetmedi Yatabare haberi,
                şimdi de Cardozo,
                Saha da aleyhimize çalışan kara cübbelilerden sonra,saha dışında da azıttı köpekler iyice !
                Sayın yönetim -var mı bilmiyorum-eğer yoksa sayın başkan,had bildirme üzerine mastır yapmış bir karakter olarak;
                şikeseverlerin,İstanbul'un 3 züppesinin kalemşörlerinin haddini kim bildirecek ?

Yoksa içeride birbirimiz kırmak,kırdırmak Trabzon sevdalısına daha çok mu yakışıyor !
                En son halil ibo tarafından düzenlendi; 29.12.2014, 12:15.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Kamuoyu oluşturamıyoruz ki. Bir açıklama yapıyor bizim taraf, iki gün sonra geçip gidiyor. Ciddiye almıyorlar sanırım.
                  MCMLXVII

Yorum

• Forma Sponsoru Adidas olmalı. Adidas.us sitesinde ki örnek kalıplardan yaptığım birkaç tasarımı sizlerle paylaşmak isterim.
                    "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• avni aker'in zeminini derhal bakima alin. sonra oyuncularimiz sakatlaninca ah vah ederler

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          huhbjmjnj

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Ts cluplara online alışveriş sitemize önem gösterilmeli kaliteli göze hitap eden ürünler istiyoruz.bir polar tasarlamak çokmu zor eşofman takımı t shirt capri atkı bere eldiven bayrak bunların tasarımı cok mu zor ya kaliteli şık olmamız gerekir amatörce işler hep klübümüz daha formasını seçemiyor ya gerçekten sinir bozucu
                            İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• bir tane albeni diyen ürün yok malesef. hatta trabzonda ts clubta magaza müdürüne elestirelimi ilettim. adam halen yanlislari savunuyor

Yorum

• Trabzonspor bilindiği üzere iç sahadaki ilk 2 maçını taraftarsız oynayacak....

Bu maçlarla ilgili hatıra bileti basılabilir.....

41967 bilet basılır.... ( Yeni stadyumun kapasiteside olabilir...... )

Tanesi 10 tl den satışa sunulur.....

Hem klübümüz güzel bir gelir kazanır hemde tarafatrın takıma ne kadar sahip çıktığını hepimiz görmüş oluruz...

Hemde bu yolla kamuoyuna güzelde bir mesaj vermiş oluruz diye düşünüyorum
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim