Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Takımımızın 41. Yıl Kutlamaları Nasıl Olmalı?
Daraltma
X
-
-
ççç :hııhİlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu o adam dünyalı olamaz.
Valla ne diyeceğimi bilemediğimn için bu iki ifadeyi aynı anda kullandım...
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
nasıl istiyorsan öyle kutla kardeşimİlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1967'den 1967'yi cikar 0 kalir. 1967 bizim 1. yilimiz mi 0. yilimiz mi? Rakamin arkasindaki nokta benim bildigim degistirir isleri.
Yanlissam 2000'li yillara da 21. yüzyil degil 20. yüzyil dememiz gerekir.
Yorum
-
Aynen Katılıyorum Ne kutlaması yaw ilk önce başarı getirelim ondn sonra başarıalrı kutlayalım istemiyorum açılış felan ...İlk olarak favory_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekutlama falan olmasın bence son 3 yıldır sezon açılışları kutlamalar yaptıkda ne oldu lige hep erkenden havlu attık
Zoruma gidiyo artık başımın önde eğilmesi başım dik olmadıktan sonra kutlama mutlama hikaye...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Ayrıca basketbol takımımızın finansmanını sağlamak adına sponsor bulunması ve Trabzonspor Tv’nin altyapı çalışmalarını organize etmesi için Başkan Yardımcımız Saner Ayar, kulübümüzün 41. Yıl kutlamaları için de yine Başkan Yardımcımız Saner Ayar, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç görevlendirildi.
Yorum
-
40. Yil kutlamalari malesef hüsran ile sonuclandi...(eski yönetimin basiretsizliginden)İlk olarak Nuray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerek yok gibi sanki
yeni yönetim en güzelini yapar insa.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Bende tam bunu yazmayı düşünüyordum.Kutlama yapacak halimiz mi var!İlla yapılacak ise Trabzonsporlu olan Rafet Elroman,Volkan Konak,Fuat Saka,İsmail Türüt konserleri yapılabilir.İyi organize edilmiş Trabzonspor geçit töreni olabilir.İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle41.yıl kutlamalarının sloganı 41 KERE MAŞALLAH olmalıdır.Bize yakışır.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum