Bursa maçında farkettim kAzım abinin ŞArkısı tekrar çalınmaya başladı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu'nun Şarkısı Tekrar Çalınmaya Başladı
Daraltma
X
-
çalınsın tabi ya albayrak esir aldı trabzonsporu , kazım koyuncu karadenizden çıkan koyu trabzonsporlu çok dğerli bi muzik adamıydı. Allah rahmet eylesin diyorum.Ve bence şarkıları da harika, sırf albarğaın siyasi goruşu yuzunden kazım koyuncu şarkısını çaldırmıyolardı ,,,
-
evet daha önce çalmaya basladı klübümüzün 40. yılını doldurmuş olmasından dolayı eskiye dönüldü
Yorum
-
-
Trabzonspor ''Uyy aha ''parçası ile motive olan ,coşan bir takımdır...Daha iyisi şu ana kadar yapılamadı..
Yorum
-
Tüylerim diken diken oldu yine Bursa maço görüntülerini izlerken.Yapılan yanlıştan dönülmüş olması güzel. Para için,Trabzonspora marş yapmak yerine,hastalığının en berbat dönemlerinde stüdyoya girip bu takıma emek veren ynünde yapılmalıydı zaten tercih.Belgeseli izlerken görürsünüz ki,evinde hastayken otururken bile üzerinde ts amblemli bi kazak görebileceğimiz bi adam...
Teşekkürler Kazım Koyuncu.Senin Trabzonsporlu olman bile,ne denli doğru bi takıma gönül verdiğimin göstergei sanki."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
ölüm yıldönümüne istinaden yapılmış bir kıyak olduğunu düşünmüyor bu olayın da albayrağın bizatihi şahsi siyasi düşüncelerinin bir yaptırımı olduğunu düşğünüyorum.
her ölüm bir doğuşa...her gidiş yeni bir gelişe gebe......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum