Bu kadini aksamlari Kanal D anahaberi sunmasinda biliyordum. O donem tabi Kanal D ve Cnn Turk Aydin Dogan in elindeydi. Simdiki gibi once Erdogan Demiroren o olunce de oglu Yildirim Demiroren in elinde degildi. Neyse bu kadin Cnn e gecti 2020 yilinda da spikerligi komple birakip kendi isini kurmustu. Ticarete mi atilmisti neydi. Trabzspor taraftari oldugunu Kanal D gunlerinden beri biliyordum. Yalniz babasinin eski baskan adaylarindan oldugunu bilmiyordum. Babasinin adi Metin Atasoy mus. Bunun gibi televizyoncu bir de Sinem Fistikoglu vardi Trabzonspir taraftari. Kayserispordaki Berna Gözbaşı'dan sonra bir de bu kadin ikinci kulup baskani oluyormus basimiza. Neyse ilginc dogrusu birsey diyemem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gözde Atasoy | Yönetici
Daraltma
X
-
-
Her yönetimde topu topu 3 kişi biliriz, geri kalanların neden orda olduğunu dahi bilmeyiz.nice yöneticiler geçti, hepimiz şahit olduk.
Gözde hanım en azından medyada tanınan yüz. Çok iyi oldu. Medyada, sosyal medyada tanınır olmak günümüzde etkili.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunun gibi televizyoncu bir de Simge Fistikoglu nun kardesi Sinem Fistikoglu vardi Trabzonspor taraftari olarak. Bu aslen Trabzonlu imis Sinem Fistikoglu nereli bilmiyorum
61saat
Trabzonspor Yöneticisi Gözde Atasoy’un paylaşımı. “Çağırmayın beni bir yere. Akşama maç var, gelemem.”
DaimaTs
🚨 Trabzonspor'un eski başkan adaylarından Metin Atasoy'un, Ertuğrul Doğan'ın yönetimine giren kızı Gözde Atasoy için yaptığı paylaşım: "Renklerin vardı en güzelinden. Biri bordo biri mavi. Rüyaların...
Aspor
Surmenehaber
ATASOY'UN ANNE ACISI Trabzonspor eski yöneticisi ve başkan adaylarından Metin Atasoy'un annesi ve Kanal D ana haber sunucusu Gözde Atasoy'un babannesi vefat etti Atasoy'un annesinin cenazesi 1 Ekim...
Metin Atasoy
Trabzon’umuzun en başarılı belediye başkanları Ahmet Kaya,Mustafa Bıyık ve Cahit Erdem’e şahsıma Ve Trabzonspor’umuzun yeni yöneticisi Sevgili kızım Gözde Atasoy’a gösterdikleri...
Gozde Atasoy vikipedi
https://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%B...20mezun%20oldu.
Televizyonculugu birakmisti demistim ama yok oyle degilmis. Ekim ayinda Bloombergde ekonomi programlari yapmaya baslamis. Bir programinda da Galatasaray eski baskanlarindan Adnan Polayi konuk etmis. Meslegi yeni baslarken bir donem Besiktas Tv de de calismis. Bana sanki, diger yoneticiler gibi Trabzonspor uzerinden kendi reklamini yapiyor gibi geldi. Neyse bi ara film yapimcisi yoneticimiz Mehmet Yigit Alp vardi. Acun Ilicali da Fenerbahce yonetimine girdi falan. Medya sektoru iyice sporun icine girmis vaziyette son yillarda.
Istemsizce aklima Galatasaraydaki Kerem Demirbayin Almanyada top oynarken bir kadin hakeme keske hic mutfaktan cikmasaydin demesi ile Umit Ozatin Haberturk de canli yayinda Simge Fistikogluna ben kadinlarla futbol konusmam diyip studyoyu terk etmesi geldi. Ya aklima sey geldi neden forumdan biri kuluote yonetici olmuyor. Vakti zamaninda Erdal Hos da burada forumda yazmiyorm muydu. Bi ara forumda yine yillar once takilanlardan biri Trabzonsporda scout ekibinde gorevli calisan oldugu soylendigini hatirliyorum.
Babasi metin atasoy da günebakış gazetesine vermiş olduğu röportajda kendisini şöyle tanıtmış olan trabzonspor başkan adayı; "1954 yomra doğumluyum. ilk okulu çınarlı köyü’nde orta okulu ise yomra’da her gün 30 km yol yürüyerek okudum. orta okulu birincilikle bitirince babam bana sordu bu birincilik belgesini bakkala götürünce kaç ekmek alırsın diye. ben de düşündüm. sonrasında babamın beni okutmayacağını anlayınca kuleli askeri lisesi sınavına girdim ve kazandım. askeri lise’yi bitirdim. sağlık problemi nedeni ile harp okulu'na gidemedim. marmara üniversitesi işletme fakültesi'ni gündüz çalışıp gece okuyarak bitirdim. devlete hizmet ettim. sonra ticarete açıldım. şu anda dünyanın çeşitli ülkelerine tekstil ihracat eden bir şirketin yönetim kurulu başkanıyım ve 3 çocuğum var. küçük kızım meslektaşınız. gözde atasoy bir tv kanalında haber sunar."
Gozde Atasoy instagrami Bloomberg
453 likes, 33 comments - gozdeatasoy on October 2, 2024: "Türkiye’nin en başarılı iş insanlarını ağırlayıp; rakamlardan uzak, sıcacık sohbetler gerçekleştireceğiz. 5 Ekim’de başlıyoruz. Yalnız bırakmazsınız umarım ♥️ İş’te Zirve 🚀 Her Cumartesi, 10.30’da @bloomberghttv ‘de📍".
Gozde Atasoy linkedin
Gozde Atasoy Bloomberg yayinlari
Gozde Atasoy Kanal d haberleri
Gozde Atasoy eksi
Kerem Demirbay kadin hakem
Umit Ozat Simge Fistikoglu
En son jpositve tarafından düzenlendi; 27.12.2024, 01:54.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum