şimdi bize bakıp bakıp gülüyorlardır ulan adamlar kendi kendilerini yiyip bitiriyorlar diye yazık albayrak yazık nefret ettik senden bırak artık bıraaaaaaaaaaak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemizden Fenerbahçe'ye Kutlama Mesajı!!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraf: Galatasaray UEFA kupasını aldığında sevinmiştim, ben kesin Trabzonsporlu değilim...
Hatta ve hatta Fener'in Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını izlerken bir taraftan 'Yenilsinler artık, lanet olsun!'' derken diğer yandan oynanan futbola bakıp ''Belki hak ederek alacakları galibiyetler bunlarla sınırlı,alsınlar'' diyorum. Ben kesin Trabzonsporlu değilim...
Daha önce benim üzerinde bir başka arkadaşımızla tartıştığım konu burda da olmuş. Öyle durumlar oluyor ki, bunlara renk faşizmiyle yanıt veriyorum demiştim. Aslında buna da aynı şekilde cevap vermem gerekli kendi içimde tutarlı olabilmek adına...Ama o zaman samimiyetsiz olacağım, iyisi mi dürüst olalım.
Anasayfadan yapılan haber beni ne çok şaşırttı, ne çok kızdırdı. Ha olmasa ne olurdu? Hiç bir şey...Oldu ne fark etti? Yücelmedik, başımız göğe ermedi, ama küçülmedik de...Ha, kendi kulüplerine yaşattıkları rezilliklerin üstüne, en büyük rakiplerinden biri olan takımın yükselişini takdir etmeleri baya sırıttı kabul...
Onlar bunu yaparlar mıydı? Bilmem...Bir yaşayalım da hele...
Ha, bundan sonra yine uluslararası arenada anti- İstanbulculardan olmaya devam edeceğimdir, o ayrı.
Sanırım mevcut durumumuz bende duygusallığın bir kısmını götürdü, gerçekçi moddayım ve inanın bu taraf çok sıkıcı ve üzücü!
+
Sevgi ablanın ilk sayfada yazmış olduğu yazıya da aynen katıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim.
evet duygusallıktan gerçekçiliğe geçiş durumu bende de var. senin hislerini bende yaşadım harfiyen.
bundan sonra ne olur bilemem ama bunun sebebi onlar değil trabzonsporu bu hale getiren AHMAKlardır.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Sence ayni posizyona geldik,bence degil.İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCEVAP: Bu lafı size ve sizin gibi düşünenlere söylüyorum. Trabzonspor taraftarı olmak demek ortak düşüneceğiz anlamına gelmez. Heyecan yapmana gerek yok. Siz-Biz ifadeleri bu başlık ve konudaki ayrımla ilgili bir durumdur.
CEVAP: Ben zaten bu ezik kelimesine pek sempatiyle bakan birisi değilim. Orada ki ifade yaklaşımınızda verdiğiniz örneklerin pek de özgüvene sahip insanların vereceği örnekler olmamasıyla alakalıdır. Ayrıca başlık ve konu ile alakalı bir durumdur. Şüphe duyma konusuna gelince. Ben de sizlerden şüphe duyuyorum. Trabzon'un menfaatini istediğinize emin misiniz? Yoksa laf olsun torba dolsun, şöyle bir sitede nam salalım diye mi insanlara gaz veriyorsunuz? Bak bu yazdıkların iki taraf için de geçerli olabilecek cümlelermiş. Aslında bu yazdıklarına cevap vermem. Sebebi de son 2-3 cümledir yazdıklarımdır. Eeee ne yapacağız şimdi?
Aynı pozisyona geldik.
kilif kiyavet giydirmek yanlizca terziye ayitdir!!!
olayin bukadar sapitalacagini bilseydim (bilmem gerekirdi de) galiba bu basligi acmaz gene iceme dokerdim cogu haberlerde yaptigim gibi.
yapilan yanlislarin cogu nereye cikiyor bir okuyunda bana cevap verin, geliyoruz geliyor su Turk takimi kavramini asamiyoruz.... Turk takimi Turk takimi Turk takimi yahu biz neyiz....... biz onlarca neyiz?????
bize yapilan haksizliklar yalan ve Turkiyede olmuyor bu haksizliklar oylemi, guzel cumlelerinizi birakin bana halkin anliyacagi dilde yazin.
Trabzonsporu yonetenler bir kere dunyaya bakacaklar ve dunyada bu cesit seylerin yapildigini yapilmadiginin orneklerini butun taraftarlara sunacaklar ve ozaman bende Trabzonsporlulugumu birakacagim nedeni acik ve net ortada onuru ile serefi ile 40 senedir bir davaya gogus vermis Trabzonspor ve Taraftarini resmen satmak demekdir bizim anlimiz acik ve temizdir dun aksam fb iyi oynamis oynamamis beni ilgilendirmez fb nin oyununu begeniyorsan fb lisin demek degildir ama resmen onlara ozeniyorsan ozaman git o takima seyircilik yap derim nedenleri cok ve her kezinde bu nedenleri anliyacagini sanmiyorum gs uefa kupasini aldiginda ben aylemle ve turk bayraklari ile hollanda sokaklarina dokuldum bunu anlamak icinde en azindan benim gibi gurbetde yasamaniz gerek yasamadiginiz ve bilmediginiz seyler hakkindada galiba cevap veremessiniz yanlisca dusunce urete bilirsiniz Turk Milliyetciligi kavrami okadar ucuz olmuski pazarlardaki coluk cocugun agzina dusmus...
Yorum
-
Sence ayni posizyona geldik,bence degil.İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeleka: Sen şimdi bana cevap mı vermiş oldun?
Pek anlayamadım. Benden alıntı yapmışsın da.
kilif kiyavet giydirmek yanlizca terziye ayitdir!!!
olayin bukadar sapitalacagini bilseydim (bilmem gerekirdi de) galiba bu basligi acmaz gene iceme dokerdim cogu haberlerde yaptigim gibi.
bunlar sana gerisi ortaya
Yorum
-
Nelerle uğraşıyoruz ya.
Bende Gamze'nin dediği gibi Galatasarayın uefa kupasını aldığı sene o kupayı sanki Trabzonspor almış gibi sevindim. Fenerbahcenin Kadıköyde İnterle oynadığı maçı zevkle seyrettim. Bütün bunlar şimdi benim Trabzonsporluğumun sorgulanması anlamına mı geliyor. Ne alaka ya.
Kendi kendimizi yemekten başka yaptığımız bişey yok. Kulüpte kongre olacakmı olmayacakmı tartışmalarının yaşandığı bu günlerde bizim uğraştığımız şeylere bakın. Resmi sitede Fenerbahce tebrik edilmiş, olabilir. Peki böyle bir açıklama olmasaydı ne olurdu,hiçbişey. Bu konuda büyütülecek ne var anlamıyorum. Ha Fenerbahce kulübü, biz olsaydık yaparmıydı aynısını; yapsın yapmasın, banane. Bizim başarılı olmamız Fenerbahcenin bizi tebrik etmesi için mi gerekli.
Herşeye bir kılıf uyduruyoruz. Yok efendim 96'da şampiyonluk elimizden alındı. Yok ya, kim aldı şampiyonluğu elimizden. 1-0'dan macı 2-1 kaybet, sonra suçu başkalarına yık öylemi. O maçta Hami'nin şutlarından bir tanesi gol olsaydı böylemi konuşacaktık. Çıkıyor 5 sene sonra Ali Şen dallaması ''Bu maçta taşları iyi oynadım'' diyor. Bizde pusuya yatmış fırsat kollayanlar gibi dalıyoruz bu lafın üzerine. Eminim o maçı alıp şampiyon olsaydık ve dönemin başkanı Faruk Özak ''Bu macı masada aldım'' deseydi hepimiz inanacaktık dimi.
Şu anda takımın bu halde olmasının sebebi kim biliyormusunuz. Biz malesef. O tarihi diye nitelendirdiğimiz maçtan sonra her zamnkinden daha fazla bu takıma sahip çıkmamız gerekirken takıma küstük, boşverdik, gerektiği gibi ilgilenmedik ve şu anda Trabzonsporu babasının malı gibi gören, iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan insanlara zemin hazırladık. Bir çocuğu sokağın ortasında yalnız bırakmak gibi yalnız bıraktık Trabzonsporu. Her gelen kendine yonttu ve bu hazin tablo ortaya çıktı. Şimdi ayıkla pirincin taşını.
Bu takımı biz 11 senede bu hale getirdik.
Sevgiyle KalınEn son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 14.12.2007, 09:05.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Görülüyorki bazi arkadaslar olayin özünü hala anlamis degil...
Sahis olarak sevinebilirsin, gurur duyabilirsin, olayi milli acidan algilayabilirsin, heriflerin basarilarinda sevinip basarisizliklarinda üzülebilirsinde...o senin bilecegin bir sey ve kimse buna karismaz ve karismiyorda...
Ama burda olay, aciklamanin RESMI SITEDEN yapilmis olmasi...
Gecen sene almanyada sampiyonlugu kil payi kaciran Schalke 04 ün hocasi Mirco Slomka sampiyon olan Stuttgart takimini kutladi..Ama Schalke 04 ün Resmi sitesinde böyle bir kutlama olmadi...bilmem anlatabildimmi...
Özelliklede su günlerde resmi siteden böyle bir aciklamanin gelmesi bizleri düsündürmekde...Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Yorum
-
Bu resmi sitede yayınlanması işini daha önce yine Fenerbahçeyle ilgili olan bir konuda aynı sizin söylediğiniz gibi savundum. Ama nedendir bilinmez bugün umrumda bile değil.
Cafer abi anlatmış sağolsun. Bugün Trabzonspor kaosun orta yerinde kenelerin istilasında kurtuluş ararken eze ezse galip gelen ve tur atlayan bir başka takımın resmi olarak kutlanmasını inanın umursamıyorum. Eğer iş yönetim rezilliğiyse bundan önce konuşulacak çok fazla şey var.
Birkaç ay öncesine kadar şiddetle savunduğum bir 'resmi sunum' mevzu, dediğim gibi 'umrumda bile değil' Beni bu hale getiren nedir siz çözün...
Benim görebildiğim tek şey...
...uzaklaştığım...
Yorum
-
Arkadaslar konusulacak cok sey var evet , Trabzonspor kaosun icinde iken biz nasilda olur Fenerbahce reklami yapariz ve bundan sorumlu altug atalay'a senelerdir ekmek yedigi klubu vede taraftarina hayinlik yaptigini (benim tarzim) deriz dunyada konusulacak okadar onemli seyler varki biz ise takildik kaldik dunya ise futbolu ileİlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu resmi sitede yayınlanması işini daha önce yine Fenerbahçeyle ilgili olan bir konuda aynı sizin söylediğiniz gibi savundum. Ama nedendir bilinmez bugün umrumda bile değil.
Cafer abi anlatmış sağolsun. Bugün Trabzonspor kaosun orta yerinde kenelerin istilasında kurtuluş ararken eze ezse galip gelen ve tur atlayan bir başka takımın resmi olarak kutlanmasını inanın umursamıyorum. Eğer iş yönetim rezilliğiyse bundan önce konuşulacak çok fazla şey var.
Birkaç ay öncesine kadar şiddetle savunduğum bir 'resmi sunum' mevzu, dediğim gibi 'umrumda bile değil' Beni bu hale getiren nedir siz çözün...
Benim görebildiğim tek şey...
...uzaklaştığım...
ya arkadaslar dusunuyorumda bizler ne bicim insanlariz bir saniye once kizkin iken bir saniye sonra gule eglene yolumuza devam eden karadenizin insanindami var bu bilemiyorum.
Bildigim Karadenizli dusmanini af etmez dusmanini son nefesine kadar dusman sayar bildigim bildik der (kofali) vs vs vs.
bayram kardesimin yazdigi gibi Dunyanin hic bir yerinde yok boyle bir sey/seyler. biraz olsun dusunmeye baslayin ve yapilan yanlisi kim yapti niye yapti bazi arkadaslarimiz ne diyorlar nuri bey ve yonetiminin yanlislari ben ise guluyorum ve kahka atarak guluyorum nuri bey basin dan sorumlu degil hele hele altug atalay hic degil soyle Trabzonspor kamusal yapisina bakarsak bu hatanin kimde oldugunu vede hic bir kisinin takipcisi olmadiginida gore biliriz (kim ne yaparsa yapsinda beni rahat biraksin benim islerim var zar zurt Trabzonsporun seyleri ile ilgilenemem) zihniyeti ile yonetilen bir Trabzonspor ve altug atalay benim bildigim kadari ile son 4/5 senedir media vs bolumunden sorumlu demek gelen her yonetimler elirli kisileri aynen yerinde birakiyorlar ve onlar resmen dokunulmazlik seviyesine gelmisler hata yapsalarda kimse orasina burasina takmiyor.
Trabzonspor kaos icinde'imis evet bende onu diyorum tam bir kaos'un icindeyiz, Trabzonspor boyle kisilerden hemen aninda kurtulmasi lazim ve benim deyisimle Trabzonspor icindeki fb li gs li bjk li hayinlerden hemen kurtulmasi lazim.
baskanlarda degisse yonetimlerde degisse durmadan belirli hatalari yapan bence bilerek yapan ve Trabzonsporu bir figuran haline getiren o kendini bilmez sahislar Trabzonsporun ekmegini yemeye devam edeceklerdirler.
Yorum
-
Bence karşılaştırma pek sağlıklı değil. Çünkü fb Türkiye Kupasında rakibimizdi. Kim rakibini tebrik eder. Bence tebrik edilmesi gerekn bir konu ve başarılarının devamını dilemekten başka bir şey yapılmamalı. Tamam Türkiye içinde en büyük rakiplerimizden biri fakat dışarıya çıktıktan sonra destek olunmalı, köstek değil.İlk olarak araklili61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyi tartışıyoruz ya bir son yıllarda 2 defa türkiye kupasını kazandık fb bizi kutladımı yapmayın arkadaşlar fbye sevgi olmasın içimizde biz ne kadar zeytin dalı uzatırsak uzatalım onlar yanasmazlar...
Onların bize nasıl davrandığı önemli değil, önemli olan bizim kime nasıl davranmamız gerektiğidir.
Fatih Tekke konusuna gelince yapılan en büyük terbiyesizliktir. Bunun nedenide kulübün hakkıyla yönetilmemesidir.FxY
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum