Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemizden Fenerbahçe'ye Kutlama Mesajı!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne yani arkadaşlar yapmayın lütfen sizn hiç mi fenerli arkadaşınız yok....onları ara sıra tebrik etmiyormusunuz
    İlk olarak turgur kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar neden anlamsız şeylerle uğraşıyorsunuz tabiki tebrik edecekler tek taraflı niye düşünüyorsunuz fenerin bi üstura cıkması ülke puanını artırdı bende tebrik ediyorum feneri her nekadar sevmesemde sizin ailenizde cevrenizde hiçmi fenerli yok onları sen fenerlisin diye dışlayabilirmisiniz.sonra büyüklük hoşgörüden gecer bu hareketinden dolayı yönetimide kutluyorum insanlar aykırı düşüncelere meyl eder bişeyi yapma deyince onun üstüne üstüne gider sonra ülke trabzonspordan ibaret değil biraz hoş görü saygılarla
    Dunki maci kahvede seyretdim ordaki Trabzonsporlu Arkadaslardan biri gecen sene stadta cocuklari ile yasadigi bir olayi anlatdi:
    Trabzonspor gol atiyor kendisi ve cocuklari 11 ve 9 yaslarinda kiz cocuklari sevincden havalara ucuyorlar vakat macin sonucu 1-1 ve 1-2 den sonra 11 yasindaki cocugu elinde bulununan ve stada girerken verilen Trabzonspor bayragini yirtiyor ve zaten ben fenerliydim diyor... babasinin anlatimi ile o 11 yasindaki cocuk yenilgiyi gururuna yediremiyor ve bu hariketi yapiyor simdi resmi wep sitesine bu cocuk bakarsa sizlerin bizlerin dosluk arkadaslik centilmenlik havasi estiren Trabzonspor gorevlilerinin vermek istegidi!!! mesaji nasil anliyacaginida dusune biliyormusunuz... helal olsun dunyanin tek centilmen sitesine helal olsun...

Yorum

• Abartmayin arkadaslar. Spor bu, Savas degil.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• gereksiz uzadı bu tartışma
        şu an daha önemli sorunlarımız var
        herşeyimiz süper olsun o zaman tartışırız bunları gereksiz zaman kaybı
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• f.bahceye gönderilen kutlama mesajini normal karsiliyorum.bu herhangi bir x takima da yapilirdi.bir de konu avrupa kupasi oldugu icin gayet normaldir.dün aksam gökdeniz bile f.bahceyi mactan sonra tebrik etti.ama bu demek degildirki gelecek haftaki maca bütün gücüyle asilmayacaktir.f.bahcenin bu basarisindan bizim de ilerde faydalanacagimiz unutulmamali.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• onlarda bizi tebrik ettimi dünki maci yendik diye acaba, 0-1 den 2-1 yaptik diye maci !!!

Yorum

• evet gökdeniz de tebrik etti kimse başlık açmadı kötü örnek oluo çozuklarımıza diye

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onlarda bizi tebrik ettimi dünki maci yendik diye acaba, 0-1 den 2-1 yaptik diye maci !!!

ne alakası var ya
                lig maçı bu

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Görülüyorki bazi arkadaslar olayin özünü hala anlamis degil...

Sahis olarak sevinebilirsin, gurur duyabilirsin, olayi milli acidan algilayabilirsin, heriflerin basarilarinda sevinip basarisizliklarinda üzülebilirsinde...o senin bilecegin bir sey ve kimse buna karismaz ve karismiyorda...
                  Ama burda olay, aciklamanin RESMI SITEDEN yapilmis olmasi...

Gecen sene almanyada sampiyonlugu kil payi kaciran Schalke 04 ün hocasi Mirco Slomka sampiyon olan Stuttgart takimini kutladi..Ama Schalke 04 ün Resmi sitesinde böyle bir kutlama olmadi...bilmem anlatabildimmi...

Özelliklede su günlerde resmi siteden böyle bir aciklamanin gelmesi bizleri düsündürmekde...

Dün aksam fenerli bi arkadasla tesadüfen görüstüm...alayli bir sekilde: ooooo 3 puaniniz hayirli olsun...bekledim, hic yanit vermeden...sonra aynen sunu dedi, eh zaten biz baska portal da yarisiyoruz...öyle 3 puanlar bize basit gelmeye basladi...yine sustum...niye susuyon dedi, sizinkiler bile bükemedigi eli öpüyor resmi sitenizden kutladiniz sana ne oluyo...allah büyüktür dedim ve ordan uzaklastim, yoksa elimden bi kaza cikma ihtimali baya yüksekti...
                  Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
                  Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

Dün aksam fenerli bi arkadasla tesadüfen görüstüm...alayli bir sekilde: ooooo 3 puaniniz hayirli olsun...bekledim, hic yanit vermeden...sonra aynen sunu dedi, eh zaten biz baska portal da yarisiyoruz...öyle 3 puanlar bize basit gelmeye basladi...yine sustum...niye susuyon dedi, sizinkiler bile bükemedigi eli öpüyor resmi sitenizden kutladiniz sana ne oluyo...allah büyüktür dedim ve ordan uzaklastim, yoksa elimden bi kaza cikma ihtimali baya yüksekti...
                    Bu yazini anlamada zorlananlar galiba o fb linin dedigi gibi bir baska portal'da yasiyorlar!!! canini sikma bayram kardesim senin gibi dusunenler bitmedikce Trabzonsporda bitmiyecekdir...

Yorum

• bayram, zeleka ve benim ayni dusuncelerde olmasi ne guzel bisey

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        acaba bu hafta feneri yenersek onlar bize tebrik mesajı gönderirlermi..
                        iiide ozaman durum farklı.biz tebriğimizi avrupa için ettik şimdi ise ligdeyiz.eğer prof düşünce hala varsa oda olur.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hak ettikleri icin klubümüz böyle birsey yapti.. Neden bu kadar uzadi ki bu olay? Adamlar üst tura ciktilar rezillik diye mi yazmaliydilar yani? Bizim yapamadigimizi onlar yapiyor, helal olsun.. Bir tebrikte benden

Yorum

• Evet Arkadaslar tek tuk kisi disinda cogu kisi fb yi teprik ediyor bende bundan sonra her avrupada yendikleri macdan sonra Bmn forumunda tebrik etme basliklari acacagim cunki Trabzonsporluyum diyen bazi kisilere gore bu yapilmali ne demeli ayni o fenerlinin dedigi gibi galiba yenemedigin eli opeceksin....

Yorum

Sizin yaşınız gerçekten 32 mi?
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sizin yaşınız gerçekten 32 mi?
                                gene eski tas eski hamam al birini vur oburunu, biri uzayli biride karadenizin taslica koyunden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim