Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemizden Fenerbahçe'ye Kutlama Mesajı!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya arkadaslar Ezikbahce teprik edilecek bir klubmu bir istatistiklerine bakalimda avrupada Ezikbahce ne yapmisda bizimkiler teprik ediyorlar halen anlamis degilim???

oynadigi mac sayisi : 138
    yendigi mac sayisi : 45
    berabere kaldigi......: 22
    yenilgisi.................: 71

gelelim onlarin elini opmesi gereken Trabzonspora ???

oynadigi mac sayisi : 72
    yendigi mac sayisi : 28
    berabere kaldigi......: 17
    yenilgisi.................: 27

az cok bu istatiklere bakarak Ezikbahce bir 50 sene daha avrupalarda oynamasi lazimki bizim basarimizi yakalaya bilsin tebrik edilecek bir klub varsa oda Trabzonsporun kendisidir buyuklugunu unutupda siradan bir klub olan Ezikbahceleri tebrik mebrik edenleri kiniyorum..

Yorum

• Elalemi tebrik edeceklerine kendilerini düzeltsinler biraz. Milletin başırısını kutlayacaklarına takıma adam alsınlar da kendilerini tebrik etsinler. Bir kongreyi haftalardır yapamayan adamlar işte böyle ancak milleti tebrik edip polyanacılık oynarlar. Fair play ruhuna paralel gidiyoruz ne güzel ...

Yorum

• İlk olarak sena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elalemi tebrik edeceklerine kendilerini düzeltsinler biraz. Milletin başırısını kutlayacaklarına takıma adam alsınlar da kendilerini tebrik etsinler. Bir kongreyi haftalardır yapamayan adamlar işte böyle ancak milleti tebrik edip polyanacılık oynarlar. Fair play ruhuna paralel gidiyoruz ne güzel ...
        hah bak buna katiliirim... ama adamlar yapmis, sende yapta tebrik etmeyenleri elestirelim.

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya arkadaslar Ezikbahce teprik edilecek bir klubmu bir istatistiklerine bakalimda avrupada Ezikbahce ne yapmisda bizimkiler teprik ediyorlar halen anlamis degilim???

az cok bu istatiklere bakarak Ezikbahce bir 50 sene daha avrupalarda oynamasi lazimki bizim basarimizi yakalaya bilsin tebrik edilecek bir klub varsa oda Trabzonsporun kendisidir buyuklugunu unutupda siradan bir klub olan Ezikbahceleri tebrik mebrik edenleri kiniyorum..
          Nuri seni seviyorum ya...belliki Trabzonsporun baskani Trabzonsporun tarihini bilmiyor...Nuri topu at ,nuri topu tut,tut nuri tut..

Yorum

• vallahi bana göre yönetim kırk yılda bir güzel bir iş yapıyor .Ama onuda bizim arkadaşlar beğenmiyor .Eğer biz farklıyız diyorsak,İlklerin takımıyız diyorsak ,Trabzonsporluluk duruşu dediğiniz şey hala bir yerlerde varsa ,Türkiye adına mücadele edeceği şampiyonlar liginde başarı dileyen bir pankartla çıkmalıyız maça ... yok farklı değiliz onların Trabzon versiyonuyuz diyorsak da onlar bunu yaptı onlar şunu yaptı diyecek bir sürü şey sayarız ...yeterki aradığın belli olsun .Her türlü malzeme var mazide...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya arkadaslar Ezikbahce teprik edilecek bir klubmu bir istatistiklerine bakalimda avrupada Ezikbahce ne yapmisda bizimkiler teprik ediyorlar halen anlamis degilim???

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vallahi bana göre yönetim kırk yılda bir güzel bir iş yapıyor .Ama onuda bizim arkadaşlar beğenmiyor .Eğer biz farklıyız diyorsak,İlklerin takımıyız diyorsak ,Trabzonsporluluk duruşu dediğiniz şey hala bir yerlerde varsa ,Türkiye adına mücadele edeceği şampiyonlar liginde başarı dileyen bir pankartla çıkmalıyız maça ... yok farklı değiliz onların Trabzon versiyonuyuz diyorsak da onlar bunu yaptı onlar şunu yaptı diyecek bir sürü şey sayarız ...yeterki aradığın belli olsun .Her türlü malzeme var mazide...
              Arkadasim sen galiba baska dunyada yasiyorsun!!! neresi guzel bir is anlamis degilim.
              Trabzonspor durusu dedigimiz ne, sen bizden degilmisinde dediginiz oluyor!!!
              Turkiye adina, kayseride denizlide genclerbirligide ve nice klubler cikdi oynadilar ozaman bundan sonra her avrupaya cikan icin pankart acsin butun takimlar!!!
              onlarin Trabzonspor versionu diyorsak, onlar bizim kilimiz olamazlar biz kimsenin versionu degiliz onlar bizim versionumuz olma gayretinde dirler ancak olamazlar istatistikler yalan soylemez...

Yorum

• ben kulübün bu uygulamasına karşıydım yine karşı çıkıyorum ve bundan hoşlanmadım !

resimde ki gazete küpürü güzel ancak orada ortada lig şampiyonu var hemde ikinci ligden yeni çıkmış ve istanbul dan şampiyonluğu almış bir Şampiyon var ! tabi ki de tebrik edecekler , tebrik etmeyeni kınarlar , ayıptır derler

fb şampiyonlar liginde tur geçiyor , biz kutluyoruz , neyi ? ne alaka ? bunu yaptıysan , çok centilmensin ya o zaman fb elendiği zaman yada yenilgisinde üzüldüğünü, kahrolduğunu beyan et !

bu tebriğe hiç ama hiç gerek yoktu ..
                Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• böyle bir başlık açıp konuyuda ciddi ciddi tartışmak bana İstanbul un Fethini hatırlattı...F.Sultan Mehmet İstanbul u kuşattığında bizanslılar sarayda tartışıyormuş " melekler erkekmi? dişimi? " ...

Yorum

• sadece bir tebrik. kimseye zararı yok. büyütmeye hiç gerek yok.
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Bnece kişisel olarak tebrik etsinler ama Trabzonspor Başkanı olarak değil. Fenerin Avrupaya şampiyonlar ligine katılmasında 2 yıl önce gaspettikleri puuanların etkisi var. Bizden aldıkları şampiyonlukla kaynaklar sağladılar.... Avrupaya gittiler.

Bizde onları tebrik ediyoruz.

Gerçi puanlarımızı resmen gasbeden Sivas Başkanı ile şen şakrak gülerek konuşan , Cem Papilanın bile arkasından ağlayan bir Başkan ve yönetiminden fazla bi şeyler bekliyoruz bununda farkındayım.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vallahi bana göre yönetim kırk yılda bir güzel bir iş yapıyor .Ama onuda bizim arkadaşlar beğenmiyor .Eğer biz farklıyız diyorsak,İlklerin takımıyız diyorsak ,Trabzonsporluluk duruşu dediğiniz şey hala bir yerlerde varsa ,Türkiye adına mücadele edeceği şampiyonlar liginde başarı dileyen bir pankartla çıkmalıyız maça ... yok farklı değiliz onların Trabzon versiyonuyuz diyorsak da onlar bunu yaptı onlar şunu yaptı diyecek bir sürü şey sayarız ...yeterki aradığın belli olsun .Her türlü malzeme var mazide...
                        Meseleyi iyi anlatan bir abimiz.
                        Tebrik Ediyorum....

Yine Yeni Yeniden Trabzonsporluluk duruşu
                        diyorum
                        Başka da bir şey demiyorum...

Yorum

• oo neler oluyor yoksa fenerbahçe rüzgarları esiyor buralarda şunu bilinki bizim bizden başka dostumuz yok köpekler den zaten dost olmaz
                          GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• 'Fener'i yenmemiz gerek'
                            Ligde şu an 22 puanı bulunan Bordo-Mavililer'de kazanılan 17 puanda golleriyle büyük katkısı olan Gökdeniz, "Ben forvet değil, orta saha oyuncusuyum. Gol krallığında bir iddiam yok. Belediye'ye attığım iki gol de çok güzeldi" diye konuştu. Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın kendileri için kritik bir mücadele olacağına da değinen deneyimli futbolcu, "Umarım Fenerbahçe Avrupa'da daha iyi yerlere gelir. Ancak onları Kadıköy'de yenerek şampiyonluk yarışına tekrar girmek istiyoruz. Yakaladığımız seriyi sürdürmeliyiz" dedi.

gökdeniz röportajından bir kısım.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• ************************************************** *******
                              » Bu Baslik BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Kilitlenmistir
                              » Basligin Trabzonspor camiasina ve/veya BMN üyelerinin bütünlügüne zarar verebilecegi öngörülmüstür.
                              » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                              ************************************************** *******
                              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim