Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Yiğit Sarı
    Forum Yöneticisi
    • 24.06.2009
    • 21543

Yorum

• kadeng
      kadeng yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      muhtesem
  • BombaciMulayim
    • 09.06.2022
    • 78

Formalar çok pahalı…..

Yorum

• Erhan S.
      • 21.05.2013
      • 2194

Artık sıra büyük Trabzonspor taraftarında.

İmkanlar ölçüsünde formalara hücum
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Emirhan Çorumlu
        • 25.08.2007
        • 6207

Merhabalar, yardiminiza ihtiyacim var Renkdaslar. Yurt Disindan Forma siparis vermek istiyorum ve Almanya Ölcülerine göre 2XL veyahut 3XL giyiniyorum. En Son Macron Döneminde Formalari almistim. Aldigim Formalar en büyük Beden, yani 5XL idi. Kilolu oldugum icin zar zor oldular. Macron Zamaninda bile Formadan Formaya ayni Beden farkli oluyordu. Sampiyonluk Formasi 5XL olarak rahat oluyordu mesela üzerime, ama zor giyilen ve dar gelen 5XL Beden baska Formalarda vardi. Joma Döneminden henüz Formam yok maalesef. Joma ile Macron Kesim olarak benziyorlarmi? Sizce yine 5XL mi almaliyim? Kismet olursa yeni cubuklu Formayi almak niyetindeyim, ama Beden olarak kararsizim. Deneme Firsatim olmadigindan sizlere danismak istedim. Bu Sezonun Joma Cubuklusuyla Macron Formalarinin Kesimleri ve Bedenleri benziyormu acaba? Simdiden Yardim edecek herkese cok tesekkür ederim.
        En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 04.08.2026, 21:12.
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Erhan S.
          Erhan S. yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Kıymetli hemşerim, Joma kalıpları normal giyim kalıplarıyla neredeyse aynı.

Yani ben normal kıyafeti L beden giyiyorum, forma da L iyi oluyor.

Mesela Kappa formalar varken XXL anca olurdu bana.

O yüzden Türkiye'den satın aldığın ve üstüne ideal uyan bedenin neyse yeni sezon forması için de onu alabilirsin.
      • Cryptex
        • 28.06.2015
        • 127

Özellikle Samsun'da yaşayan taraftarlarımıza bir sorum var. Çiftlikte ara sokakta Trabzon Sevdası diye bir mağaza var. Tsclub ürünleri ve forma da satıyor. Kulüple bir bağlantısı var mı buranın ? Mesela oradan satın aldığımız forma kulübün satış sayısını arttırıyor mu ?

Yorum

• Erhan S.
          Erhan S. yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Bahsettiğin yerin Bafra'da da şubesi vardı. Lisanslı ürün olduğundan emin değilim sattıkları her ürünün.

Yeni sezon forması alacaksan Ts Club mobil uygulama üzerinden sipariş edebilirsin. Uygulama puan falan da veriyor.

Geçmiş sezon orijinal formaları için de Ts Club Outlet mağazasıyla instagram üzeri irtibat kurabilirsin.
      • Erhan S.
        • 21.05.2013
        • 2194

10 giyecekmiş alemin kralı
        En son Erhan S. tarafından düzenlendi; 05.08.2026, 16:57.
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Doğukan Uçan
          • 11.04.2011
          • 25111

dostlar yaşadığınız yerde forma satan bir yer varsa oraya gidip deneme yapın sonra internetten sipariş verin. en sağlıklı yol budur. yada evinizde forma varsa deneme yapın. beden uyuyorsa sorun olmaz sipariş verin.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
            Yönetim Kurulu
            • 20.08.2009
            • 27169

Allah aşkına; siyah, gold, turuncu vs bilmem ne, Trabzonspor'a zerre alâkası olmayan renklerde forma yapılmasın.

Tribünü gösteriyorlar. Bordo-Mavi formalı taraftarlarımızın arasına sızmış rakip gibi duruyor diğerleri.

Yorum

• hatipoğlu_61
              • 22.01.2013
              • 38

seneye adidas deniyor da burda iki mesele var pek konuşulmuyor
              birincisi adidasın israil sebebiyle boykot listesinde olması
              taraftarın bir kesimi bu sebeple tepki gösterip forma almayabilir mi acep?
              ikincisi kulübün daha önce benzer sebeple cocacolayla anlaşmayıp sarıyer ile anlaşması. bu da önümüze konup nerde dik duruşunuz vs denirse tepkimiz ne olur acep

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...