Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kimin Formasını Alacaksınız?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Göreniniz var mı? Tayfun CORA Adana Demirspor maçından sonra forma kapmak için hangi Adana Demirspor'lu futbolcunun peşinden koştu acaba?
    10 numarlı usak kenan var ya o
    bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• bence yaşadığım yıllarda hem kişiliği hemde futbolculuğuyla örnek bir insan olan ünal karamanı tek geçerim..

Yorum

• 61 - Sürmeneli
        "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• 9 Fatih Tekke
          EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• Hiç düşünmeden Gökdeniz Karadeniz.
            Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
            Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
            2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
            Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• 7 arveladze))
              HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• isim:zizil

numara:61
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ben artık formanın arkasına sim yazdırmayacağım...çünkü baskılar çok kötü ve zamanla çıkıyorlar...artık simsiz forma alıyorum...son aldığım formada parçalı forma idi...

Yorum

• galiba artık barış memiş...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• onur - 61

Yani kendi formamı alacam. Sipariş vereli tam tamına 6 gün oldu. Fakat hala "Sipariş Hazırlanıyor..." yazıyor.

Yani kendi formamı bile alamıyorum :@
                      FxY

Yorum

• bende bi tane kendi formam war 7 numara muhammet bi tane adnandan almayı cok istiodum aldım. bi tanesinede ersen martin yazdırcaktım ama hem ersen gtti hemde frmayı imzalattım ondan yazdırmıcam bise..
                        ..::Muh@mmet::..

Yorum

• bu yönetim gidene kadar hiç kimsenin
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bu yönetim ve de bu puma varken forma almam..
                            SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Göreniniz var mı? Tayfun CORA Adana Demirspor maçından sonra forma kapmak için hangi Adana Demirspor'lu futbolcunun peşinden koştu acaba?

O maçtan haberim yok ancak Sivas maçında forma almak için Mehmet Yıldıız'ı kovalamak istemiş ancak takati yetmemiş.Üstüne üstlük birde dondurucu soğuk çocuğu çok rahatsız etmiş o sebeple devre arası ağlamış.Hocası;
                              '' Niye ağlıyosun yavrum Tayfun?'' diye sorunca
                              '' Hocam çok sooooğuk,Mehmet Yıldız ise hiç etkilenmiyoo ,çok hızlı koşoyoooo.Ben nasıı onun formasını alabileceeeeeeem.'' deyince
                              '' Merak etme yavrum, ben maçtan önce Bülent Uygun'la konuştum, oda senin için Mehmet Yıldız'dan formasını isteyecek.Sen yorma kendini ,bırak o deli gibi koşsun yavrum'' demiş...
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• şahsen ben alırsam sadece numaralı alırım iisism yazdırıyorsun transfer dönemminde o oyuncu gidior onun iççn gerekmiyor. kendi ismimi yazdırıım en azından ölene kadar trabzonsporluyum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X