Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemizden Fenerbahçe'ye Kutlama Mesajı!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Altuğ Atalay'ı şahsen tanımam, ama Trabzonsporlu bir adama hain vs. demek Müslüman'a kafir demek gibi olur!

Yakıştıramadım...
    Arkadaslar hayin derken ne demek istedim soylede diye biliriz gorevini yapamiyan bir kisi Trabzonspora sirf zarar verir , boyle daha dogru olur simdi altug atalay Trabzonspor iscisidir ve gorevini kendine gore iyi yapmaya calisiyordur ama benim gordugum ve yasadiklarima bakarak gorevinde su ana kadar basarili degil resmi wep sitemizde ve buna benzer media ile alakali olaylarda demeclerde cok ve cok hatalar yapiliyor ve bunlardan kendisi sorumludur yapamiyorsa gorevini birakmasi lazim birakmayipda bu tur hatalara devam ediyorsa ve bu hatalara karsi yerinde tutuluyorsa kimse kusura bakmasin onu orda tutandan da kendisindende suphelenirim.

ben is yerimde hatalarla dolu bir devre gecirsem, galiba benim is verenim benim gorev aldigim bolumden sorumlu kisi beni yanina cagiracak ve hesabini soracakdir ve ona gorede bu hatalar devam edersem galiba o isyerinde ya o gorevimden alinirim yada isime son verilir.
    demek istedigimi bu dilde anlatayimda anlasilsin hatasiz kul olmaz ama Trabzonspor su gunlerde bu tur hatalarla kaoslara goturuluyor goturuldu...

Yorum

• Galtasaray liderliği geri aldı..Hemen manşete tebrik mesajını koyalım
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galtasaray liderliği geri aldı..Hemen manşete tebrik mesajını koyalım
        boyle giderse onuda yapacaklarina sasmam Trabzonspor resmi wep siteleginden artik Turkcel super ligi wep sitesi isminide takarlar galiba..

gene eklemek istedim bazen kendi yazilarimdanda bir sey anlamiyorum.

demek istedigim neydi heheheh ya iste gorevini bir kac seneden beri yapamiyorsan birakacaksin lafin kisasi bu isi yapamiyorsun demekdir birak yakamizi guzel kardesim birak yapa bilen gelsin. simdi oldumu bilemiyorum...
        En son zeleka tarafından düzenlendi; 15.12.2007, 02:14.

Yorum

• Allah bildigi gibi yapsin
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• resmi sitemiz

vaybe böyle bişeyvarmı arkadaşlar rumbahçe bizim kan düşmanımız ve hangi zihniyetsizler bizim i.sitemiz tur atladı için tebrik ediyorlar bune biçim birşey olmaz böyle bişey

Yorum

• haydi

haydi jose ersun yanal bunları sen adam edersin göster türkiyeye jose liğini bizsana güveni yoruz tüm trabzon taraftarı senin yanında

Yorum

• Adı geçen kulüp Fatih Tekke'ye transfer teklifi yaptığında kulübümüzün başkanı bundan gurur duymuştu, hatırlatalım.Yani ben hiç şaşırmadım...

Yorum

• demek kan düşmanımız olacak kadar nefret ediyorsunuz . şaşırmadım (!)

ama avrupa da ülkemize puan getirdiklerinde kullanmayı biliyoruz . onlar sayesinde avrupaya daha çok takımımız gidecek ve biz de onlar içinde olabiliriz . o zaman bir şey demiyorsunuz ama (!) biraz daha mantıklı ve tutarlı düşünürseniz anlarsınız her şeyi .
                  birkaç sene önce şampiyonluğumuzu aldılar evet ama tr liginde desteklemiyoruz onları zaten . ülkemizi temsil ettikleri bir yerde destekliyoruz .

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    demek kan düşmanımız olacak kadar nefret ediyorsunuz . şaşırmadım (!)

ama avrupa da ülkemize puan getirdiklerinde kullanmayı biliyoruz . onlar sayesinde avrupaya daha çok takımımız gidecek ve biz de onlar içinde olabiliriz . o zaman bir şey demiyorsunuz ama (!) biraz daha mantıklı ve tutarlı düşünürseniz anlarsınız her şeyi .
                    birkaç sene önce şampiyonluğumuzu aldılar evet ama tr liginde desteklemiyoruz onları zaten . ülkemizi temsil ettikleri bir yerde destekliyoruz .
                    valla ne yalan sölim ben kan düşmanın olmasa bile nefret ediyorum..
                    bizde avrupada fırtına gıbı estiğimiz dönemlerde bu ulkeye cok puan kazandırdık.avrupa diyince bir tek TRABZONSPOR gelirdi akla.şimdi onlar bir gün çıkıpta bu avrupa işlerinde TRABZONSPOR unda faydası oldu dedilermi?demediler. demezlerde zaten..ewet türkiye liginde desteklemiyoruz peki avrupada desteklememizmi gerekiyor?şahsi fikrim HAYIR..yani fb kazandıgında sevinmiyorum kaybettiğindede üzülmüyorum.
                    hıım ozaman ben demekki ulkemi sevmiyorum oluyor bazılarına göre.oylemi??bu meseleleri ulke meselesı halıne getırenleri anlayamıyorum.ne yani savaş mı cıktıda fb savaşamı gıttıde ben ona destek verecem.altı ustu puan.onlardan gelecek hayır da zaten ALLAH dan gelsin.ilerde bize lazım oldugunda bu puanlar direkt gıtmeyızde 1 ön eleme maçı yaparız.
                    yukarıda bir arkadaşım biz türkiye kupasını 2 kez aldık onlar bizi tebrik ettimi diye soruyor..diğer bir arkadaşımızda onlar bizim rakıbımızdı neden tebrik etsinlerki diyor.ewet rakıbımızdı ancak maçlar oynanıp bittikten sonra biz kupayı aldıktan sonra tebrik edebilirlerdi.ama onlar bizim yöneticilerimiz kadar bu işi bilmiyor!!!
                    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• bende yenilsinler diye bakıyordum ama olmadi. ve haklı olarak kazandılar.başarı mesajına gelince olumsuz karşılamıyorum.fairplay doğrultusunda trabzonsporumuza yakışan da budur.
                      inşallah bir dahaki haftaya csk nın yapamadiini biz yapıcaz..
                      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• ne yani arkadaşlar yapmayın lütfen sizn hiç mi fenerli arkadaşınız yok....onları ara sıra tebrik etmiyormusunuz

Yorum

• arkadaşlar neden anlamsız şeylerle uğraşıyorsunuz tabiki tebrik edecekler tek taraflı niye düşünüyorsunuz fenerin bi üstura cıkması ülke puanını artırdı bende tebrik ediyorum feneri her nekadar sevmesemde sizin ailenizde cevrenizde hiçmi fenerli yok onları sen fenerlisin diye dışlayabilirmisiniz.sonra büyüklük hoşgörüden gecer bu hareketinden dolayı yönetimide kutluyorum insanlar aykırı düşüncelere meyl eder bişeyi yapma deyince onun üstüne üstüne gider sonra ülke trabzonspordan ibaret değil biraz hoş görü saygılarla

Yorum

• insanlık gostergesınde bulunuyoz galıba su guzel ıyı nıyetlı dusuncelerı 1 de kulubumuz hakkında dusunebılsek tam olacak
                            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• acaba bu hafta feneri yenersek onlar bize tebrik mesajı gönderirlermi..
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• feneri tebrik etmemiz icin Albayrak a dememiz yeter,o bir daha fenerin divan toplantisinda bizim dileklerimizi iletir.senye de fener in pilot takimi oluruz denemek istedikleri topculari bize verirler.
                                Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim