bu tesislerin değiş tokuşundan ne kadar para kazandık??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi Kulübümüze Devredildi
Daraltma
X
-
çok iyi kazanmışız..İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla benim bildiğim bu takastan biz 170 trilyon kazandık
Yorum
-
akyazı hayal değil kıyı kanunu bu hafta yada gelecek hafta mecliste yeni stad yapılana kadar bir yerde maç yapıcaz onun için yapılıyor hemde yeni stadı yapacak firmaya verilecekti avni aker daha fazla değerle gider hemde 3 yıl süre zarfında daha fazla para kazanırız fenerin locası ne kadar biliyorsunuzİlk olarak sozveren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tesisler yetersiz ve geçici de esas tesis nerede? Başkanımız A.Aker'de kale arkasınından sonra yeni VİP den bahsediyor. Yeni stada ne oldu? Akyazı hayal mi?
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tesislerin resmini nasil bulabilirim arkadaslar ??? hic görmedim orayi..
Birinci sayfada resimleri var
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
yahu
bir kişi gidip şurdan taze resim alsa iyi olur yaw valla ben orda olsam giderim inan üşenmem merak ediyorum 2 ve ya 3 resim var başka yokgiden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur
Yorum
-
Tesisler 110 trilyon
Trabzonspor'un havaalanı mevkiinde bulunan Tesislerinin fiyatı belirlenmeye başladı . 2011 yılına kadar Trabzonspor'un kullanımında kalacak olan Trabzonspor'un Havaalanı mevkiinde bulunan ve Devlet Hava Meydanları İşletmelerine devri söz konusu olan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri için Bordo mavili yönetim yaklaşık olarak 110 trilyon liralık bir fiyat belirledi. Trabzon Havalimanı büyütme ve yenileme çalışmaları nedeniyle devri DHMİ ye söz konusu olan tesisler yapılan protokol gereği 2011 yılına kadar Trabzonspor tarafından kullanılacak.
Trabzonspor'un 22 bin metrekarelik bir alanın mülk sahibi olduğu 38 bin metrekarelik alanı da 49 yıllığına kiraladığı tesisler için başkan Şener DHMİ 2009 bütçesine tesislerin devri için gerekli ödeneğin koyulması için Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile görüştü
Bordo Mavili yönetim 2011 yılında tamamıyla boşaltılacak tesisler için yaklaşık olarak 110 trilyon lira tutarında bir bedel belirledi
Yorum
-
resim
şu tesislerin adam akıllı fotoğrafını bulamadım hep ön cephe veya yukardan görünüş ya bi arkadaş müsait olursa bi kaç yeni fotoğraf alabilirmi merak ettim
giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur
Yorum
-
Bu tesisler uzun vadede yeterli olmayabilir ama Akyazi projesi tamamlaninca tesisimiz de orada olacak ve uygun bir tesis insa edilmis olacak. Her halükarda yine Trabzonspor kârli cikiyor."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum