Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kimin Formasını Alacaksınız?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

4 tane var zaten ama ücü isimsiz + numarasiz.. Birisinde de "61 Seda" yaziyordu yikamadan önce
    En iyisi isimsiz olmasi

Yorum

transferler yapilsin ona göre forma ilirim artik 4 mu olur 5 mis olur bilemem

ama evde suan 4 tane var 4 daha alabilirim
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ismi caferinho yap,cafer abi
        Bak buda Güzel

Niye futbolcuların ismini yazdırayım, Futbolcular benim ismimi yazdırsın

Dimi ama...
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bak buda Güzel

Niye futbolcuların ismini yazdırayım, Futbolcular benim ismimi yazdırsın

Dimi ama...

tabiki yes
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

FORMA 1

FORMA 2

FORMA 3

saolsun genclerbirliğinde oynayan kardeşim Engin Baytar bana gecen szon ki TS -Gencler macından (4_3 almıstık) hasanın formasını getirdi ben hüseyin istemiştim araklılı diye ama onun nazı hasan gecmiş saolsun bu formayı giyiyorum öncedende ts clubun cizgili formasını almıştım
            "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
            Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

Bence Formları ünlü bir Modacıya yaptırsalar çok güzel olur.Şuanki dizaynı her yerde giyilecek gibi degil ve güzelde degil.Ben güzel olduktan sonra hepsini alırım.Evede ardı ardına duvara asarım.Ts shoplardaki ürünlerimizin çogu özensiz yapılmış gibi duruyor.Buna çare bulmak lazım.

Yorum

Çok çok heyecanlandıracak bir isim almazsak herzaman kendi ismimi ve 61 numaralı forma alırım.. Yalnız Puma olmazsa sevinirim bir sonraki formamız.. Adidas'a da razıyım Kappa olmasa bile..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Umut Bulut-10
                  Gökdeniz-61
                  S.F.K.-51

Yorum

armando diego maradona kurban olam yarada
                    numara yok zaten yazdiracak yer kalmiyo
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

tomas jun ama numarasını bilmiyom adam giymedi bari ben giyim
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

61 gökdeniz karadeniz
                        şu sıralar sempatizanıyım çok pis
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

evet bende şimdi forma almaya gitsem gökdeniz - 61
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

bende bugün aldım bu sezon ki formamı.. biraz geç kaldım ama olsun... yaa uzun kollu formalar çok berbat(gerçi kısalarda iyi değil ya) sanki kısa kollu formaya sonradan ek yapıp uzatmışlar gibi...
                            bir de hiç esnemiyo forma aslında tam bana göre ama giyerken biraz sıkıntı oluyo nie mi aldım? E ne de olsa TRABZONSPOR'umuzun forması... olmadan olmaz

az daha unutuyodum... formam numarasız yazdırmayı da düşünmüyorum... böle daha iyi...

MARMARA UNI-TS

Yorum

coskun0661
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

TS-KAPPA-TURUNC-no "11"
                                TS-acik mavi-TS CLUB-MARCELINHO...
                                TS-cubuklu-TS CLUB-no ve isim yok...
                                (bu sene ki)TS-cubuklu-PUMA-SAMET YILDIRIM no "61"
                                En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 19.12.2007, 21:02.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X