Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftar Proje Yarışması Sonuçlandı ! Birinciler BMN'den !.. (Sf. 2)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet Ali abi doğru söylüyorsun Trabzonpor adında çıkarılıp marketlerde satılabilr hem kulübe katkı hemde iyi reklam olur

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulübümüzün resmi ürün satıcısı konumundaki Ts Club Mağazalarında önümüzdeki dönemden itibaren okul çocuklarına yönelik çalışmalarda bulunulacak.

Buna göre yapılan planlamada her türlü eğitim araç ve gereçleri Ts Club Mağazalarında toptan ve perakende olmak koşuluyla satışa sunulacak. Böylelikle Trabzonspor taraftarı olan çocuklarımız ve gençlerimiz okullarda Trabzonspor armasını ve renklerini taşıyan malzemelerle eğitim yaşamlarını sürdürerek kulübümüzde daha da fazla bütünleşmiş olacaklar.
      kesinlikl süper bir fikir trbzondaki tüm okullarla anlaşılarak hem maddi hemde manevi kazanımlar olacağından eminim
      Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Kulübümüz tarafından hazırlanan Trabzonspor Taraftar kartlarının satışına yarından (20 Mayıs) itibaren başlanacak. Taraftarlarımız bu kartlara kombine kart satış noktalarından ulaşabilecekler.

Çok özel hizmetler sunan taraftar kartlarına sahip olanlar aşağıdaki avantajlardan faydalanabilecekler:

· Öncelikli maç bileti alma hakkı
        · TS Clublar'da %10 indirim
        · Acıbadem-Ülker-Ramsey-Yurtiçi Kargo gibi sponsorlarımızın hizmetlerinde indirim
        · Çok yakında hayata geçecek olan TrabzonCell uygulamasında ayrıcalıklar
        · Çeşitli etkinliklerle futbolcularımızla bir araya gelme imkanı
        · Kulüple ilgili gelişmelerden haberdar edilme
        · Kartla birlikte hediye fırsatı

Bu arada taraftar kartı bulunmayan taraftarlarımız maç bileti alamayacakları gibi kombine kart sahibi de olamayacaklar.

Taraftarlarımız 25 TL'den satışa sunulacak kartlara sistemin tamamlanmasının ardından Biletix internet sitesinden, Call-Center'dan ve satış noktalarından ulaşabilecekler.

Habere iki kere sevindim.

En son a f s tarafından düzenlendi; 19.05.2009, 17:42.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Trabzonspor TV için AY Deezy çalismalari :

[img]http://img293.imageshack.us/img293/4696/tstv.png[img]

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• ilk :

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• trabzoncellilerin kulübe otomatikmen üye yapılması kimsenin aklına gelmiyormu
              alem buysa krali sensin

Yorum

• Vay be...

Yapılan proje tam anlamıyla hayata geçirilmiş miydi o dönem çok merak ettim şimdi burayı okuyunca.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X
                WhatsApp Resmi İletişim