Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dergilerini Kitaplık ve benzeri yere koyanlarda görmüşlerdir.
    Dış kapak yazısının bir ters bir düz yazılmasının sebebi nedir ?

Aralık sayısı ile Ocak sayısını elinize alın, ince olan dış kısmına bir bakın, bakın ne göreceksiniz...

Dergiyi hazırlayanlar artık bu konuda daha dikkatli olsunlar.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Maalsef dergi kan kaybetmeye devam ediyor.Dergiyi almadan zaten içeriğini

tahmin edebiliyoruz.Yönetici röpörtajı her zamanki yerinde duruyor.Arkada

karikatür,tarih sayfasını bilmiyorum okuyan varmı?Ay içersinde yapılan maçlarla

ilgili yorumlar.inşallah ilerde iyi olacak diyoruz ama onlarda yönetim gibi her

geçen gün geriye gidiyor

Yorum

• ya dergi çıktığı zamanda maçlar tarih oluyor..... yorumlanacak bi şeyi kalmıyorki..... Trabzona bile 15 gün sonra gelen dergiyi kim okusun...... neden okusun.. mesela marcelinyo röportajı yapıldı adam çok memnunum kalıcam filan diyo okuduğum zaman neredeyse transfer oldu....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takvimde verior bu ay almam lazım bir an önce aslında derginin satışını artırmak çok kolay biraz hoş posterler versinler satışlar hemen farkeder bence

Bir iş yerinde iki arkadaş çalışıyormuş fakat bu arkadaşların dünya görüşü birbirine zıtmış(yeşille kırmızı gibi) bunlardan birisi bir gazeteye aboneymiş gazetesi her gün masasına gelirmiş fakat bu şahıs hiç gazeteye bakmadan alıp arkalarda bir yerlere atarmış bu zamanla diğer arkadaşının dikkatini çekmiş ve sormuş,sen bu gazeteyi neden alıyosun ? hiç okumadan alıp arka tarafa atıyosun demiş,gazeteyi alan kişide ben o gazeteyi okumak için almıyorum,benim görüşüme uygun bir gazete olduğu için benim görüşümü paylaştığı için,desdek olmak amacı ile alıyorum.

Bizde bir poster için için değil kulübe desdek olmak için alalım dergiyi,ayda 5 ytl,günde 16 kuruş yani bir sakız parası.
          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Az önce elime Ankaraspor'un dergisi geçti. Her şeyi mükemmel tasarlanmış. kabartmalı dergi yazısı. Fotoğraflar seçilen yazı karakterleri oldukça okunası bir dergi. Bizim dergiyle kıyaslıyorum da malesef Trabzonspor'a yakışmıyor. Her sayfada farklı yazı fontları, siyah resimlerin üstüne siyah yazılar okunmuyor, açıkcası bizim derginin kalitesi ve albenisi malesef yok. çok sıradan.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Valla alacak olanlar içerik için almasın.

Tek sebep Trabzonspora yardım olabilir.

Yorum

• zaten ondan dolayı alıyoruz

Yorum

• illa dergi alacağım diyenler alacaksa bu ay alsınlar bir dahaki poster inşallah 2008 in ocağında...içerik olarak dergi gitgide bozuluyor...Trabzonspor şampiyonluklarını hazırlıyorlardı lafta bekliyoruz gelecek inşallah....dergi arkasındaki karikatür kısımlarını derhal kaldırmaları gerekiyor,çok kötü...futbolcuşarın resimlerini dergi sayfalarına tam boy koyacaklarına poster olarak verseler daha mantıklı biraz maliyeti olacak ama onu da yapsınlar(cebinden onu versin bari....) baskı kaliteside devamlı değişiyor...
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Ayın 19'u ve dergi hala elime ulaşmadı.Bir ay geriden takip ediyorum.
                    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayın 19'u ve dergi hala elime ulaşmadı.Bir ay geriden takip ediyorum.
                      sirf bu yüzden dergiye abone olmuyorum.gerçi abone olmasanda ayın ilk 5 günü gelmiyor eline.zaman konusunda çok kötüler malesef
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Derginin sonundaki tarih araştırması çok güzel ve anlamlı idi...

Bu yazı için Trabzonspor Dergisine teşekkür etmek lazım. Gün içinde bu araştırmayı foruma aktaracağım...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• evet bu uygulama güzel bilmediğimiz bilgileri öğreniyoruz

Yorum

• Şimdi ben abone. Bügun benim ilk dergi vardı.....harika!

Yorum

• dergi ilk çıktığında sabırsızlıkla yeni sayısını beklerdim. artık zevk vermiyor okuması. ama yinede alıyorum dergiyi eksiksiz.
                              abonelik konusundada , ilk başlarda bende aboneydim ama sonra daha olmadım. çok geç ulaşıyodu elime. kendim kafama göre istediğim yerden almaya başladım. böylesi daha iyi. ama uzaklarda bulamayanlar için tabiki abonelik kaçınılmaz.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ocak sayısının sonundaki tarih araştırması...

Büyük Zafer Günlerinde Trabzon’a Gelen Şehid Yavruları ve Kazım Karabekir Paşa

En son Kaya tarafından düzenlendi; 27.01.2007, 16:25.
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim